Προς το περιεχόμενο

Age Of Empires III

myrmidon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες, το εγκατέστησα εχθές αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον cursor. Όποτε δεν κινείται, εξαφανίζεται και επίσης, κατά την κίνησή του, δημιουργεί artifacts (π.χ. φαίνεται σαν να "σπάει" το background του παιχνιδιού). Ξέρω ότι η κάρτα μου είναι κατώτερη των απαιτήσεων του παιχνιδιού (Marvel G450eTV με 32MB μνήμη), αλλά είναι σίγουρο ότι φταίει η κάρτα και όχι τίποτε άλλο ?

Δημοσ.

iparou

Παίδες, το εγκατέστησα εχθές αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον cursor. Όποτε δεν κινείται, εξαφανίζεται και επίσης, κατά την κίνησή του, δημιουργεί artifacts (π.χ. φαίνεται σαν να "σπάει" το background του παιχνιδιού). Ξέρω ότι η κάρτα μου είναι κατώτερη των απαιτήσεων του παιχνιδιού (Marvel G450eTV με 32MB μνήμη), αλλά είναι σίγουρο ότι φταίει η κάρτα και όχι τίποτε άλλο ?

Κι όμως είναι η κάρτα!!! Παρόμοια προβλήματα είχε αρχικά και το Rise Of Nations. Το μόνο που σε σώζει έιναι το αν θα βγει κάποιο patch που θα διορθώνει το συγκεκριμένο προβλημα...

Δημοσ.

Τελικά το παιχνίδι δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις του AOE.

Ιδίως καμία σχέση με το ΑΟΕ2

Μάλλον σχετίζεται περισσότερο με το Warcraft

Αραγε εφυγαν οι προγραμματιστές του ΑΟΕ από τη Microsoft και ήρθαν άλλοι???

Δημοσ.

Άλλαξα κάρτα και λύθηκε το πρόβλημα.

Αλλά, δυστυχώς, ο ήχος αργεί να παίξει στους διαλόγους... Αυτό συνέβαινε και με την παλιά κάρτα βέβαια και δεν μπορούσα να το φτιάξω.

Any help ?

Δημοσ.
Αλλά, δυστυχώς, ο ήχος αργεί να παίξει στους διαλόγους... Αυτό συνέβαινε και με την παλιά κάρτα βέβαια και δεν μπορούσα να το φτιάξω.

Είναι bug του παιχνιδιού με τις soundblaster κάρτες,κατέβασε το patch(έχει βγεί και cracked patch).Αυτό το bug ήταν καταστροφή μέχρι και τις αποστολές σου εμπόδιζε να τελειώσεις αφού δεν έπαιζαν οι διάλογοι στο τέλος κάθε αποστολής.

Δημοσ.
re sis sto aoe2 ypirxe koumpi pou eblepes tous tempelides sto 3 den to exw brei . yparxei?

πάνω αριστερά βγαίνει καρτελάκι αν υπάρχουν untis (αντίστοιχα για villagers και για σταρτιώτες) που δεν κάνουν τίποτα.

Δημοσ.
Είναι bug του παιχνιδιού με τις soundblaster κάρτες,κατέβασε το patch(έχει βγεί και cracked patch).Αυτό το bug ήταν καταστροφή μέχρι και τις αποστολές σου εμπόδιζε να τελειώσεις αφού δεν έπαιζαν οι διάλογοι στο τέλος κάθε αποστολής.

Αν εννοείς το patch 1.01, το έχω εγκαταστήσει αλλά και πάλι τα ίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...