Highlander Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 OTENET SUX !!! :grin: :grin: :grin: No other comments... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Eγώ που μεταπήδησα απο HOL σε Οtenet μόνο καλά σχόλια μπορώ να πώ. Ίσως επειδή με την HOL αγανάκτησα κυριολεκτικά και νόμιζα πώς είχα PSTN αλλά γενικά οι ταχύτητες που βλέπω είναι αυτές που αρμόζουν στο σημερινό adsl (40-42). Άμα θές πάρε ένα demo απο Οtenet και 4net και δοκίμαστες. Πάντως οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτές τις 2 είναι απαγορευτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 εξαρτάται Ξάνθη η HOL σέρνεται στην κυριολεξία και η otenet είναι άπαιχτη... Αγία Παρασκευή και Ραφήνα ακριβώς το ανάποδο: η otenet είναι για τα μπάζα και με την HOL βρήκα την ησυχία μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shaman505 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 file highlander giati h otenet sucks??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1975 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 ΠΗΡΑ ΤΟ Dsl Kit ΤΗΣ ΟΤΕΝΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ Downloading "ΠΑΙΖΕΙ" ΤΡΕΛΑ. ΑΠΟ 50 ΠΑΕΙ ΣΤΑ 120 ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΑ 40 ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΑ 300. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ-ΣΠΙΡΤΟΚΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ. ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ Forthnet ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΩ Torrents ΚΑΙ ΜΕ 35-37 OΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΤΕΝΕΤ ΣΠΑΝΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ 20-25. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.