mjmj Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Εχω προβλημα να στειλω συννημενα αρχεια απο το yahoo. Παω να κανω attach, μετα μου ζητα ξανα password, μετα μου λεει οτι ο λογ/μος μου εγινε expire κλπ. Τελικα δεν μπορω να στειλω συννημενο. Προσεξτε ομως: απλο mail μπορω να στειλω. Επισης, απο hotmail, μπορω να στειλω συννημενα!!! Δοκιμασα και με firefox, ie, opera. Τα ιδια. Το hotmail στελνει, το yahoo δεν στελνει. Το λεω αυτο γιατι καποιοι θα πουνε να κοιταξω το firewall, antivirus κλπ. Εχω kaspersky antivirus, kerio firewall. Ομως πως το hotmail στελνει χωρις προβλημα? Στο ιδιο pc προσπαθω, τα παραπανω προγραμματα ειναι δεδομενα, και φυσικα οι ρυθμισεις τους. Τι μπορει να φταιει?
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 dokimases me diafora attachment kai mikra kai megala?mipos sou kovei px ta exe.kane liges dokimes.
mjmj Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Τελικα την βρηκα τη λυση. Εφταιγε το Kerio και η επιλογη web filtering. Αντε τωρα να καταλαβει κανεις πως το μεν hotmail επαιζε, το δε yahoo οχι...καθενα με τα βιτσια του τελικα... Ευχαριστω poulinos.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 prosexete me ta firewall.kai panta i dokimi ine na klineis ta firewall.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.