coffeex Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Dhladh 8a perimenw mexri na anapsei to prasino lampaki toy US Robotics pou leei ADSL ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Egw phga thn deytera sto oteshop kai ekana xarti gia anavathmisi tis grammhs mou apo 384 se 512 kai o typos ekei mou eipe oti apo trith apogeyma na dokimasw na kanw reset to modem gia na mpei me thn nea taxythta....Mexri twra exei faei osa reset den eixe faei se 5 mhnes :grin: alla akoma mou leei to modem 128/384...Mhpws prepei na kanw kapoia allh rythmisi?O provider mou tha einai 384 gia 2 mhnes akoma kai meta tha to gyrisw kai ayto se 512.Kai na fantasteite oti to aitima mou to perase ekeinh th stigmh sto diktyo tou ote....Ena klik einai na kanei kapoios ;;ypallhlos tou ote gia na mou anevei h taxythta alla mallon thelei na me pedepsei.....Ypomoni... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 2 μέρες έκανε σε μένα να γίνει 512. δε χρειάζεται reset. θα σου δείξει μόνο του ότι συγχρόνισε στα 512. εμένα πάντως έφαγε κόλλημα και αναγκαστικά του έκανα reset για να ξεκολλήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 den einai pantou ta idia.me to pou mphke dslam sthn perioxh mou ekana aithsh kai thn epomenh to prwi me phran thl apo ton ote kai mou eipan oti 8a kopei to thlefwno mou gia 10 lepta mexri na ginei energopoihsh ths grammhs.se 5 lepta htan etoimo,me anamonh 1 hmeras mono Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Egw phga thn deytera sto oteshop kai ekana xarti gia anavathmisi tis grammhs mou apo 384 se 512 kai o typos ekei mou eipe oti apo trith apogeyma na dokimasw na kanw reset to modem gia na mpei me thn nea taxythta....Mexri twra exei faei osa reset den eixe faei se 5 mhnes :grin: alla akoma mou leei to modem 128/384...Mhpws prepei na kanw kapoia allh rythmisi?O provider mou tha einai 384 gia 2 mhnes akoma kai meta tha to gyrisw kai ayto se 512.Kai na fantasteite oti to aitima mou to perase ekeinh th stigmh sto diktyo tou ote....Ena klik einai na kanei kapoios ;;ypallhlos tou ote gia na mou anevei h taxythta alla mallon thelei na me pedepsei.....Ypomoni... Allh mia mera perase kai to modem mou eksakolouthei na leei 128/384...Ayrio tha parw thn forthnet na mou anevasei kai ayth thn syndromi mou sta 512...G@M%^$ :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Egw perimenw akomi, phra thl. xtes kai mou lene oti to poli shmera ante ayrio 8a einai etoimo alla den to blepw ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Αν δείτε το παραπάνω post μου, έχω dsl εδώ και 3 μέρες. Η πλάκα είναι ότι οι τεχνικοί της Tellas δεν έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο! Δηλαδή αν δεν είχα πάρει εγώ να ρωτήσω στο 134 και μετά να κανονίσω με την tellas για activation ID κλπ, ακόμα στο περίμενε θα ήμουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 KAi nai kyries kai kyrioi!!!! :razz: Exw 512 pleon 4 meres akrivws ekanan.Shmera stis 12 to meshmeri to modem stamathse na katevazei ksafnika tou kanw reset kai meta apo 10 lepta kata ta opoia prospathouse na sygronistei ksekinise kai pali thn kanoniki tou leitourgia.Twra me provider @384 katevazw me 44 stathera kai kanw kai aneto browsing.... ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Diabaza kai se alla forum oti stoys perissoterous toys phre 4 meres(ergasimes) h energopoihsh.. Egw metraw 5 kai den blepw tipota.....FTOY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Εγώ που έκανα αιτηση σε forthnet μου ειπαν σε 12 μερες.Αληθεύει? ή να ανοίγω και να ψάχνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω τι γίνεται με forthnet, αλλά 12 εργάσιμες είναι η προθεσμία που τους δίνει ο ΟΤΕ, δεν είναι στο χέρι τους. Και ο ΟΤΕ ενεργοποιεί τη γραμμή σε 3-4 μέρες συνήθως (ανάλογα βέβαια την περιοχή και χίλια-δυο άλλα). Καλού κακού κάνε ένα τηλέφωνο στο 134 και ρώτα από Τρίτη-Τετάρτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 7 εργάσιμες μέρες έκαναν, μου ειπαν ότι θα το έκαναν νωρίτερα αλλά είχε πρόβλημα ο κόμβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNISPATRA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 και εγώ φίλε μου περιμένω ακόμα από την τετάρτη .. φαντάζεσαι σε τι κατάθλιψη έχω πέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Aπο ότι φαίνεται πάντως ο χρόνος αναμονής για την σύνδεση έχει μειωθεί δραματικά απο τον πρώτο καιρό της ζωής του DSL στην Ελλάδα...Κάτι είναι και αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Οταν είχα πάει στον ΟΤΕ μου είπαν ότι εαν δεν ενεργοποιηθεί το πολύ σε 12 ημέρες θα υπάρχει κάπου πρόβλημα οπότε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.