getsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 σκέφτομαι να εγκαταστήσω και να πειραματιστώ με το Linux. Ποια έκδοση προτείνετε σαν: α. ευκολότερη στη χρήση/εγκατάσταση συσκευών/συνύπαρξη με windows β. πλουσιότερη γ. δικτυακές λειτουργίες δ. κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
getsa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ... και πίστευα ότι θα γίνει χαμός από προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Axelfc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ε τι χαμος να γινει.. Μεσα σε 17 λεπτα;! 100 φορες εχουν ειπωθει... Παιξε με το Suse 9.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meredoth Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Mandrake ή Mandriva όπως λεγετε πλέον. Θα σου πρωτινα και το τελεύταιο fedora αλλά εχουνε γ....... λίγο το setup οπότε άστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alerasta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 - Suse - Ubuntu - Mandriva Πολύ καλά και φιλικά και τα τρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isle Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Εγω εχω suse και ειμαι αρχαριος και τα καταφερνω μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.