Sub umbra dei Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Aν μπεις καποια στιγμή ESO, το nickname μου ειναι nmavra, κάνε με friend να παίξουμε κάποια στιγμή! Με ταχύτητα 46.6Kbit/sec ;
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ε βαλε καμια 384 ίσα ισα να παίζεις! 240 τελικη για 12 μηνες απο Hol, δεν ειναι και πολλά (φανταζομαι νετ πληρωνεις περισσότερα ΕΠΑΚ)
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 παιδια σε σχεση με το age of mythology τι λεει; * να απαντησουν μονο οσοι εχουν παιξει και τα 2 * επισης στην ESO το συστημα ειναι το ιδιο οπως και με το AOM; και ποσοι online παικτες ειναι πανω-κατω καθημερινα;
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δεν εχω παίξει το mythology, όσο για το ποσοι χρήστες είναι ονλινε, εγω Δευτερα βραδακι που μπηκα ηταν 4000, μου φανηκαν λιγοι σε σχεση με τα 4μύρια της Blizzard και του World of Warcraft!
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδιά τί απάτη ειναι αυτό να παίρνεις ΧΡ και για τα περισσότερα resources αλλά και για τα λιγότερα? Κατ'αρχάς σε 1v1 δεν εχει κανένα νόημα αφου θα παρεις το ίδιο ΧΡ ειτε εχεις περισσοτερα ειτε λιγότερα, και οταν ειναι περισσοτεροι παιχτες παιρνει ΧΡ ο τελευταίος και δεν παίρνει ο 2ος??? LOL!!!
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 καλα γιατι παιρνετε xp στα Most units lost και least resources; ελεος;
Sub umbra dei Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Τελικά μπήκα χθές και έπαιξα. Δεν κόλλαγε (βέβαια παίξαμε 1vs1). Σε έκανα friend (nickname "sud"). Αυτό τον καιρό δεν θα πολυπαίζω λόγω εξεταστικής...
polaki Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Aυτο το screenshot είναι απο Skirmish με το PC, δεν ήταν multiplayer, αλλά και εκεί το ίδιο συμβαίνει. Είναι εντελώς άκυρο. Δηλαδή σου λέει και μπράβο που οδηγείς το στρατό σου στην αυτοκτονία! :D
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 μαλλον τους τιμαει επειδη θυσιαζονται για το καλο της χωρας!!
JiKL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 den to vrisko entelos paralogo na perneis xp kai gia auta...mou exei tixei polles fores se skirmish na exo ligotera resources kai na exo nikisei...gia ta units vevea den mou exei simvei alla pote den ksereis.. Einai san na sou leei an eisai magkas nika tous kai me liga resources! perimeno diplakiaaaaaaaaaaaaaaa steilte pm me msn messenger mail id na sas kano add kai opote vrethoume on line to vlepoume!
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ναι αλλα ακομα και αν χασει και εχει Least resources παλι παιρνει exp..
greeneye Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re paidia se ena filaraki pou perasa to age of empire 3 otan kanei save kai meta prospathei na kanei load tote bgenei me morfh "paused" kai de sinexizi me tipota...giati; tou ebala kai to patch gia thn 1.01 alla tipota. se mena paizi kanonika exo nvidia 6800. aytos exei mia kaloula ati karta,ine asymbato me ati; exi akousei kaneis kati; dokimasa kai low rithimisis,neous drivers alla tipota...ti na ftaiei? ousiastika tou ine axrhto to save etsi!!!!!
gokal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 re paidia se ena filaraki pou perasa to age of empire 3 otan kanei savekai meta prospathei na kanei load tote bgenei me morfh "paused" kai de sinexizi me tipota...giati; tou ebala kai to patch gia thn 1.01 alla tipota. se mena paizi kanonika exo nvidia 6800. aytos exei mia kaloula ati karta' date='ine asymbato me ati; exi akousei kaneis kati; dokimasa kai low rithimisis,neous drivers alla tipota...ti na ftaiei? ousiastika tou ine axrhto to save etsi!!!!![/quote'] 3 σελίδες πίσω πήγαινε και θα το βρεις, κι εγω το ιδιο ακριβως ειχα ρωτησει! Γενικα πες του να πατησει pause-brake και θα ξεκολλήσει ... τωρα το γιατι το κανει... αγνωστο για μενα ...
polaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 το βιβλιαράκι λεει να πατησεις Pause, αλλά καπου ειχα δει και για F10. Παντως εμένα δεν το κάνει αυτό, παράξενο... Και ειναι παράξενο γιατι ακομα και τωρα που το εχω οriginal, πάλι με nocd crack παίζω, απλά το ηθελά αυθεντικό για το online.
polaki Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2006 Τελικα υποψιάζομαι οτι αυτο με το ΧΡ συμβαίνει ωστε σε ενα multiplayer online, ακόμα και ο πιο "κακός" παιχτης να πάρει κάποιο ΧΡ. Θα μου πει κανεις γιατι να πάρει ο πιο κακός και οχι οι αλλοι, και αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι οι αλλοι το πιο πιθανο ειναι να εχουν ηδη μαζέψει πολυ ΧΡ από kills & trade routes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.