myrmidon Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα Είδα σήμερα ότι το Πλάισιο δέχετε προ-παραγγελίες για το AGE OF EMPIRES III,και δίνει δώρο ένα ποντίκι laser της Microsoft. To είδα εδώ http://www.plaisio.gr/templates/v5_Other/aoe3.tem Καλά το παιχνίδι θα το έπαιρνα έτσι και αλλιώς.Το συγκεκριμένο ποντίκι πάντως δεν το έχω ξαναδεί.Έχει βγάλει η Microsoft laser ποντίκι?
bomberb17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=049 Πόσο να έχει άραγε; Εγώ θέλω μόνο το ποντίκι
vlachaquito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 sigoura perissotera apo 50 euro..mallon h prosfora einai arketa kalh...
Jheremias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Πότε, πότε πότε βγαίνεια αυτό το θεεικό παιχνίδι;;;;;
androu Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 και ο παπασωτήρης το έχει 50 ευρά προπαραγγελία.. 49.90 νομίζω.. Για 4 νοεμβρίου λένε
greeneye Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 to mono kako ine oti den mporeis na paris apo tora seira gia "katebasma" hahaha !!!!!!!!!!
avenger Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 to mono kako ine oti den mporeis na paris apo tora seira gia "katebasma" Νo my young apprentice it is you who are mistaken.... IT'S OUT!Εμπρός καλή μου adsl 3cd δώστα όλα!!!
Blackie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Ξέρει κανείς μήπως ποια θα είναι τα ελάχιστα χαρακτηριστικά του Η/Υ για να παίξει κανονικά το AoE III; Μου φαίνεται πως οι περσινής τεχνολογίας Η/Υ θα ψιλοσέρνονται...
FISHERMAN Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Πρέπει πάντα να στηρίζουμε τις εταιρίες για να μας προσφέρουν νέες συγκινήσεις..για όσους όμως ενα demo δεν είναι αρκετό για να προπαραγγείλουν...το εξαιρετικό αυτό παιχνίδι βγήκε στις "προθήκες" του διαδικτύου σε όλα τα "καλά" καταστήματα.IF YOU LIKE IT..BUY IT!!!
Spirus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Ξέρει κανείς μήπως ποια θα είναι τα ελάχιστα χαρακτηριστικά του Η/Υ για να παίξει κανονικά το AoE III; Μου φαίνεται πως οι περσινής τεχνολογίας Η/Υ θα ψιλοσέρνονται... Minimum System Requirements for Age of Empires III * Microsoft® Windows® XP * PC with 1.4 Ghz equivalent or higher processor * 256 MB of system RAM * 2.0 GB available hard disk space * 32x speed or faster CD-ROM drive * 64 MB video card with HT&L * Sound card with speakers or headphones * Microsoft Mouse or compatible pointing device * 56.6 Kbps or better modem for online play * DirectX 9.0c or above From the official site.
jimbo13_1983 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μάγκες θα σας απογοητεύσω αλλά ...... Οι κύριοι που βγάλανε το Age OF Empires III Θα έπρεπε να το ονομάσουν,όχι ΙΙΙ αλλα 13. Γιατί φαίνεται πως το παιχνίδι έχει έρθει απο το μέλλον (2010) ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: CPU : Pentium 4 3.0GHz RAM : 1024 MB VGA : 128 MB και δεν θυμάμαι τι άλλο.... Μηχανήματα ενός εξαμήνου και θα σέρνονται για να το παίξουν...
tsakonas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 alla leei h giagia mou alla akoun ta aftia mou pou lene ......... poios aptous dio leei moufes arage ???
radeon9700 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Na diorthoso kati to plaisio de lei pouthena gia WIRELESS opote de einai to proto modelo pou lei bomberb17 o alla einai auto edw http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=042&active_tab=overview# Kai to kostos tou mouse einai peripou 40 euro apo so proseksa.
Martini Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 tha mas kapoios apaitiseis re paidia ?????? enas kanonika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.