Em_Zed Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 [...'] Κατα τα άλλα, και μένα μου τη σπάει η Moore (δε τη θεωρώ καν τόσο καλή ηθοποιό όσο την παρουσιάζουν. Καλή μεν, όχι και τόόόσο καλή δε)... Manuel, ξέρεις ότι σε συμπαθώ, και έχουμε (πάνω κάτω) τα ίδια γούστα, but..... WHAT ????? Σου τη σπάει η Moore ? Πως γίνεται αυτό; Ναι, ναι, ξέρω ότι ισχύει το γνωστό που λέει και ο ακου, περι ορέξεως, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κάτι σε αυτη την γυναικα παύλα ηθοποιό που να μπορούσε να προκαλέσει την αντιπάθεια ή το σπάσιμο νεύρο σε κάποιους. Σαν γυναίκα, πιστεύω ότι είναι μια από τις γοητευτικότερες υπάρξεις του σύγχρονου κινηματογράφου, ενώ σαν ηθοποιός κατέχει την μαγική ικανότητα να σε κάνει να κλαις με ένα της βλέμμα. Ίσως δεν την έχεις δει αρκετά για να σε πείσει. Γιατί δεν δοκιμάζεις το Boogie Nights, ή το Μανόλια, το τέλος μιας σχέσης, ή το shipping news... Δως της μια ευκαιρία, θαρρώ πως αξίζει τον κόπο. Και 'νταξει, αν κάναμε και ένα παραστράτημα με το forgotten, ας μας το συγχωρέσετε... ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο !
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Epeidh latreuw tin Moore,adynatontas na katalavw tin antipatheia sto proswpo tis,mipws o filos tin mperdepse me tin Streep?(kapoios 2 post pio panw kanei arnitiki kritiki gia tin Streep,oxi tin Moore)
Akujin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 klise pia gia mena, alla.... re paidia, kolokythopita, ti kollisate?
KaizerSoze Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 OXI!!! Arnoumai tin logiki tis kolokythopitas: Otan kapoios leei kati na to tekmiriwnei...EIDIKA otan leei giati DEN tou aresei kati.Otan sou aresei kati les "Mou aresei to X stoixeio(kias einai 1 apo ta 100 xerw gw)",to dexomai,otan omws les giati DEN goustareis kapoion den mporeis na peis "Exei stravi myti" kai akoma perissotero den mporeis na les apla "DEN MARESEI" Terma me tin logiki tis kolokythopitas,eleos
nthanasis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Giati den anoigetai topic gia autin ti tainia na ta peite ekei??????
Em_Zed Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Σωστά, ο thanasis έχει δίκιο. Ζητώ συγνώμη που με την απάντησή μου ξεφύγαμε τόσο από το θέμα. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη καλό θα ήταν να ειπωθεί σε άλλο τοπικ.
Akujin Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 @KAizer OXIII eisai lathos. an kati den aresei se kapoion kolokythopita re dike mou. mporei na min exei prosdiorisei giati den tou aresei allwste, simasia den exei na sou apodeiksei esena giati sygkekrimena den tou aresei, to mono pou metraei einai oti den tou aresei. i esena ama sou aporripsw ena-ena ta epixeirimata sou giati sou aresoune oi usual suspects px., esy meta ti, tha peis e nai exei dikio, eimai m@lakas pou mou aresei auto telika. hardly man.... exei noima na mporei kapoios na sou apodeiksei kai giati tou aresei/den aresei kati alla gia ton opoiodipote logo, tha sevastw prwta tin gnwmi tou kai tha pw kolokythopita. (exairountai oi kathe eidous propagandes, otan kapoios paei na me peisei twra oti soni kai kala i moore einai gkagka kai giati? etsi apla einai, tote nai, oxi kolokythopita...., alla edw o manuel leei mono tin gnwmi tou kai tpt parapanw. -my 2 cents) cheers irakleio
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 OXIII eisai lathos. an kati den aresei se kapoion kolokythopita re dike mou. mporei na min exei prosdiorisei giati den tou aresei allwste' date=' simasia den exei na sou apodeiksei esena giati sygkekrimena den tou aresei, to mono pou metraei einai oti den tou aresei. [/quote'] TO ARNOUMAI!! Den mporw na dextw oti enilika nohma anthrwpina plasmata neoteris genias adynatoun na exigisoun kai na stoixeiothetisoun to aitio enos symperasmatos tous kai katafeygoun se ena ypoxthonio paspartou pou olegetai "kolokythopita". Mou fenetai to idio rhxo me to "Pisteue kai mi ereuna". Kai akoma pio poly me sifiliazei oti dexesai mia lanthanousa katastasi opou simasia den exeina sou apodeiksei esena giati sygkekrimena den tou aresei, to mono pou metraei einai oti den tou aresei. DEN thelw na mou apodeixei kaneis tipota!!Thelw na mou aitiologisei.As mou pei: "Den maresei i tade ithopoios giati kanei auto kai auto ws ithopoios kai den maresei" kai egw tha to dextw.Mporei na tou pw oti isws thaprepe na koitaei perisotero to x i to y alla ws ekei.Omws to apolyto tis "kolokythopitas" adynatqw na to dextw i esena ama sou aporripsw ena-ena ta epixeirimata sou giati sou aresoune oi usual suspects px., esy meta ti, tha peis e nai exei dikio, eimai m@lakas pou mou aresei auto telika. hardly man....Afenos gia na sou apantisw euthews NAI tha to paradextw alla.... den eiparxoun "epixeirhmata",epixeirhmata yparxoun se debates kai dikes.Den kanoume diagwnismo oute gia ton pio exypno,oute gia to kalytero gousto oute gia ton kalytero kritiko kinimatografou.Yparxoun stoixeia se mia tainia kai oxi epixeirhmata.An mou peis "Maresei mia tainia gia ta rouxa" tha to dextw.Tha prospathisw na sou deixw isws tin axia tou senariou i tis fwtografias enanti allws stoixeiwn alla efoson esy epimeneis na exeis alles ierarxies tote to kovw. AUTO omws den exei KAMIA sxesi me tin kolokythopita kai tin logiki tou etsi.Den yparxei to "etsi" vre aderfe,i toulaxiston egw den to dexomai ws viwsimi epilogi,"etsi" leei mono autos pou den mporei/den thelei/den paradexetai to "epeidh"
Akujin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 okay dike mou. den exeis apolyto adiko alla ta pragmata einai pio apla: ama mou pei o allos sygkekrimena den m'aresei i nicole kidman px. tha to sevastw apla. an mou tin dinei auti i gnwmi poly+den tin katanow (Pws ginetai na min tou aresei, imarton!), okay tha zitisw mia aitiologisi isws. i aitiologisi auti eite tha me kalypsei: den mou aresoune oi psiles ksanthes me lagno vlemma px., protimw allou typou gynaikes, i ermineytika mou tin dinei, pisteyw oti einai poly pseytiki kai egw tha pw okay kolokythopita dike mou, eite i aitiologisi tou den tha me kalypsei: px. einai poly xazi auti, den to vlepeis? egw etsi niwthw otan tin vlepw, ki egw tha tou pw kolokythopita dike mou giati eite etsi i alliws den tou aresei i nicole kai auto opou ki an stirizetai, einai kati ypokeimeniko. i kolokythopita den dinei eusima stin aitiologisi tou alla credit stin ypokeimenikotita. (nai isopedwnei isws tin aitiologisi afou den tis dinei toso credit, alla as min to kanoume kai filosofiko zitima giati den aresei i moore/kidman se kapoion, ti na pw, kata t'alla isws na exeis kai dikio, ama se noiazei kai toso kati tetoio)
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Xereis ti mou tin spaei? ama mou pei o allos sygkekrimena den m'aresei i nicole kidman px.tha to sevastw apla E,oxi,DEN tha to sevastw.Kati prepei na KERDISEI ton sevasmo mou,den tha tou ton xarisw.To "etsi" loipon den to sevomai katholou.Fysika den tha ton piasw sta mpouketa oute tha sifiliastw,alla...den tha pw kai "Ok,apopsi tou" giati apla DEN apotelei auto apopsi,empiptei sto "prepei na exw gnwmi gia ola kai na to paizw mouri kai ama den xerw leew kati etsi"
Akujin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 okay, i read you. tin kolokythopita tin apodexomai otan o allos stiriksei 2 pragmata(me ta opoia isws na eimai antithetos, alla ok apopsi einai kai milame gia ypokeimenikotita then) kai nai exeis dikio otan o allos petaei kati etsi apla kai den mporei na to dikaiologisei(otan/an tou zitithei), tote den eustathei o oros, alla milame apla gia kolokythia... cheers
Μπελλος Ευαγγελ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια μη μαλωνετε..... Ενταξει ο καθενας εχει τα Ινδαλματα του (εγω κανεναν) και τα εχει μες το υποσεινηδητο του σαν κατι καλο !! Τωρα αν εγω λεω οτι χαρισον Φορτ ειναι Φοβερος ηθοποιος εσεις μη το παιρνετε της μετρητης...αν δεν σας αρεσει!!! Αν σας αρεσει απλα εχουμε ιδιο γουστο σε κατι!!! Σωστα λεει ο φιλος πιο πανω οτι θα σεβαστω τι Αρεσει και τι δεν αρεσει στον καθενα !! εμενα μου αρεσει Η Νικολ Κιντμαν εσας μπορει οχι.... τι να κανουμε ;;;;; να βγαλουμε τα κουμπουρια;;;;;;;; λιγο ψυχραιμια !! Σας παρακολουθω τοσο καιρο καλα τα πηγαινατε ..... Εγω απο εδω ενημερωνωμαι μεσω εσας για το τι κυκλοφορει στις Ελληνικες Εφημεριδες και αντιστοιχως λεω στον Αδερφο μου να μου το στειλει απο ελλαδα !! Αντε φιληθητε και συνεχιστε οπως πριν!!!
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε παιδια μη μαλωνετε..... Ενταξει ο καθενας εχει τα Ινδαλματα του (εγω κανεναν) και τα εχει μες το υποσεινηδητο του σαν κατι καλο !! Τωρα αν εγω λεω οτι χαρισον Φορτ ειναι Φοβερος ηθοποιος εσεις μη το παιρνετε της μετρητης...αν δεν σας αρεσει!!!Αν σας αρεσει απλα εχουμε ιδιο γουστο σε κατι!!! Σωστα λεει ο φιλος πιο πανω οτι θα σεβαστω τι Αρεσει και τι δεν αρεσει στον καθενα !! εμενα μου αρεσει Η Νικολ Κιντμαν εσας μπορει οχι.... τι να κανουμε ;;;;; να βγαλουμε τα κουμπουρια;;;;;;;; λιγο ψυχραιμια !! Σας παρακολουθω τοσο καιρο καλα τα πηγαινατε ..... Εγω απο εδω ενημερωνωμαι μεσω εσας για το τι κυκλοφορει στις Ελληνικες Εφημεριδες και αντιστοιχως λεω στον Αδερφο μου να μου το στειλει απο ελλαδα !! Αντε φιληθητε και συνεχιστε οπως πριν!!! Ti diaolo,se toixo milaw???
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Manuel' date=' ξέρεις ότι σε συμπαθώ, και έχουμε (πάνω κάτω) τα ίδια γούστα, but.....WHAT ????? Σου τη σπάει η Moore ? [...'] Ίσως δεν την έχεις δει αρκετά για να σε πείσει. Γιατί δεν δοκιμάζεις το Boogie Nights, ή το Μανόλια, το τέλος μιας σχέσης, ή το shipping news... Δως της μια ευκαιρία, θαρρώ πως αξίζει τον κόπο. Και 'νταξει, αν κάναμε και ένα παραστράτημα με το forgotten, ας μας το συγχωρέσετε... ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο ! Επειδή σπάνια βρίσκομαι πια σε ίντερνετ, αργώ να απαντήσω. Μην το πάρει κανείς προσωπικά ;-) Δεν είναι αδιαφορία Κατ'αρχάς παρακαλώ, αν γίνεται, κάποιον moderator να μεταφέρει αλλού το θέμα για την Moore γιατί να μην χαλάμε το τόπικ αν χρειαστεί να συνεχίσουμε κι άλλο την κουβεντούλα (μια που είναι ήρεμοι οι τόνοι και ελπίζω και πιστεύω ότι έτσι θα παραμείνουν) Κατα τα άλλα, αφενός να πω ότι έχω δει όλες τις ταινίες που αναφέρεις για την Moore εκτός από το Boogie Nights και το forgotten (που μάλλον να μην το δω, ε; ) και μάλιστα έχω ιδιαίτερη σχέση με κάθε μια από αυτές (για διαφορετικούς και πολύπλοκους λόγους). Την έχω δει λοιπόν στα καλύτερα της και έχω κλάψει κιόλας στο Τέλος μιας σχέσης και όπως είπα δε πιστεύω ότι είναι κακή ηθοποιός. Σε σχέση ειδικά με όλες τις μη-ηθοποιούς που τριγυρνάνε, δε το συζητώ. Η κοπέλα παίζει. Είπα όμως ότι πιστεύω πως έχει τοποθετηθεί ψηλότερα απ'ότι πρέπει, και θα επανορθώσω γι'αυτό λέγοντας πως αυτό δεν είναι άδικο. Αφού αρέσει σε τόσο κόσμο (μια εκ των οποίων και η μητέρα και η αδερφή μου και πολλοί γνωστοί μου), δικαίως έχει την αναγνώριση που έχει. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι μου τη σπάει. Τώρα το γιατί, θεωρώ και εγώ ότι δεν είναι κάτι που είμαι υποχρεωμένος να το πω. Ήξερα ότι δε θα πείσω κανέναν λέγοντας απλά ότι "Μου τη σπάει η Moore" αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μου γιατί όπως είπα τη θεωρώ αρκετά καλή ηθοποιό απλά έχω κάτι προσωπικό ρε παιδί μου μαζί της. Θέλετε να σας πω το γιατί; Το αναρωτήθηκα λίγο (αν και δε μου αρέσει να μπαίνω σ'αυτή τη διαδικασία γιατί πιστεύω ότι λειτουργεί κανείς καλύτερα με το ένστικτο) και ανακάλυψα ότι μου τη σπάει, επειδή η φάτσα της μου θυμίζει μια κοπέλα που αντιπαθούσα. That's about it. It's as simple as that. Η γνώμη μου (γενικά) είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συμπαθούν και αντιπαθούν έργα τέχνης ανάλογα με τα βιώματα τους και μόνο και όχι χάρη σε αντικειμενικά κριτήρια (που και αυτά διαμορφώνονται ούτως ή άλλως από βιώματα, εξου και τόσοι πολιτισμοί και νοοτροπίες). Οι δικαιολογίες που βρίσκει μετά κανείς για να τα στηρίξει, δεν έχουν καμία σημασία. Εγώ θα μπορούσα να μην έχω συνειδητοποιήσει γιατί μου τη σπάει η Moore, και να θεωρώ ότι μου τη σπάει γιατί (π.χ.) στα έργα που παίζει δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κλαίει. Δε το πιστεύω (βέβαια) αυτό, μην αρπαχτείτε. Αλλά αν μου το πει κάποιος, θα πιστέψω απλούστατα ότι κάτι άλλο είναι που τον ενοχλέι που δεν το έχει προσδιορίσει. Και δε νομίζω ότι εξυπηρετεί και τίποτα ιδιαίτερο το να το προσδιορίσει. Η διαδικασία αντικειμενικοποίησης των πραγμάτων είναι για μένα άσκοπη και όσο νωρίτερα το καταλάβει κανείς, τόσο πιο ευτυχισμένα θα ζήσει τη ζωή του (το λέω γιατί κάπου διάβασα για βιώσιμη επιλογή). Γι'αυτό και το αγαπημένο μου έργο (όχι κινηματογραφικό) είναι ο Φάουστ. Βέβαια δε παραβλέπω και το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι απλά θέλουν να έχουν άποψη για όλα και λένε ότι τους καπνίσει, χωρίς να δείχουν σεβασμό σε αυτό που κατακρίνουν (εγώ εννοείται ότι τη σέβομαι αρκετά τη Moore) για να το παίξουν και 'γω δε ξέρω τι. Αλλά ήλπιζα ότι δεν με είχατε για έναν από αυτούς. Τελικά η λέξη κλειδί είναι σεβασμός. Ο καθένας μπορεί να κρίνει ότι και όσο θέλει (για μένα), αλλά να σέβεται αυτό που κρίνει (ιδιαίτερα στην περίπτωση που το αγαπάει πολύς κόσμος). Εγώ δεν αντέχω να διαβάσω απόψεις του τύπου "Αυτό ήταν μια βλακεία και μισή και αυτός που το έκανε καθυστερημένος και αυτοί που το είδαν και τους άρεσε ηλίθιοι και τους άρεσε μόνο και μόνο γιατί το είπανε οι κριτικοί". Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.