Προς το περιεχόμενο

Age Of Empires III

myrmidon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οποτε παω να παιξω με direct ip μου βγαζει μηνυμα "Host have canceled the game"

Εχω το zyxel 660H-63. Μηπως μπορει κανεις να δωσει καμμια βοηθεια;

Δημοσ.

Πάντως να μην λέμε τα γραφικά του είναι απίστευτα.Ειδίκα αμα παρατηρήσετε τα νερά είναι απίστευτα....Πάντως ακόμα και με την 1.01 έκδοση υπάρχουν πολλά bugs(από ποτε μπορείς να χτυπήσεις εχθρό μέσα απο τους τοίχους :? )

Δημοσ.

Πολύ καλό, μετά από πολύ καιρό ενθουσιάστικα με strategy game.

Και ok πολεμάμε όλους αυτούς που θέλουν την fountain of youth αλλά τι στο καλό περιέχει το fountain και δεν πρέπει να πέσει στα χέρια των "μασώνων" δεν έχω καταλάβει.

Μου άρεσε πολύ η περιοχή με το μεγάλο κανόνι, την βλέπεις μια στο act1 με θάλασσα ενώ 200-300 χρόνια μετά στο act3 ως βάλτο. Έχει τα bugάκια του αλλά το παιχνίδι σπέρνει.

Το μεγαλύτερο κακό του......υπερβολικά σύντομο.

Δημοσ.

Παιδιά, εγώ το τερμάτισα σε μόλις 6 ημέρες. Μου φάνηκε αρκετά εύκολο θέτοντας υπ' όψιν ότι έχω μια προϊστορία με Warcraft (όλα τα Warcraft τα έχω παίξει). Βέβαια ασχολείται με αληθινή ιστορία (έως ένα σημείο βέβαια, οι Οθωμανοί Τούρκοι είναι λίγο άσχετοι με την Αμερικανική ήπειρο) ενώ το Warcraft ασχολείται με φανταστική ιστορία.Πρέπει ωστόσο να σας πω ότι ήταν το πρώτο Age of Empires που έπαιξα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος από άποψη γραφικών,πλοκής και ιστορίας μιας και μου αρέσουν οι ιστορίες περί μυστικών οργανώσεων, όπως ο Κύκλος του Όσσους.

Δημοσ.

Na pw kai gw th gnwmh mou : Loipon ta grafika einai apo ta kalutera pou exw sunanthsei se strategy game(kai sto act of war mou aresan polu).Epishs to gameplay einai arketa e8istiko.H pros8hkh ths Home Town kai twn Cards dinei ba8os kai polumorfia sth strathgikh kai sthn ekseliksh enos laou.

Symfwnw me tous prolalhsantes oti einai mikro kai eukolo.Epishs arnhtiko einai kai to oti na sto skirmish den exei polla game modes opws oi prokatoxoi.

Genika to paixnidi aksizei kai exw thn entypwsh oti akolou8ei kai expansion sth sunexeia krinontas apo to oti gia ka8e Age paixnidi bghke kai 1 expansion.

Kai do mia foto mallon gia to ti melei genes8ai me th seira Age Of Empires(h foto brisketai sto bibliaraki ths collector's edition) :

post-7938-129062925578_thumb.jpg

Δημοσ.

mporeite na mou eksigisete ti paizei me tis cards?den exo poli katalavi!

exo paei 5 level alla to koumpaki pou leei change cards i kapos etsi den mou fainetai energopoiimeno!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...