Προς το περιεχόμενο

Αστείο πρόβλημα (Pinnacle PCTV 110i)

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα τηλεόρασης: Pinnacle PCTV 110i και δεν μπορώ να κάνω το αυτονόητο! Να ψάξω να βρω κανάλια! Δεν μπορώ να βρω από που θα κάνω scan. Τα έχω κάνει όλα φύλο και φτερό. Απορώ στραβή είμαι? Ας βοη8ήσει κάποιος για το που πρεπει να παω πάνω κάτω, γιατί η υπομονή μου έχει εξαντληθεί ήδη.

Thanks.

Δημοσ.

Καλησπερα.Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με μια Avermedia TV Box 5 LIVE.Το μονο που κανει ειναι auto scan, αλλα δεν πιανει τα καναλια καθαρα και με σειρα...

Δημοσ.

Το άλλο περίεργο με αυτή την κάρτα tv είναι ότι το "ματάκι" της, συνδεέτε σε σειριακή θύρα, χωρίς αυτή να υπάρχει πάνω στην κάρτα TV! Ούτε πουθενά αλλού πάνω στο pc μου.

Δημοσ.

Δεν μπορεί η mobo σου να μην διαθέτει σειριακή θύρα.Γιά κοίταξε καλλίτερα?Νομίζω ότι έχει μία.

Όσο γιά το ψάξιμο καναλιών κοίτα να δοκιμάσεις κανένα πιό καλό πρόγραμμα.(Βλέπε π.χ windvr 3)

Δημοσ.

Όντος είχε μια. Απλα με τόσα καλώδια πισω που να την δω... Οκ 8α το ψάξω. Αλλά και πάλι απορώ πως γίνετε να μην μπορώ να βρω το scan. Τα έχω ξεσηκώσει ολα...

Δημοσ.

Eίχα κάποτε την PC TV Pro, και την PC TV Deluxe, το scan μου το έκανε όταν άνοιγα για πρώτη φορά την εφαρμογή, και ξεκινούσα να ψάχνει τα κανάλια. Νομίζω πως στις επιλογές έχει manual και auto scan

Δημοσ.

an kaneis deksi clik pano stin ikona kai patiseis setings ekei pou leei channels kato-deksia an thimame kala exei to auto scan...

vrika ena screen

Pctvdeluxe5.jpg

opos sou eipa kato deksia

edit: min mou peis oti dinei mono to media center mazi?...

edo sou anevasa to manual tou Media Center prota prepei na ftiakseis user profile kai meta tha sou efmanisei tis epiloges ;)

Δημοσ.

Ναι darkson θα σου το πω... Έχει μόνο το media center. Βασικα είμαι εκτός σπιτιού. Σε 2 ώρες θα πάω και θα ξαναδω. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλα χτες σας λέω έψαξα τα πάντα!

Rafraf εμενα δεν κάνει τίποτα απολύτος η ρουφιάνα...

Δημοσ.

Melissa, πολύ φοβάμαι πως θα πρέπει να μπεις στο site της pinnacle και να κατεβάσεις τους drivers για win xp, γιατί με αυτούς που έχει μέσα, δύσκολα τα πράγματα

Δημοσ.

Δουλευει ρε παιδια το Dscaler σε καρτα της Pinnacle?

Εγω το εβαλα το προγραμμα και δεν μου αναγνωριζε τη καρτα (PCTV Stereo)

Δημοσ.

Δυστηχώς δεν δουλεύει σε όλες, στην hauppauge win tv theater που είχα παλιά δούλευε, σε μια pc tv pro pinnacle δεν αναγνώριζε το τσιπάκι

Δημοσ.

Κανένα άλλο πρόγραμμα για να δοκιμάσω? Θα τα κατεβάσω όλα μετά και θα τα δοκιμασω και ο θεός βοηθός. θα σας πω αποτελέσματα το βράδυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...