Προς το περιεχόμενο

heelp!! Mpelades apo spyware..

m8xlmus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prosfata mphka se ena site pou vrhka apo google, k prin prolavei kan na fortwsei h selida mou emfanisthke fouskala katw de3ia (h klassikh san authn pou pou leei gia update) oti eimai molumenos me spyware k oti prepei na pathsw ekei gia na katevasw anti-spyware ktl. Parolo pou d pathsa, meta apo ligo h e. ergasias mou eixe gemisei me eikonidia, o task manager k o msn msgr d anoigan, h homepage mou eixe alla3ei, to status bar tou internet explorer d elege na emfanistei k alla polla (pou na ta 8umamai ola o kakomoirhs)!!

Me th voh8eia tou ad-aware 3eperasa ta perissotera apo auta ta provlhmmata, alla d mporw akomh na anoi3w ton msn msgr (exw kanei k unistall, repair ktl) "H efarmogh messenger antimetwpise provlhma k prepei na termatistei h leitourgia ths.Sygnwmh gia thn anastatwsh.", k na energopoihsw to firewall(to klassiko fwall ths microsoft) ths pstn sundeshs mou "Cannot enable shared access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service.". Xrhsimopoiw(xrhsimopoiousa dld) winXP sp2 k internet explorer xwris security upgrades. Euxaristw prokatabolika gia opoiadhpote voh8eia..

Δημοσ.

gia format me kovw, d vlepw na lunetai to provlhma! k kati allo, molis mpw sta windows kleinei o explorer apo sfalma opws leei k 3ananoigei monos tou. k molis mpw sto internet mou deixnei to firewall oti oti to explorer.exe prospa8ei na kanei sundesh kapou! d 3erw an paizei rolo, tespa! euxaristw pantws olous gia th voh8eia paidia..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...