coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Πόσες μέρες θα περιμένω ακόμη; Μου είπαν 2-3 εργάσιμες μέρες αλλά τίποτε ακόμη. Έχουν περάσει 3 μέρες........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ego pantos perimena 2 ergasimes evdomades..opote min trelainesai..prospatheisai namin to skeftesai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 ego pantos perimena 2 ergasimes evdomades..opote min trelainesai..prospatheisai namin to skeftesai Ti les twra ksereis ti einai na blepw to Us Robotics na ka8etai........ Ftoy kai pali ftoy...... Oxi den mporw allo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 έλα ρε για 3 μέρες μιλάμε! δεν έγινε και τπτ! άλλοι έχουν περιμένει και μήνες! λογικά αύριο μεθαύριο θα κατεβάζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Πόσες μέρες θα περιμένω ακόμη; Μου είπαν 2-3 εργάσιμες μέρες αλλά τίποτε ακόμη. Έχουν περάσει 3 μέρες........ Ξαναπάρτους τηλ. και πέστους "το μετάνοιωσα' date='να ακυρώσετε την σύνδεση και να κάψετε το dslam της περιοχής μου για να μην έχει και κανείς άλλος." Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.[/color'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentpower Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 το splitter ή το φιλτρο που δινει ο οτε σου ειπε ποτε θα το παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 hmarton! edw kai posa? -5 xronia? ..empaines me 56k kai de mporeis na perimeneis 1 bdomada? eleos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s0st0s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 nai re si kane ligo ipomoni...sou eipa prospathise na min to skeftesai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 το splitter ή το φιλτρο που δινει ο οτε σου ειπε ποτε θα το παρεις? Τα αγόρασα μαζί με το modem από το Internet (όχι του ΟΤΕ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Να σου πω εγώ την προσωπική μου εμπειρία.. Έκανα προχτές την αίτηση (μεσημέρι, κατα τις 4).. Και χτες το πρωί, επειδή εγκατέστησα την κάρτα ethernet και το modem, είπα για πλάκα να βάλω και τη γραμμή τηλεφώνου, και με έκπληξη μου είδα ότι άναψαν πράσινα όλα, και δούλεψε κανονικά. Απο τον οτε με πήραν σήμερα το μεσημέρι να μου πουν ότι ενεργοποιήθηκε.. Οπότε εγώ στη θέση σου θα έκανα καμιά δοκιμή για καλό και για κακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 egw paidia eixa tragikh istoria me thn energopoihsh:Dekane peripou 28 meres gia na energopoiithei kai otan telika htan ola OK parathrhsa oti htan 30 tou mhnos...fysika xrewthika to pagio ADSL gia OLO to mhna....:(:(kwloOTE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Ρε σύ υπομονή! Σε μένα που θεωρείται και γρήγορη ενεργοποίηση , η διαδικασία πήρε 4 εργάσιμες μέρες με ενδιάμεσο Κυριακοσάββατο! Εννοείται ότι κάθε μέρα τους έπαιρνα τηλ και τους έπριζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πάντως πήρα την Tellas για 512 την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι και χθες ενεργοποιήθηκε η γραμμή (αλλά το έμαθα μόλις σήμερα το μεσημέρι αφού πήρα κάμποσα τηλέφωνα σε Tellas και ΟΤΕ, δεν άντεχα να περιμένω να πάρουν αυτοί). 4-5 εργάσιμες δηλαδή, για DSLAM Χολαργού. Και από Tellas είπαν και το χαριτωμένο, ότι οι τεχνικοί θα πάρουν...κάποια στιγμή για να κανονίσουμε και θα φέρουν τον εξοπλισμό από Τρίτη...οπότε τους έψησα να μου δώσουν τους κωδικούς για ενεργοποίηση, πήρα ένα splitter κι ένα modem δανεικό (μέχρι να πάρω το LevelOne modem/router) και πάω να τεστάρω τη γραμμή, με χάνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 den yparxei stantar se ayta ta pragmata opote cool..pantws alhteyei oti energopoiheitai h grammh kai mporei na perasoyn kai 2 hmeres na se paroyn thlefwno. An exeis kana logariasmo apo filo kai einai anamena ta lampakia empa kai alwnise internet mexri na se paroyn thlefwno:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delis7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ti na po k ego pou perimena 6MINES!!!!!!!!!!!to 2004 to genari(aitisi ston POTE ton Iouni 2003) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.