Προς το περιεχόμενο

Το θόρυβος είναι αυτός...

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

όποιος ενδιαφέρετε να βάλει sli στο pc του καλό θα ήταν να έχει προμηθευτεί κουτί με ηχομώνωση γιατί το δικό μου κάνει λες και είμαι μέσα σε εργοστάσιο..Ούτε καλά καλά μουσική δεν μπορώ να ακούσω... :mad:

Δημοσ.

Kατι αλλο φταιει, και εγω εχω SLi αλλα δεν παρατηρησα διαφορα στο συνολικα παραγωμενο θορυβο.Τι καρτες εβαλες?Εγω 2 Asus EN6600GT

Δημοσ.

2 Asus 7800GTX, στην αρχή ο θόρυβος είναι μικρός, καθώς όμως αρχίζει και "ζεσταίνετε" το σύστημα τα ανεμιστήρια των καρτών κάνουν πολύ θόρυβο, και είναι πολύ ενοχλητικός πραγματικά

Δημοσ.

2 Asus 7800GTX????

B) !Respect! B)

Τι κουτί έχεις;Midi ή Full tower;Αν μπορούσες να βελτιώσεις την ροή αέρα μέσα στο κουτί θα ήταν το καλύτερο.

Δημοσ.

Το κουτί είναι ένα CoolerMaster cmnstacker, υποτίθετε ότι είναι αθόρυβο, αλλά δεν νομίζω οτι στην περίπτωση μου ισχύει αυτό.... Έπαιζα πριν λίγο Juiced και πανικός...

Δημοσ.

Δέν είναι θέμα αν το κουτί είναι αθόρυβο ή όχι,αφού όπως αναφέρεις οι κάρτες είναι που κάνουν την "ζημειά".Απο την στιγμή που οι vga λειτουργικά είναι εντάξει,το πρόβλημα είναι οι θερμοκρασίες που αναπτύσονται και κάνουν τα fans των καρτών να στροφάρουν στο max, στα 40+ ντεσιμπέλ.

Απ'ότι βλέπω το Stacker είναι μεγάλο κουτί και παίρνει πολλούς extra ανεμιστήρες.Αν δέν έχεις γεμίσει όλες τις θέσεις,φρόντισε να το κάνεις,έτσι ωστε να δημιουργηθεί καλύτερη ροή αέρα μέσα στο κουτί.Με αυτόν τον τρόπο θα ψύχονται καλύτερα οι κάρτες και δέν θα κάνουν τόσο θόρυβο.Αν πάλι έχεις τον μέγιστο αριθμό fans μέσα στο κουτί,υπάρχουν και κάποιες λύσεις ηχομόνωσης με ένα ειδικό υλικό (σαν σπογγώδης μοκέτα μοιάζει) για το εσωτερικό του κουτιού.

Δημοσ.
Αν πάλι έχεις τον μέγιστο αριθμό fans μέσα στο κουτί,υπάρχουν και κάποιες λύσεις ηχομόνωσης με ένα ειδικό υλικό (σαν σπογγώδης μοκέτα μοιάζει) για το εσωτερικό του κουτιού.

To opoio den kanei apolytos tpt giati apla anevazei thn thermokrasia tou koutiou (moketa gar)kai etsi ta anemistirakia douleyoun synexeia sto max...

Ydropsiksh dokimases??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...