Προς το περιεχόμενο

Apories gia startup

anarmostos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

APo to system configuration utility blepo pos otan ksekinaei to mixanima fortonoun kai ta eksis:<BR>taskmonitor<BR>internat.exe<BR>system tray<BR>loadpower profile<BR>stillmagemonitor<BR>ctregrun<P>Mporei kaneis na mou eksigisei ti kanoun auta i na me parapempsei kapou? Xreiazontai auta na fortonoun stin arxi i na ta apenergopoiiso. Simiono oti me auta, to direct cd kai to remote control ths tv-card to mixanima ksekinaei me 84-86% eleutherous poroys.<P>Euxaristo ek ton proteron gia to xrono sas.<P>Anarmostos.

Δημοσ.

To Internat.exe δεν είναι "απαραίτητο" να τρέχει sto Start Up...<BR>Απλά σου δείχνει πια γλώσσα είναι ενεργή...<BR>Είναι το εικονίδιο που βλέπεις στο System Tray, που γράφει En ή Gr..<BR>Μπορείς να το απενεργοποιήσεις άνετα...<BR><P>------------------<BR><FONT face="Comic Sans MS"><B>insomnia</B>: (ουσ.) αϋπνία<BR><B>insomniac</B>: (ουσ.) πάσχων από αϋπνία. . . . . . . . . . <A HREF="http://it.internations.net/registrygr/" TARGET=_blank>RegistryGr</A> </FONT f>

Δημοσ.

oxi...<BR>sta properties tou .exe leei <BR>TV Watch helper application for Intel Graphics<BR>exw tin intel i740..<BR>tespa...tha to vgalw apo to startup na dw..<BR><P>------------------<BR>soko..

Δημοσ.

Πηγαίνετε στο Run (start/run) και γράψτε "msconfig" και μετά στον φάκελο startup. Εκεί θα σας βοηθείσει να δείτε τι τρέχει στο σύστημα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...