Προς το περιεχόμενο

Me Poio P2p Na Katebazw?

Athanassios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενα!!μην κατεβαζεις ταινειες να πηγαινεις σινεμα να τις δεις..την γραμμη την βαζουμε για να εχουμε γρηγορα προσβαση σε ιστοσελιδες και ταχυδρομειο οχι για τετοια πραγματα...τσ τσ τσ

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το DC++ και το Rev Connect που ειναι ιδιο με το DC++ Αλλα σου επιτρεπει να κατεβαζεις απο πολλους χρηστες το ιδιο αρχειο.

Δημοσ.

Ταινίες δεν αξίζει να κατεβάζεις ακόμη και αν έχεις 100mbps. Η ποιότητά τους (DivX ή Xvid) είναι ΤΟ χάλι. Δεν νομίζω ότι θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου! Πάντως, για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, εγώ χρησιμοποιώ το Limewire PRO 4.9.28 και είμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.
Ταινίες δεν αξίζει να κατεβάζεις ακόμη και αν έχεις 100mbps. Η ποιότητά τους (DivX ή Xvid) είναι ΤΟ χάλι. Δεν νομίζω ότι θέλεις να βγάλεις τα μάτια σου! Πάντως, για να απαντήσω και στην ερώτησή σου, εγώ χρησιμοποιώ το Limewire PRO 4.9.28 και είμαι ευχαριστημένος.

1. Se sena : Kaneis MEGALO LA8OS !! Polles tainies pleon einai se poiothta DVD xrhsimopoiwntas DivX i XviD.... Arkei na 3ereis pio file einai me poiothta DVD.

2. Apanthsh sto thread: DC++

Δημοσ.
1. Se sena : Kaneis MEGALO LA8OS !! Polles tainies pleon einai se poiothta DVD xrhsimopoiwntas DivX i XviD.... Arkei na 3ereis pio file einai me poiothta DVD.

2. Apanthsh sto thread: DC++

Βασικά όσο καλή ποιότητα και να έχει μια συμπιεσμένη ταινία με τον αλγόριθμο του Dvix or XviD δεν πάυει να έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με το αρχικό DVD.

Και αυτό κάποιες φορές και σε ορισμένες ταινίες μπορεί να μην το διαπιστώνεις σε μια κλασσική κανονική TV ή στην οθόνη του υπολογιστή σου , αλλά σε ένα Home Cinema θα φανεί ξεκάθαρα και από άποψη ποιότητας εικόνας αλλά προπάντως ήχου.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βασικά όσο καλή ποιότητα και να έχει μια συμπιεσμένη ταινία με τον αλγόριθμο του Dvix or XviD δεν πάυει να έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας με το αρχικό DVD.

Και αυτό κάποιες φορές και σε ορισμένες ταινίες μπορεί να μην το διαπιστώνεις σε μια κλασσική κανονική TV ή στην οθόνη του υπολογιστή σου ' date=' αλλά σε ένα Home Cinema θα φανεί ξεκάθαρα και από άποψη ποιότητας εικόνας αλλά προπάντως ήχου.[/quote']

Σε διαβεβαιώ ότι στο home cinema που παίζω τις DiXV/XViD ταινίες που έχουν AC3 ήχο (είτε σε 2.0 είτε σε 5.1), η διαφορά είναι αμελητέα - αν υπάρχει διαφορά.

Δεν προβάλω σε πανί αλλά σε 32άρα Sony Wega.

Δημοσ.

Παιδιά τι να σας πω. Εγώ μίλησα λόγω των εμπειριών μου. Είχα κατεβάσει μια ταινία (1.2gb) και το πρόβαλα σε 44άρα Sony. ΜΑΠΑ! Κολλούσε η εικόνα και ο ήχος και είχε κάτι τετράγωνα τεράστια. Λέω, ας το παίξω στον υπολογιστή. Τα ίδια χάλια... Δοκιμάζω με άλλη ταινία (κάπου στο 1gb), πάλι τα ίδια. Οπότε απογοητεύτηκα και το άφησα το άθλημα. Άμα είναι να θέλει να κατεβάσεις 4gb για να δεις ποιότητα της προκοπής, γιατί να μην τις κάνω "νόμιμο backup" από DVD; Και αυτό κάνω.

Τώρα, 2 τινά συμβαίνουν:

1)Είμαι τόσο γκαντέμης, που έπεσα 2 φορές στην περίπτωση.

2)Έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις ποιότητας από μία ταινία (που δεν είναι κακό, γούστα είναι αυτά!).

Διαλέγετε και παίρνετε!

Δημοσ.

Φιλε εισαι γκαντεμης πιστεψε με...

Κυκλοφορουν καποιες κακης ποιοτητας ταινιες αλλα στην πλειοψηφια τους οι πανω απο 1 gb ειναι μια χαρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...