Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ti diaolo,se toixo milaw??? Απο οτι βλεπω εισαι ανενδοτος .....συνεχισε οπως εισαι και σε λιγο θα μιλας σε τοιχο :grin: :grin: :grin: πολυ εγωιστικη και σπαστικη νοοτροπια εχεις φιλε μου !! Θελεις σωνει και καλα να σου πει ο αλλος γιατι δεν του αρεσε κατι !! Ε αφου σου λενε οτι απλα δεν του αρεσει τι ζορι τραβας ;;;; Συγγενης σου ειναι η Moore;;;;;;
nthanasis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 enas mod as paremvei plzz min xalasei to topic!!!
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι μη χαλασει !!!!!!!!! η .......μανεστρα!!!!
nthanasis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 koita an den sou aresei to topic mporeis apla na min apantas mods plzzzz
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 koita an den sou aresei to topic mporeis apla na min apantas mods plzzzz Εγω απλα επεσημανα τη ΦΑΓΩΜΑΡΑ σας και εσυ μου πετας και ειρωνια για το ευχαριστω;;;;;;;;; Αντε φαγωθητε ελευθερα ........ :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.