Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τερματισμό windows!!!Help!!!

chripapa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν 10 μερούλες πήρα laptop(HP Pavilion 4162).Έχει τώρα 3 μέρες που μερικές φορές (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ) όταν κάνω shut down βγάζει παράθυρο ανεπιτυχούς τερματισμού ενός προγράμματος ccapp.exe(έψαξα και βρήκα ότι ανήκει στην Symantec-Norton...)και πρέπει να περιμένω 4-5 λεπτά μέχρι να κλείσει τελικά ο pc.Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά έχω την εντυπωση ότι τα "οργανα" άρχισαν αφού πήγα να κάνω αναβάθμιση του Norton.Ήταν συνολικά 28ΜΒ(πολλά ε???).Αφού είχαν κατέβει τα 8ΜΒ μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνεχισει το download(ούτε που θυμάμαι γιατί...) οπότε είπα να το κάνω αργότερα.Μήπως φταιει αυτό?????Υπόψιν ότι δεν έχω εγκαταστήσει κανένα περίεργο πρόγραμμα και μπαίνω μόνο σε ασφαλής διευθύνσεις στο internet.Ας βοηθήσει κάποιος γιατί το μηχάνημα είναι ολόφρεσκο και τα έχω ψιλοπαίξει!!!!

Δημοσ.
Mαλλον με uninstall θα κανεις δουλεια... Ποια version Νorton εχεις;

Norton 2005.Ήταν ήδη εγκατεστημένο στο laptop.28MB δεν είναι πολλά ???

Δημοσ.

Για update? Πολλα ειναι, αλλα ο Νορτονας ειναι ηδη βαρυς ετσι και αλλιως. Και ενας απο τους λογους που δεν τον χρησιμοποιω ειναι τα τεραστια updates. Μηπως εχεις ολοκληρη τη σουιτα, και οχι μονο το Antivirus?

Δημοσ.
Για update? Πολλα ειναι, αλλα ο Νορτονας ειναι ηδη βαρυς ετσι και αλλιως. Και ενας απο τους λογους που δεν τον χρησιμοποιω ειναι τα τεραστια updates. Μηπως εχεις ολοκληρη τη σουιτα, και οχι μονο το Antivirus?

Mάλλον όλη τη σουιτα έχω.Norton security center λεει....

Δημοσ.

Οχι αναγκαστικα.Kαι εγω το ειχα προεγκατεστημενο και ειχα και το SecurityCenter αλλα μονο το αντιικο ηταν μεσα.

Ο Νορτον δεν φευγει απλα μεσω του Uninstall - πρεπει να πας στο site του και να κατεβασεις 2/3 εκτελεσιμα για να τον κανεις ολοκληρωτικο unistall.Ψαξε στο σαιτ κατι σαν "how to unistall..." και θα τα βρεις.

• 4 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...