Spirus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 tha mas kapoios apaitiseis re paidia ?????? enas kanonika http://www.ageofempires3.com/ Κοίταξε εδώ!
Spirus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μάγκες θα σας απογοητεύσω αλλά ...... Οι κύριοι που βγάλανε το Age OF Empires III Θα έπρεπε να το ονομάσουν' date='όχι ΙΙΙ αλλα 13. Γιατί φαίνεται πως το παιχνίδι έχει έρθει απο το μέλλον (2010) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: CPU : Pentium 4 3.0GHz RAM : 1024 MB VGA : 128 MB και δεν θυμάμαι τι άλλο.... Μηχανήματα ενός εξαμήνου και θα σέρνονται για να το παίξουν...[/quote'] Πραγματικά έχω απορία που το είδες αυτό???????
radeon9700 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Ean krinw apo to demo mia cpu 2.0 Ghz me 512mb ram kai apo TI 4200 i radeon 8500 kai panw tha pezei mia xara se single player se analisis 1024x768 Gia online otan tha ginete panikos me arketa atoma mazi sigoura tha aneboun poli oi apetiseis isos kai sto simio pou lei o filos jimbo13_1983
Bigi444444 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μπα!Εγώ πιστεύω πως ούτε η επόμενη γενιά hardware θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο βαρύ φορτίο που ακούει στο όνομα age of empires 3.Σε 2-3 χρονάκια ίσως κάτι να γίνεται... Και λίγο μυαλό δεν έβλαψε ποτέ κανέναν... :wink:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 ti leei to pexnidaki ? axsizei ? to epexse kaneis ? i tha apei xameno to bandwidth...
overclocker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Είναι ενδιαφέρον αλλά χωρίς ιδιαίτερο λόγω αρκετά βαρύ. Αν και από το demo δεν μπορείς να κρίνεις και πολλά ήθελε λίγο ακόμα δουλειά και βελτίωση, εγώ πιστεύω αν παραμείνει έτσι όπως το είδα και το έπαιξα στο demo ότι θα απογοητεύσει όσους το περίμεναν με αγωνία. Ίδωμεν...
avenger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Οκ εντυπώσεις πια απο το κανονικό παιχνίδι.Πρώτον,ποιές υψηλές απαιτήσεις?Αti radeon 9800 pro,p4 2.4 1giga μνήμη.Όλα τα settings στο high,1280x1024 no aa παίζει τέλεια.Όταν λέω τέλεια εννοώ κανένα σπάσιμο ειδικά στην πρώτη αποστολή με πολλά units ταυτόχρονα στην οθόνη γενικά smooth frame rate.Βέβαια τα γραφικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σίγουρα βελτιωμένα απο το 2 αλλά όχι και τόσο πολύ.Το gameplay είναι το κλασσικό age of empires δεν βλέπω κάποια διαφορά.Αυτά κυρίως για να καθυσηχάσω όσους ανησυχούσαν για τις υψηλές απαιτήσεις. Βέβαια πια εγώ θεωρώ πια το σύστημα μου μεσαίο ανάλογα πως το βλέπει κανείς..
skiabox Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ρε παιδια πως θα γινει να μην επιταχυνει η κινηση της οθονης τοσο γρηγορα?εχει 2 settings για αυτο το πραγμα και με εχει μπερδεψει.
martyras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Symfwna me to site: Minimum System Requirements: * Microsoft® Windows® XP * PC with 1.4 Ghz equivalent or higher processor * 256 MB of system RAM * 2.0 GB available hard disk space * 32x speed or faster CD-ROM drive * 64 MB video card with HT&L * Sound card with speakers or headphones * Microsoft Mouse or compatible pointing device * 56.6 Kbps or better modem for online play * DirectX 9.0c or above Twra exw akousei kai gw apo allous pou tous to'dwse o "8eios" oti ayta den antapokrinontai sthn pragmatikothta. Alloi lene oti crasharei sinexeia, alloi oti ta graphics einai xalia kai den moiazoun me ta screenshots. Pios xerei. Isws o "8eios" den exei th final version. Anamenoume gia release.
Zoltanrap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Sigoura to pio dunato shmeio tou paixnidiou einai kathara ta graffika. Exei pesei arketh douleia. Opoios tolmhsei na valei to age of mythology kai meta to Age to III tote tha katalavei. Twra oson afora tis apaithseis mhn anxwneste...To paixnidi me ena normal epeksergasth (apo XP 2000 kai anw), 512 ram kai anw, kai mia radeon 8500 tha paizei mia xara. Apla mia shmeiwsh edw. Akouw pollous pou lene oti exw terma ta tis analuseis kai full details kai paizei apsoga. To game anagnwrizei thn karta pou exeis kai sou vgazei full details analoga me thn karta pou exeis. To lew giati epaiksa to game(full ekdosh) me 9800 pro,full details kai loipa kai epaize apsoga. Otan omws evala 6600 gt tote eida alla pragmata. Gia na katalavete ti ennow deite to parakatw link. http://aoe3.heavengames.com/cgi-bin/forums/display.cgi?action=ct&f=2,23458,0,10
Dreamstorm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Το game είναι μια χαρούλα...Μια καθυστέρηση έχουν οι διάλογοι , δεν ξέρω αν οφείλεται στο παιχνίδι ή απο τον υπολογιστή μου. Επίσης δεν μπορώ να πω αν βλέπω διαφορές με nvidia και ati , σύμφωνα με το link του zoltanrap, μιας και το έχω δει μόνο σε ati. Πάντως με barton 2600+, radeon 9500@pro, 512 ram , παίζει αρκετά καλά με details high και 1024*768 (no aa).Όταν μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στην εικόνα, είχα λίγο slow motion αλλά το ξεπέρασε. Xoxoxo, πάνε οι Τούρκοι Μάλλον για multiplayer θα θέλει πολύ δυνατό σύστημα.
Zoltanrap Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Sunithws gia multiplayer, auto pou zhtane tetoia games polu einai mnhmh. Opote an paizetai me filous, afhste sunithws na ginei host tou room autos me thn pio polu mnhmh
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Minimum System Requirements for Age of Empires III * Microsoft® Windows® XP * PC with 1.4 Ghz equivalent or higher processor * 256 MB of system RAM * 2.0 GB available hard disk space * 32x speed or faster CD-ROM drive * 64 MB video card with HT&L * Sound card with speakers or headphones * Microsoft Mouse or compatible pointing device * 56.6 Kbps or better modem for online play * DirectX 9.0c or above From the official site. Edo: http://www.agecommunity.com/system_requirements.aspx kai to sxetiko site.
avenger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν το παιχνίδι είναι πολύ καλό και κολλάς.Αλλά έχει πολλά bugs,μάλλον απο ότι φαίνεται διέρευσε κάποια τελική beta έκδοση(ίσως για review) Eνδεικτικά έχουμε τα εξής bugs. 1.O ήχος εξαφανίζεται μετά απο μισή ώρα παιχνιδιού περίπου.Συμβαίνει σε πολλούς. 2.Το παιχνίδι ενώ κάνεις quit συνεχίζει να τρέχει στο background(!!!!!)και επηρεάζει το scrolling στα προγράμματα.Τσεκάρετε το task manager. Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει crashes μόνο τα παραπάνω προβλήματα.Μακάρι να είναι προβλήματα μιας beta έκδοσης και να διορθωθούν στην τελική αν δεν είναι όμως, προσοχή περιμένετε για κανα patch. Update μετά το τέλος της πρώτης campaign... Το παιχνίδι δεν είναι τελική έκδοση με ΤΙΠΟΤΑ.Μιλάμε για απίστευτα bugs,τα triggers π.χ για να τελειώσει μια αποστολή κολλάνε συνέχεια,δηλ ενώ εκπληρώνεις τα objectives δεν τελειώνει η αποστολή,μόνο αν ξαναφορτώσεις το save σου μπορεί και να προχωρήσεις.Φαίνεται επίσης πως και η σειρά soundblaster έχει πρόβλημα με το παιχνίδι(αν είναι δυνατόν) και για αυτό κολλάει ο ήχος.Οπότε όσοι έχουν αργές συνδέσεις ας περιμένουν σίγουρα θα βγεί και άλλη έκδοση αργότερα.Βέβαια επαναλαμβάνω πως αν δεν είναι μια beta τότε μιλάμε για μεγάλη απάτη σε βάρος του κόσμου,ίσως απο τα πιο buggy παιχνίδια ever!Αυτά ενημερωτικά.Βέβαια το παιχνίδι είναι πόρωση οπότε παλεύω και ενάντια στα bugs για να προχωρήσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.