Melissa_virus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Έχω την κάρτα τηλεόρασης: Pinnacle PCTV 110i και δεν μπορώ να κάνω το αυτονόητο! Να ψάξω να βρω κανάλια! Δεν μπορώ να βρω από που θα κάνω scan. Τα έχω κάνει όλα φύλο και φτερό. Απορώ στραβή είμαι? Ας βοη8ήσει κάποιος για το που πρεπει να παω πάνω κάτω, γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί ήδη. Thanks.
S2Katana Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα.Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με μια Avermedia TV Box 5 LIVE.Το μονο που κανει ειναι auto scan, αλλα δεν πιανει τα καναλια καθαρα και με σειρα...
Melissa_virus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ε κάτι είναι και αυτό S2katana. Εμένα ούτε αυτό δεν κάνει...
Melissa_virus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Το άλλο περίεργο με αυτή την κάρτα tv είναι ότι το "ματάκι" της, συνδεέτε σε σειριακή θύρα, χωρίς αυτή να υπάρχει πάνω στην κάρτα TV! Ούτε πουθενά αλλού πάνω στο pc μου.
geovard Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δεν μπορεί η mobo σου να μην διαθέτει σειριακή θύρα.Γιά κοίταξε καλλίτερα?Νομίζω ότι έχει μία. Όσο γιά το ψάξιμο καναλιών κοίτα να δοκιμάσεις κανένα πιό καλό πρόγραμμα.(Βλέπε π.χ windvr 3)
Melissa_virus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Όντος είχε μια. Απλα με τόσα καλώδια πισω που να την δω... Οκ 8α το ψάξω. Αλλά και πάλι απορώ πως γίνετε να μην μπορώ να βρω το scan. Τα έχω ξεσηκώσει ολα...
rafraf24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Eίχα κάποτε την PC TV Pro, και την PC TV Deluxe, το scan μου το έκανε όταν άνοιγα για πρώτη φορά την εφαρμογή, και ξεκινούσα να ψάχνει τα κανάλια. Νομίζω πως στις επιλογές έχει manual και auto scan
Dark_son20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 an kaneis deksi clik pano stin ikona kai patiseis setings ekei pou leei channels kato-deksia an thimame kala exei to auto scan... vrika ena screen opos sou eipa kato deksia edit: min mou peis oti dinei mono to media center mazi?... edo sou anevasa to manual tou Media Center prota prepei na ftiakseis user profile kai meta tha sou efmanisei tis epiloges
Melissa_virus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ναι darkson θα σου το πω... Έχει μόνο το media center. Βασικα είμαι εκτός σπιτιού. Σε 2 ώρες θα πάω και θα ξαναδω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλα χτες σας λέω έψαξα τα πάντα! Rafraf εμενα δεν κάνει τίποτα απολύτος η ρουφιάνα...
rafraf24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Melissa, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να μπεις στο site της pinnacle και να κατεβάσεις τους drivers για win xp, γιατί με αυτούς που έχει μέσα, δύσκολα τα πράγματα
parisb Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Giati den dokimazeis to dscaler? ekei tha vreis apeires rythmiseis, eykolo scanning, kalyterh poiothta eikonas (toulaxiston se mena)..
evansdimo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δουλευει ρε παιδια το Dscaler σε καρτα της Pinnacle? Εγω το εβαλα το προγραμμα και δεν μου αναγνωριζε τη καρτα (PCTV Stereo)
rafraf24 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δυστηχώς δεν δουλεύει σε όλες, στην hauppauge win tv theater που είχα παλιά δούλευε, σε μια pc tv pro pinnacle δεν αναγνώριζε το τσιπάκι
Melissa_virus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Κανένα άλλο πρόγραμμα για να δοκιμάσω? Θα τα κατεβάσω όλα μετά και θα τα δοκιμασω και ο θεός βοηθός. θα σας πω αποτελέσματα το βράδυ.
netmaniac Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 δες εδω http://www.tv-cards.com/apps.php εγω χρησιμοποιω το fly 2000 tv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.