skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 εμενα δε μου αρεσε το μεγεθος των κτιριων που ειναι δυσαναλογα με το περιβαλλον.
varthol Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Εβαλα το trial κατεβασμένο απο Microsoft σε P3/1GHz και ΔΕΝ Τρέχει! Περιμένω το κανονικό.
skiabox Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 βρηκα και εγω ενα bug.στην πιστα με το κανο το κανο δεν αφηνει τους επιβατες με τιποτα στην στερια!
Easy_Rider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 τελικα με IP επαιξε κανενας; παιζει; αν ναι,μιας και τελειωνει το download, θελει κανεις να κανονισουμε καμια μαχουλα;
ANEMOS-V Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 de pisteuo na theloun lefta kai aytoi gia online.servers..!!
Easy_Rider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Λεφτα οχι, απλα valid cd key.... To θεμα ειναι να βρουμε στο direct IP τι παιζει....
abakas7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εβαλα το trial κατεβασμένο απο Microsoft σε P3/1GHz και ΔΕΝ Τρέχει!Περιμένω το κανονικό. Παίζω το AoE III σε Pentium III 1GHz και πιάνω ~35fps. Αυτό όμως το... επίτευγμα οφείλεται στα 640ΜΒ RAM και στη Radeon 9600.Υ.Γ. Το λιώσαμε απόψε με τον Jheremias! :razz: :razz: :razz:
UnderDoG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εγω μέσα ειμαι για μάχη με direct ip αρκεί να κανονιστεί κάτι... pm me όποιος θέλει!
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 meta apo to WC3 malon tha ne to epomeno game mou.. kano prospathia sto emule gia d/l .. kai go mesa eime me ip pros to paron,,na kanoume ena foroum i ayto edo gia na synantiomaste gia IP game? me ip posous sikonei 2 users i parapano?
UnderDoG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Προς το παρόν ας κανονίζουμε απο δώ και στη συνέχεια βλέπουμε... Το παιχνίδι εκτός απ τα αλλα στοιχεία που μοιάζει του προκατόχου του έχει ενα στοιχείο που σίγουρα σημάδεψε το aoe2: Ειναι εθιστικό!!! Anemos-V δεν ξέρω να σου απαντήσω.. Πάντως προβλέπω να δημιουργούνται μεγάλες clan και οφείλουμε κυρίως οι παλιοί aocάδες να δημιουργήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας μια ισχυρή Ελληνική clan που θα ειναι τουλάχιστον υπολογίσιμη!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 to paragelno tora ap to PLAISIO..tin apli version ante kai kala online paidia.!! (i alithia thelo kai to mouse)
ANEMOS-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 to paragelno tora ap to PLAISIO..tin apli version ante kai kala online paidia.!!(i alithia thelo kai to mouse) ME PIRAN TIL..KAI MOU EIPAN AKYRONETE I PROPARAGELIA!!! tha mporo meta apo 2 weeks !! lei.. giati re paidia ???? ============================ ola ok tous pira tilefono..kai lei den ksere o sigkekrimenos ypallilos..#$%#$% tha mou to kratisoun kanonika!! kai tha paro kai to spesial pontiki doro.. gia speysete giati nomizo kati ginete me to pontiki (isos de tous simferei i prosfora??)
UnderDoG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ANEMOS-V περίεργο μου φαίνεται.Δεν ξέρω γιατι δεν έχω ακούσει τίποτα. Ακόμα κανείς για multiplayer?
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ANEMOS-V περίεργο μου φαίνεται.Δεν ξέρω γιατι δεν έχω ακούσει τίποτα. Ακόμα κανείς για multiplayer? emena na deis..exo psonisei arketes fores apo Plaisio xoris provlima.. to protimo giati ektos apo eponimo stelnei me taxydromio dorean metaforika.. pano apo 45 euro. de ksero giati egine etsi opos me pire tilefono o sygkekrimenos ypallilos mou fanike oti ithele na kratisei to game gia party tou!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.