Προς το περιεχόμενο

17 TFT για gaming?

islascanarias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις να προτεινει μια 17'' TFT καταλληλη για χρηση gaming (κυριως FPS) στα 300 ευρά? Στο eshop εχει καποιες με αποκρισεις 12 εως 16ms αλλά ήθελα μια αποψη απο κατέχοντες!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν κάνεις ένα search όμως στο insomnia θα βρεις μια συζήτηση που μιλούσε για τα πολύ μικρά response times που δίνουν αρκετές εταιρίες και κατά πόσο είναι διαφημιστικά κόλπα ή όχι. ;)

Δημοσ.
Αν κάνεις ένα search όμως στο insomnia θα βρεις μια συζήτηση που μιλούσε για τα πολύ μικρά response times που δίνουν αρκετές εταιρίες και κατά πόσο είναι διαφημιστικά κόλπα ή όχι. ;)

Εκανα, και γι αυτο ρωτησα γιατι τελικα μπερδευτηκα!

Πολλες γνωμες για διάφορες χρησεις σε διάφορα response. Εχουμε και λεμε lg1717 λοιπον για gaming, θα ήθελα και περισσότερες γνωμες βεβαια!

Δημοσ.

εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη Samsung SyncMaster 710TM που πήρα πρόσφατα...

νομίζω ότι είναι καλύτερη γενικότερα από την LG

Δημοσ.
εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη Samsung SyncMaster 710TM που πήρα πρόσφατα...

νομίζω ότι είναι καλύτερη γενικότερα από την LG

tin exei to eshop sta 360, kommataki akrivi gia mena :(

Δημοσ.

Egw exw edw kai ena xrono tin Samsung SyncMaster 710MP. Eimai apolita efxaristimenos (550 $ tin agorasa afta na min imoun?) . Me volevei giati exei kai enswmatomeno TV tuner kai vlepw kai tileorasi xwris na xreiazomai tv tuner gia to PC .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...