polaki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 online ladder ειναι ενα ranking system, οπου αναλόγως με το πόσους αγώνες (και ποσο σημαντικούς) κερδίζεις, ανεβαίνεις στη βαθμολογία.. Υπάρχει κάτι τέτοιο? Το πρόβλημα μου ειναι οτι οταν δεν εχω το παιχνίδι original ψιλοβαριέμαι να ασχοληθώ πολύ..Δεν ξερω αν το παθαινει και κανένας αλλος!
JiKL Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 distixos den gnorizo an iparxei kati tetoio...psakse ligo stin es xmmm emena den mou simvainei giati exo kairo na paro authentiko paixnidi alla to dikaiologoapolita...allo na exeis spatalisei 1-2 meres i ena dio dvd kai allo 50 euro!
GIANNISPATRA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2006 einai to kolpo pou les jikl pou ebaza kai me to cs gia direct ip polu kalo alla to exw xexasei 8a to psaxw esi polaki pws ta pas ? exaskise?
polaki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Οχι ακομα, ηταν οι μερες τετοιες που μες το σπιτι ημουν μονο οταν κοιμομουν! LOL!!!!! Σιγα σιγα! Βλεπω οτι το multiplayer στους οfficial servers ειναι λιγο κλάφτα.. Οι servers ειναι λιγο μουφα και τα εχουν πάρει στο κρανίο όλοι... Θα δειξει.. ενδεχομένως να τεστάρω λιγο ακομα το παιχνίδι, να δοκιμάσω λιγο αν αξίζει το multiplayer με φιλους και αν λεει πολυ να το παρω original για να παίξω στους official...
cb79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 prospa8hsa na egkatasthsw to paixnidi apo to diktio pou exw me ton brother mou.pataw loipon to setup kai meta apo ligo mou bgazei ena error...kai leei kati me thn cpu mou..(ssl) nomizw kati tetoio kai stamataei to setup...xerw exw palio systhma amd socket A me karta grafikwn fx5200. exei kaneis idea th borei na ftaiei?kai an yparxei lysh? ektos apo thn anaba8mhsh...
polaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Τελικά δεν κρατήθηκα και μπήκα online!!! Αν σας αρέσει το multiplayer, αγοράστε το και δεν θα μετανιώσετε! Μπήκα στο ESO (official servers) και έκανα μια μάχη με έναν Σουηδό, το παιχνίδι πήγαινε πολύ καλά και ας είχα emule απο πίσω. Βεβαια στα επισημα φορουμ ειδα οτι γκρινιάζουν όλοι για disconnects κλπ, αλλα εγω στο 1 παιχνίδι που έπαιξα (55λεπτά) δεν παρατήρησα τίποτα!!! Σημερα θα προσπαθήσω να λιώσω λίγο single player skirmish να δω τί παίζει με μονάδες κλπ,και λογικα τις επομενες μέρες θα χωθώ online!!! Παιζει κανένας απο εδω στο ESO να με βάλει στους friends? Εχεις ΧΡ για κάθε μάχη που κερδίζεις/χάνεις, και όσο περισσότερο ΧΡ εχεις τόσο καλύτερες κάρτες σου "ανοιγονται" για τα μελλοντικά σου παιχνίδια!
JiKL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 bravo polaki kala liosimata! tha to thela kai ego authentiko alla kai polla ta leuta kai den thelo poli kapsimo giati plisiazei i eksetastiki! ama thelete kai kanena direct ip eimai mesa!
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 re jilk ela na paixoume twra ante ! giati den mou stelneis pm ? stis diakopes eimai mesa sou eipa olh thn hmera polaki se zhleuw oxi pou exases ta lefta sou mono kai mono gia na paizeis online alla epeidh paizeis online (de bgainei nohma )
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά δωστε μου λιγο χρόνο να το μαθω!!! Σημερα κοιμομουν το απογευμα, πολυ κομματια.. ειχα 1 βδομάδα αδεια (10 μερες με τα σαββατοκυριακα κλπ) και ξαφνικά ξυπνημα στις 7 μου έπεσε λιγο βαρυ...
JiKL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 r gianni sou esteila den to pires????sorry sou eipa oti eimai athina kai den exo to mixanima mou alla mono ena forito alla tha sou steilo na to kanonisoume!
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 den to phra sorry sobara mou eixes steilei? ok pantws an den sou einai diskolo kane me add gia na xerw pote mpaineis . edit: esi polaki den paizeis stous official ? apofasises na paixeis kai me mas ? den kahkes akoma ? lol egw sthn 8esh sou 8a xenixtaga mexri tis 3 ! (ax anamnhseis tou aoe 2 )
Revan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Sorry παιδια να ρωτησω κατι... Για να παιξω online το AOE3 πρεπει να εχω αυθεντικο cd-key? (τωρα ελπιζω η ερωτηση να μην ειναι πολυ εκτος των κανονων του forum)
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Sorry παιδια να ρωτησω κατι...Για να παιξω online το AOE3 πρεπει να εχω αυθεντικο cd-key? (τωρα ελπιζω η ερωτηση να μην ειναι πολυ εκτος των κανονων του forum) Δεν ειναι εκτος των κανόνων, απλά δυστυχώς ναι...
Sub umbra dei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μετά από πολύ καιρό πήρα αυθεντικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ το AOE2 και περίμενα το ΑΟΕ3 να είναι φοβερό παιχνίδι. Τελικά απογοητεύτικα. Έχει κάποια πραγματάκια τα οποία είναι πολύ ωραία και καλά (τα trading post, τις ντόπιες φυλές, την home city και τις κάρτες και φυσικά τα υπέροχα γραφικά,αν έχεις βέβαια καλή κάρτα γραφικών) ΑΛΛΑ η ουσία του παιχνιδιού (η στρατηγική δηλαδή) είναι ίδια με του AOE2. Και εδώ είναι που απογοητεύτικα. Γιατί αυτή τη στρατηγική (του στύλ φτιάχνω στρατό και κάνω ντου και τα σπάω όλα) την είχε βελτιώσει πάρα πολύ το προηγούμενο παιχνίδι της Microsoft (αλλά όχι με την Ensemble studios) to Rise of Nations. Είχε σύνορα έξω από τα οποία οι στρατιώτες έχαναν δύναμη, είχε εκείνα τα φορτηγάκια ανεφοδιασμού που έπρεπε να παίρνεις μαζί σου για να μην γίνεται αυτό, είχε τις πόλεις που όταν ο εχθρός τις άφηνε με ενέργεια μηδέν γίνονταν δική του μαζί με τα πολιτικά κτήρια και άλλαζαν τα σύνορα, είχε πρωτεύουσα που αν στην έπερναν έχανες, είχε στρατηγούς και κατάσκοπους που έκαναν διάφορα κόλπα και πολλες άλλες λεπτομέριες. Ήταν ένα λιγότερο εντυπωσιακό παιχνίδι στα γραφικά αλλά τέλειο στη στρατηγική. Όποιος το έπαιξε καταλαβαίνει. Και απορώ γιατί δεν παιζόταν πολύ στο internet.
polaki Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Το ειπες μόνος σου. Γιατί ειναι πολυ περίπλοκο τελικά. Ο κόσμος θέλει κάτι απλό και γρήγορο. Γι'αυτό και δεν εγινε ποτέ επιτυχία multiplayer το Civilization. Ουτε μένα μ'αρέσει η ιδέα του "rush", αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στα 2 άκρα, το προτιμάω απτό "turtling", το να φτιάχνεις δηλαδή τεράστεια αδιαπέραστη άμυνα ωστέ αυτοσκοπός γινόταν να μη χάσεις, παρά να κερδίσεις! (δεν αντιλέγω οτι σαν ιδέες ηταν καλές και μου άρεσαν του Rise of Nations, απλά ο κόσμος δεν τις πολυήθελε για multiplayer) Aν μπεις καποια στιγμή ESO, το nickname μου ειναι nmavra, κάνε με friend να παίξουμε κάποια στιγμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.