The_Judas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Tοποθέτησα το 4163 ως secondary master στο καινούργιο μου PC. Μετά το φορμάτ και την εγκατάσταση των windows 2000, στον πίνακα ελέγχου το LG δούλευε σε PIO mode. Το έβαλα σε DMA mode, αλλά κάθε φορά που έκανα copy paste αρχείων ο υπολογιστής κολούσε από ένα σημείο και μετά. Με την επαναφορά σε PIO mode δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αλλά ο ρυθμός μετάδοσης του PIO mode είναι αρκετά χαμηλός. Δοκίμασα να βάλω το LG είτε ως secondary slave είτε ως primary slave αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο. Χρησιμοποιώ τους default drivers Windows γιατί οι drivers της μητρικής μου παρουσίαζαν πολλά προβλήματα. Το DVD-Writer λειτουργούσε κανονικά σε DMA mode στον παλιό μου υπολογιστή (PIII 450Mhz, Intel 440SEBX2....) To τωρινό μου σύστημα είναι: AMD 2800+ (Sempron) MSI K8N Neo nforce3 512MB Kingston DDR400 Windows 2000 SP4 WD 80JB
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 perna tous teleuteous nforce drivers kai dokimase kai me alli kalodiotenia.giati ebales 2000 kai oxi xp na deis mipos ekei ise ok?kai bale ata 100 kalodiotainia giati merika mobo trone kolima me tis palies kai sou rixnoun se pio modem automata.episis kai sto bios na einai se dma kai oxi na exei mpei katalathos tipota allo.
The_Judas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Τα πιο πολλά από αυτά που μου προτείνετε τα έχω δοκιμάσει. Θα αγοράσω και ένα καλώδιο ΑΤΑ100 για να δοκιμάσω πάντως μήπως και φταίει αυτό. poulinos: Δοκίμασα και τα XP και μου παρουσίαζαν παρόμοια συμπεριφορά... κόλλημα με μπλέ οθόνη κατά την αντιγραφή αρχείων. Απ΄ότι θυμάμαι μου έδιναν μπλε οθόνη με MACHINE_CHECK_EXCEPTION, το οποίο είναι hardware error. Δοκίμασα κάποια τεστ στις μνήμες αλλά δεν μου βρήκαν κάποιο πρόβλημα.
poulinos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 kalodio ,firmware update i dokimi se xp.auta mporo na skefto.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.