imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Γειά σας παιδία.<p>Μόλις έβαλα τα windows 98 second edition τα αγγλικά και έχω το εξής πρόβλημα: Μου δείχνει ότι εντοπίζει δύο συσκευές, Pci input controller και pci multimedia audio device. Ξεκινάνε λοιπόν τα κλασικά παραθυράκια για την εγκατάσταση νέου υλικού, αλλά στο cd των windows δεν βρίσκει τα αρχεία που θέλει. Δεν ξέρω τι να κάνω... Και μου έχει δυο συσκευές ως unknown. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.<p>Ακόμα και ένα αλλό, προσπαθούσα να συνδεθώ στο internet και μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι δεν υποστιρίζει τα ίδια πρωτόκολλα το μηχάνημά μου με τον server !?!?Κοίτα ξα λίγο στο help και τελικά στα πρωτόλλα, στα δύκτια έβαλα μόνος μου το tcp\ip, τώρα είναι μόνο αυτό. Μήπως χρειάζεται να προσθέσω τίποτα άλλο ?<p>Υ.ς. Παιδία συγνώμη αν τα ελληνικά μου είναι αίσχος αλλα τώρα προσπαθώ να αρχίσω να τα χρησιμοποιώ στον υπολογιστή γιατί ξέχασα την ορθογραφία που ήξερα με τα greeklish.<p>Αυτά ... Ελπίζω να μην σας κούρασα.
dimnts Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2002 An aytes oi syskeues den yparxoun tote giati na mhn tis diagrapseis? Kai mena yphrxan sto network adapters kapoioi adapters pou den mou xrhsimeuan pouthena.Phpws exeis scsi syskeues?Ta windows ta exeis egatasthsei?Ti systhma exeis?
kafros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Μήπως είναι συσκευές της κάρτας ήχου σου; Θυμάμαι πως κι εμένα μου έβγαζε τις ίδιες συσκευές, γιατί τα windows δεν αναγνώριζαν την SBLive μου. Μόλις έκανα όμως εγκατάσταση τους drivers της SB τα έδειχνε κανονικά σαν MIDI port και SB16 Emulation αν θυμάμαι καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 To Multimedia Audio Device είναι ή κάρτα ήχου ή κάρτα video. Οπότε κάνε ότι λέει ο kafros (cd της κάρτας ήχου και έφυγε αυτό)<p>Το PCI Input controler δεν αποκλείετε να είναι κάποια είσοδος ήχου της κάρτας ήχου ή κάποιος controller για δίσκους(σε κάρτα ή 2ος onboard). Πάντως, αν ήταν το 2ο, θα έπρεπε να έλεγε PCI Mass Storage Controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.