GaGaS_Thess Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα παιδια ... εχω 3 dvd με τα παιχνιδια mame ...υπαρχει καποιος emulator ετσι ωστε να μπορω να τα βαλω στο PLAYSTATION2 και να παιζουν σε αυτο με καποιο τροπο ?
Kraken Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει αλλά δεν τρέχει όλα τα roms και όσα τρέχει απλά σέρνεται
gherudos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 paizei ola ta paixnidia prin to 1985 se teleia poiothta kai arketa grhgora mporeis na valeis se ena cd mono 30 roms,parapanw den dexetai..
Kraken Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ποιά έκδοση έχεις? Και το κυριότερο, ΤΟΝ δοκίμασες??? Γιατί η v0.5 που έχω εγώ (νομίζω είναι η final) δεν τα τρέχει και καλά όπως τα λες. Απο το NFO του emulator: NOTE: This is only a alpha/tech demo. Don't call me and cry for help/features/sound/etc.. It will not run all games! Or, it will most likely try to run them, but they will not work or run veery slow... ...I won't fix any bugs or improve it. Been there done that, time to spend time on more useful stuff.
GaGaS_Thess Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 uparxei alla re paidia den mou lete poio einai !!! pantws an einai na sernetai as ta afhsw sto pc mou
Kraken Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 λεγεται PS2MAME (MAME port) και εάν μπορείς να τα παίξεις στο PC σου καλύτερα τότε, μην το σκέφτεσαι καν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.