predator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 παιδια δεν μου ερχονται πλεον μηνυματα στο κινητο μου (nokia 6600) παρα μονο αμα κανω επανεκινηση! εχω περι τα 3000 αποθηκευμενα sms στην μνημη του τηλεφωνου! μηπως ειναι πολλα και να σβησω μερικα? επισης οταν παω να κανω μεταφορα στην mmc (512 transcend) μου πεταγεται ενα παραθυρο πως η εφαρμογη mce εκλεισε και σταματαει η μεταφορα! υπαρχει ελπιδα γιατρε η παω για format?
christos1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 παιδια δεν μου ερχονται πλεον μηνυματα στο κινητο μου (nokia 6600) παρα μονο αμα κανω επανεκινηση!εχω περι τα 3000 αποθηκευμενα sms στην μνημη του τηλεφωνου! μηπως ειναι πολλα και να σβησω μερικα? επισης οταν παω να κανω μεταφορα στην mmc (512 transcend) μου πεταγεται ενα παραθυρο πως η εφαρμογη mce εκλεισε και σταματαει η μεταφορα! υπαρχει ελπιδα γιατρε η παω για format? Καλησπέρα. Τα πρόβλημα μπορεί να είναι σε κάποια προγράμματα που έχεις βάλει στο κινητό σου (δύσκολο να εντοπίσεις ποιο σου κάνει την ζημιά), αν δεν μπορείς να μεταφέρεις τα μηνύματα στην mmc χρησιμοποίησε κάποιο πρόγραμμα π.χ. (PC Suite) (NOKIA Handset Manager) για να μεταφέρεις τα μηνύματα σου, επαφές κ.τ.λ. Μετά αφού έχεις αποθηκεύσει τα μηνύματα σου σβήσε κάποια μηνύματα και τσέκαρε να δεις αν έχεις ακόμα πρόβλημα. Αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει αναγκαστικά έχεις 2 επιλογές να κάνεις και αυτές είναι η soft format η hard format στο κινητό σου.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μπορεί να έχεις κολλήσει ιο. Πανε στο http://www.iphone-forum.org εκεί μπορέις να βρεις προγράμματα για να διορθώσεις το πρόβλημα. Πρέπει να κάνεις ένα απλό registration.
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 επισης το τηλεφωνο μου μεσω bluetooth δεν αναγνωριζετε απο το nokia pc suite ενω ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα δεν εκανα backup. περασα απλα τις επαφες στην sim και του τραβηξα ενα περιποιημενο format! ως ωρας δειχνουν να ειναι ολα ενταξει... edit: μαλλον βιαστηκα να χαρω, παλι τα ιδια!!!
christos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 επισης το τηλεφωνο μου μεσω bluetooth δεν αναγνωριζετε απο το nokia pc suite ενω ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα δεν εκανα backup.περασα απλα τις επαφες στην sim και του τραβηξα ενα περιποιημενο format! ως ωρας δειχνουν να ειναι ολα ενταξει... edit: μαλλον βιαστηκα να χαρω' date=' παλι τα ιδια!!![/quote'] Καλησπέρα. Έκανες hard reset η soft reset?
snik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 an den breis akri den koita kai gia kana firmware update stin nokia
predator Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 christos1, απλα πατησα το αστερακι,το 3 και το πρασινο κουμπι κατα την εκκινηση και εκανε format. τι θεωρειτε τωρα αυτο, soft η hard? δε ξερω τι φταιει ρε παιδια, ισως να σβησω κανα μηνυμα? πως θα τα περασω στο pc??
christos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα. Υπάρχει ένα πρόγραμμα που μπορείς να μεταφέρεις τα μηνύματα από το τηλέφωνο στο pc, δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά. Το πρόγραμμα είναι το MessageStorer.
SHAKTA-7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 8a pas sta minimata (min mpis sta eiserxomena omos) 8a patiseis epiloges->ru8miseis->Allo kai 8a epile3is mnimi se xrisi tin MMC card kai 8a sou zitisei automata an 8es na metaferis ta minimata apo to kinito stin MMC pisteuo na sou doulepsi..
predator Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 λοιπον εκανα format και το κινητο και την mmc! δεν εμεινε λεπι στο κινητο! ελπιζω τωρα να εστρωσε αν και ποτε δεν καταλαβα πιο ηταν το προβλημα!
panagiotispsomiadis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Όσο αφορά την επικοινωνία με τον υπολογιστή μπορείς να χρησιμοποιήσης το πρόγραμμα που είχε το bluetooth Όταν το αγόρασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.