Μικευ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Γειά σε άπαν το forum Προσπαθώ να κάνω σελίδα χρησιμοποιώντας Dreamweaver MX και ελληνικά αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Έχω δοκιμάσει αλλαγές στο Modify pages>page properties> document encoding δοκιμάζοντας διαδοχικά τα Greek ISO , Greek Windows αλλά και το Unicode και τίποτα, βγάζει πάλι κορακίστικα. Άλλαξα τα Preferences σε Greek fonts αλλά πάλι κορακίστικα. Υπάρχει κάποια λύση? Εχω κάποιο λάθος setting ή μήπως πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο? Thanks
dtomgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 tsekarise ayto http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120401
Μικευ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 και έβαλα και το code άλλά πάλι όταν πάω στο Μodify>Page properties και πάω να βάλω Title όλοι οι ελληνικοί χαρακτήρε βγαίνουν ως ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :-| Καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό?
Alex-in-Side Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 mporeis na perigrapseis pos ta kaneis? ta akatalavistika pote sou vgazei? prin na alakseis kodikopoiisi, i meta? ti kaneis akrivos? copy-past tou keimenou? i tiponeis?.......?????
Μικευ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Κειμενο μπορώ να βάζω κανονικά δεν έχω πρόβλημα. Ονόματα σελίδας και links δεν βγαίνουνε σε ελληνικά . Μπαίνω στο dreaweaver mx page properties και κάνω αλλαγή το encoding σε greer iso. Μετά κάνω Apply και πάω να συμπληρώσω Title. Ενω το γράφω κανονικά στα Ελληνικά μετά όταν κάνω Preview sto browser βγαίνει σε αλλαμπουρνέζικα..... Παιδιά τι συμβαίνει? Τα fonts από τα preferences είναι επίσης στα κανονισμένα στα ελληνικά . Τι συμβαίνει?? :-?
dtomgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Ston browser soy psakse epilogia encoding.... px.... ston ie/maxthorn view-->encoding-->greek(iso).... kati antistoixo 8a yparxei kai stoys alloys browsers....
Μικευ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου σε ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλά το πρόβλημα είναι στο dreamweaver. Μόλις τελειώνω το Title στα ελληνικά το κάνει αυτόματα μετατροπή σε άλλους χαρακτήρας . Ασφαλώς μετά το κάνει και στο browser ανεξάρτητα αν είναι το encoding ήδη στα ελληνικά. 5 χρόνια είναι που λύνω προβλήματα σε forum πρώτη φορά έχω κολλήσει έτσι...
Μικευ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Επιτέλους το έλυσα!!! Control panel > Regional and Language Options> Advanced και στις επιλογές για Νοn-Unicode programmes Greek!!! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.