chripapa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Πριν 10 μερούλες πήρα laptop(HP Pavilion 4162).Έχει τώρα 3 μέρες που μερικές φορές (ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ) όταν κάνω shut down βγάζει παράθυρο ανεπιτυχούς τερματισμού ενός προγράμματος ccapp.exe(έψαξα και βρήκα ότι ανήκει στην Symantec-Norton...)και πρέπει να περιμένω 4-5 λεπτά μέχρι να κλείσει τελικά ο pc.Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά έχω την εντυπωση ότι τα "οργανα" άρχισαν αφού πήγα να κάνω αναβάθμιση του Norton.Ήταν συνολικά 28ΜΒ(πολλά ε???).Αφού είχαν κατέβει τα 8ΜΒ μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνεχισει το download(ούτε που θυμάμαι γιατί...) οπότε είπα να το κάνω αργότερα.Μήπως φταιει αυτό?????Υπόψιν ότι δεν έχω εγκαταστήσει κανένα περίεργο πρόγραμμα και μπαίνω μόνο σε ασφαλής διευθύνσεις στο internet.Ας βοηθήσει κάποιος γιατί το μηχάνημα είναι ολόφρεσκο και τα έχω ψιλοπαίξει!!!!
tsiolk Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 unistall and reinstall norton. Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει.
victz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Mαλλον με uninstall θα κανεις δουλεια... Ποια version Νorton εχεις;
chripapa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Mαλλον με uninstall θα κανεις δουλεια... Ποια version Νorton εχεις; Norton 2005.Ήταν ήδη εγκατεστημένο στο laptop.28MB δεν είναι πολλά ???
victz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Για update? Πολλα ειναι, αλλα ο Νορτονας ειναι ηδη βαρυς ετσι και αλλιως. Και ενας απο τους λογους που δεν τον χρησιμοποιω ειναι τα τεραστια updates. Μηπως εχεις ολοκληρη τη σουιτα, και οχι μονο το Antivirus?
chripapa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Για update? Πολλα ειναι, αλλα ο Νορτονας ειναι ηδη βαρυς ετσι και αλλιως. Και ενας απο τους λογους που δεν τον χρησιμοποιω ειναι τα τεραστια updates. Μηπως εχεις ολοκληρη τη σουιτα, και οχι μονο το Antivirus? Mάλλον όλη τη σουιτα έχω.Norton security center λεει....
iwsplm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Οχι αναγκαστικα.Kαι εγω το ειχα προεγκατεστημενο και ειχα και το SecurityCenter αλλα μονο το αντιικο ηταν μεσα. Ο Νορτον δεν φευγει απλα μεσω του Uninstall - πρεπει να πας στο site του και να κατεβασεις 2/3 εκτελεσιμα για να τον κανεις ολοκληρωτικο unistall.Ψαξε στο σαιτ κατι σαν "how to unistall..." και θα τα βρεις.
Alex-in-Side Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 chripapa Svise to Norton kai oso poio grigora - toso kala )) iparxoun polla alla avtiviruses kaipoio kala: NOD32, Avast... Norton einai vari kai argostrofo...
asxeto4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 chripapa Svise to Norton kai oso poio grigora - toso kala )) iparxoun polla alla avtiviruses kaipoio kala: NOD32' date=' Avast... Norton einai vari kai argostrofo...[/quote'] Δείτε και εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102453&highlight=kaspersky
chripapa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 To kaspersky Tha prepei na to agorasw h mipws kykloforei kai ws freeware???? Giati ap oti katalava oi perissoteroi proteinoun auto......
Lizarazou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα Δεν νομίζω να φταίει το Νορτον.. Αυτό το αρχείο υπάρχει σε όλα τα pc,οπότε κάτι άλλο φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.