Προς το περιεχόμενο

The Insomnia Firefox extension! (beta)

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε κανένα extension να μπορεί να κάνει τα webcast (.mp3 και .rm) αποθηκεύσιμα στο σκληρό; Δηλαδή θέλω κάτι ανάλογο του VideoDownloader αλλά για αρχεία ήχου. Ευχαριστώ.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

News:

25 / 10 / 2006 version 2.0 :

B) Δοκιμασμένη σε Firefox 1.5.x - 2.0

:mrgreen: Διορθώθηκε το bug που χάλαγε καποια κουμπιά άλλων extensions, οπως το GoUp !!!!

:grin: Δοκιμασμένο με τα themes Default Fx2, Noia 2.0 (eXtreme) 3.30, ShereGnome 2.0

:roll: Λιγες αλλαγές σε περιεχόμενο/links

:roll: προσπάθεια εξελληνισμού

Δημοσ.

Μπράβο! Πάει το bug! :-)

Το δοκίμασα σε XP SP2, Fx 2, και με Winstripe FF Classic: http://kmgerich.com/

Μερικές παρατηρήσεις:

randominsomnia20ceq4.png

• Το εικονίδιο θέλει καλύτερη ανάλυση
  • Τα δύο από τα τρία λινκ στο About δεν είναι μπλε. Επίσης, το καταδεικτικό δεν γίνεται χεράκι σε κανένα από τα τρία...
  • Τα λινκ του About αγνοούν τις ρυθμίσεις μου και ανοίγουν σε νέο παράθυρο -- στον Fx 1.5 αυτό συνέβαινε, νομίζω, με όλες τις επεκτάσεις. Στον Fx 2, όσες έχω τσεκάρει σέβονται τις ρυθμίσεις και ανοίγουν σε καρτελάκι...

• 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

3 / 10 / 2007 version 2.1 :

B) Δοκιμασμένη σε Firefox 2.0.7

:twisted: Δοκιμασμένη σε Gran Paradiso alpha 8 (Firefox 3.0a8 ..) ,απλα δεν εμφανιζει τα εικονιδια στο μενού.

οι δοκιμές σε περιβάλλον Windows XP, classic, και firefox με το default theme του.

:oops: Λιγες αλλαγές σε περιεχόμενο/links λογω αλλαγών στο forum

:???: Δεν υπολογίζει -ακόμα- τη στάθμη μελανιών στον εκτυπωτή. Ειμαι ακόμα στο γράψιμο αλγορίθμων για φραππέ και εσπρέσσο. Υπομονή :)

Δημοσ.

11 / 10 / 2007 version 2.8 :

:o έκδοση 2.8 για το νέο insomnia "2k8" look :)

:mad: προσθήκη των νέων φόρουμ (wiki, κλπ)

:whistle: Αναζήτηση Νέων Μηνυμάτων, Άφιλτρα και άλλα κουλά

B) Αναζήτηση "Μηνυμάτων μου" και "Θεμάτων μου", δυνατή με αποθήκευση username και UserID * μας στα extension Options,

:-D και επιλογή αν θα ανοίγει τα λινκ πάντα σε νέο tab, (ή μόνο με μεσαιο/δεξί κλικ)

* Στα Options, το Όνομα χρήστη που σας ζητάει ειναι το username (πχ. random)

και το UserID ειναι ένας αριθμός, σαν Α/Α χρήστη, που θα τον βρείτε αν μπείτε στο Προφίλ σας. Απο το μενού Βοηθήματα/Quick Links, επιλέξτε "Το προφίλ μου",

και θα ανοιξει μια σελίδα με διεύθυνση πχ

>"[url]http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=999999999[/url]"

. αυτό το 999999999 ειναι το UserID σας. Δεν χρειάζεται πουθενά το password σας!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...