GIANNISPATRA Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 σε πήρανε τηλέφωνο για να σου δώσουν τίποτα στοιχεία? ή όταν είδες ότι άναψε το πράσινο λαμπάκι έβαλες το isp και οκ?
nzeppos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Καλό θα είναι να τους κυνηγάτε λίγο, εγώ π.χ. έβαλα Tellas και πήρα το 134 για να μάθω ότι ενεργοποιήθηκε η γραμμή (την προηγούμενη μέρα), ενημέρωσα την Tellas και έτυχε εκείνη την ώρα να πάρουν και το ΟΚ από ΟΤΕ. Και απλώς μου είπαν ότι σε καμιά βδομάδα (χωρίς πλάκα! και το άφησαν και στο φλου) θα περάσει το courier να φέρει τα συμπράγκαλα. Αυτό μόνο! Οπότε αφού το ξανασκέφτηκα (και καβάτζωσα splitter κι ένα modem δανεικό), τους ξαναπήρα και ζήτησα τα στοιχεία της σύνδεσης, μετά από κανα 10λεπτο ψαξίματος μου είπαν τι να κάνω. Κι από τότε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, απλώς μετά από 4-5 μέρες πήραν τηλέφωνο (για πρώτη φορά) και είπαν ότι θα περάσουν να φέρουν τον εξοπλισμό. Δηλαδή αν περίμενα χωρίς να κάνω τίποτα, οι 4-5 μέρες που μου πήρε η διαδικασία, θα είχαν γίνει 15. Σε τελική ανάλυση πάντως, δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα με την Tellas, αν εξαιρέσω κάποιες σπάνιες διακοπές που κάνει (μπαίνει, αλλά δεν κατεβάζει τίποτα για καμια ώρα).
coffeex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 σε πήρανε τηλέφωνο για να σου δώσουν τίποτα στοιχεία? ή όταν είδες ότι άναψε το πράσινο λαμπάκι έβαλες το isp και οκ? Oxi akribos... Otan ema8a oti energopoih8hke kai to lampaki(ADSL) htan sbhsto phra tis blabes toy OTE kai toys eipa to problhma thn allh mera anapsa to modem/router kai kapoia stigmh to lampaki anapse! ystera apo kana 10lepto me phran apo ton OTE kai mou eipan oti o kombos eixe problhmata kai ta epidior8wsan pri ligh wra kai me rwthsan an twra to modem blepei thn ADSL grammh, toys eipa oti ola htan ok kai telos. Molis deis oti to lampaki ADSL anapsei energopoihse thn syndomh sou kai 8a eisai ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.