Προς το περιεχόμενο

Poso reuma travaei pia o ipologistis mou?

TrObAs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μαζι με το UPS βρε , τις πληροφορίες τις παίρνει απο το ιδιο το UPS μέσω USB (εχω το APC RS1000 αλλα νομιζω ισχυει και για τα υπόλοιπα της APC) -- λέγεται PowerChute και εχω αυτη την απλη εκδοση που δίνει μαζι με την αγορα.

Θα βρεις εδω περισσότερες πληροφορίες: http://www.apcc.com/tools/download/index.cfm

Δημοσ.

basika tft exo kai tin kleino otan den tin xreiazomai vasika episa ton spitinoikokiri kai alla3a roloi na do mipos paizei tipota allo! nai an emene sinexeia anameno gia katevasma apo dc++ kai tetoia 8a itan pes apo tis 24 wres na itan tis 12 to ligotero kai na katevaze mono thn mera!

Δημοσ.

Trobas ουτε καν να σκεφτεσαι οτι το ρευμα που πληρωνεις οφειλεται στον υπολογιστη σου. Φυσικα και τραβαει και αυτος, αλλα υπαρχουν αλλες συσκευες σε ενα σπιτι που ειναι πολυ περισσοτερο ενεργοβορες. Φανταζομαι οτι εχεις ψυγειο, καις φωτα, βλεπεις τηλεοραση, μπορει να αναβεις κουζινα, ισως να εχεις πλυντηριο και σιγουρα θα εχεις θερμοσιφωνο. Τα 3 τελευταια ειναι νομιζω τα πιο "αντιοικονομικα". Αρα η ΔΕΗ ερχεται αυξημενη αν χρησιμοποιεις τα αλλα πολλες ωρες και οχι τον υπολογιστη σου. Αν πιστευεις οτι δεν ειναι ετσι πρεπει να υπολογισεις και το ρευμα που καιει το μοντεμ του dsl ;)

Και αν ειχες 90 ? τους 4 μηνες δεν νομιζω οτι ειναι πολυ. Αν εισαι φοιτητης και δεν μενεις σε μεγαλο σπιτι ενταξει ισως να ειναι λιγο τσιμπημενος ο λογαριασμος. Αλλα μεσα στα λογικα πλαισια. Εγω πληρωνα γυρω στα 70 ? με σπιτι 60 τ.μ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...