*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μια χαρά ρε συ θα σου παίξει. Εγώ έχω P4 2.8 και το είχα βάλει επάνω όταν είχα 768Mb μνήμη. Τι λες εσύ? Δεν θα σου παίξει? 768mb στην καρτα γραφικων?
devilaki Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 ....ξέρει κάποιος που και πως αποθηκεύεται το serial του παιχνιδιού κι αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει;
nicker Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αφου οι χαμηλοτερες απαιτησεις ειναι αυτες : Minimum System Requirements for Age of Empires III * Microsoft® Windows® XP * PC with 1.4 Ghz equivalent or higher processor * 256 MB of system RAM * 2.0 GB available hard disk space * 32x speed or faster CD-ROM drive * 64 MB video card with HT&L * Sound card with speakers or headphones * Microsoft Mouse or compatible pointing device * 56.6 Kbps or better modem for online play * DirectX 9.0c or above From the official site. Εγω γιατι δεν μπορω να παιξω καθολου καλα το παιχνιδι ουτε στην χαμηλοτερη αναλυση;; Το λαπτοπ μου ειναι αυτο -->http://www.marasst.com/product-1-IFL91.htm Η καρτα δεν ειναι βεβαια καλη αλλα υποστηριζει direct 10 και περιμενα αυτο το παιχνιδι που ειναι 3ετιας να το σηκωνει.. Αν ξερει καποιος ας δωσει τα φωτα του
EKTELESTES Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Η κάρτα είναι ΜΑΠΑ. Άσε τι υποστηρίζει στα χαρτιά.
poihths Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 με αυτη τη καρτα παιζεις μονο παλια παιχνίδια.. 3ετίας και πίσω
merkon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 γεια σας παιδια! δεν ξερω αν εδω ειναι το σωστο μερος για να γραψω αυτο το μηνυμα αλλα τι να κανω?αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το age of empires 3.στο desktop pc μου στο οποιο τρεχω vista home premium(δεν ξερω αν αυτο εχει καποια σχεση με το παιχνιδι) ετρεχε κανονικα λοιπον και μπορεσα να το εγκαταστησω.στο Netbook μου ομως lg x110 το οποιο τρεχει xp home edition και απο οτι διαβασα τηρει ολες τις προυποθεσεις για το συγκεκριμενο παιχνιδι,οταν το κανω mount με το daemon tools τοτε μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι τα αρχεια που προσπαθω να κανω mount ειναι χαλασμενα!εχω ξαναπροσπαθησει να ξαναπερασω τα αρχεια στο netbook,αλλα παλι τα ιδια.τι θα μπορουσα να κανω? ευχαριστω προκαταβολικα και για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το μηνυμα μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 μπορεις να το παρεις αυθεντικο ναι αλλα και πάλι το ίδιο θα πρέπει να κάνει μιας και το netbook δεν έχει optical drive
merkon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 τι λετε να κανω?δεν ειναι περιεγο να καταλαβαινει το ιδιο προγραμμα τα αρχεια στον ενα pc και στο αλλο οχι....?
vrodinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Αν καποιος ξερει, που μπορω να βρω το Age of Empire II-The Age of Kings,γνησιο σε CD για τον ανηψιο μου.Μ'εχει φαει να του το βρω .Στο Κωτσοβολο εχει ενα Special Edition να το πω, καπως ετσι αλλα ειναι DVD-ROM.Αν ξερει καποιος που μπορω να το βρω και ποσο. Ευχαριστω πολυ
FarCry Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2009 Αν καποιος ξερει, που μπορω να βρω το Age of Empire II-The Age of Kings,γνησιο σε CD για τον ανηψιο μου.Μ'εχει φαει να του το βρω .Στο Κωτσοβολο εχει ενα Special Edition να το πω, καπως ετσι αλλα ειναι DVD-ROM.Αν ξερει καποιος που μπορω να το βρω και ποσο. Ευχαριστω πολυ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=907936
freddy adu Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Χαιρεται... Παιδια εχω vista και βαζω για εγκατασταση το παιχνιδι και μου λεει κατι για συμβατοτητεσ και τετοια ... εγω πατησα παραβλεψη και να συνεχησει στην εγκατασταση ..οπως και εγινε... μετα το τελοσ του install παω να παιξω το παιχνιδι και παλι τα ιδια και παταω παραβλεψη και να μην με ξαναενοχλησει... θελω να ρωτησω επειδη ειμαι και καινουργιοσ στα vista μηπως μπορει να γινει καμια στραβη και να θελει φορματ η να παθει τιποτα καμια καρτα γραφικων.... thanks !!!
Eluminator_91 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Χαιρεται... Παιδια εχω vista και βαζω για εγκατασταση το παιχνιδι και μου λεει κατι για συμβατοτητεσ και τετοια ... εγω πατησα παραβλεψη και να συνεχησει στην εγκατασταση ..οπως και εγινε... μετα το τελοσ του install παω να παιξω το παιχνιδι και παλι τα ιδια και παταω παραβλεψη και να μην με ξαναενοχλησει... θελω να ρωτησω επειδη ειμαι και καινουργιοσ στα vista μηπως μπορει να γινει καμια στραβη και να θελει φορματ η να παθει τιποτα καμια καρτα γραφικων.... thanks !!! Οχι δν προκειται να γινει τπτ τετοιο..μην φοβασαι..απλα μπορεις σε καποιο σημειο το παιχνιδι να κρασαρει..μπορει δν ειναι σιγουρο..αν βαλεις και ενα απ'τα exp. του τοτε δν θα σου βγαζει μηνυματα για ασυμβατοτητα..αυτο εχω κανει εγω..
freddy adu Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ευχαριστω παρα πολυ φιλαρακι μου να σε καλα... το εκανα και παιζει αψογα!!!!
tasospapa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 παιδια για σας ηθελα να ρωτησω για τα expansion του age of empires 3 εχω δηλαδη το asian dynastys τερματισμενο αλλα δεν μου εμφανιζει τα προηγουμενα ενω τα εχω και τα προηγουμενα τερματισμενα τι να κανω για να μου εμφανιζονται ολα στο asian dynastys και να μην χρειαζεται νατα ανοιγω ξεχωριστα:-) ευχαριστω :-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.