Προς το περιεχόμενο

USB 2 External Hard disk problem

victz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερα,

Εχω ενα εξωτερικο δισκο 2.5" Western Digital 40 GB σε αλουμινενια θηκη. Πριν απο μερικες μερες δοκιμασα να γραψω ενα CD image που ηταν 4.5 gb, μου εβγαλε Windows Delayed Write Failed. Προσπαθωντας να το φορμαρω, σβηνω το partition, και το ξαναφτιαχνω, αλλα στο φορματ κολλησε στο 60% και με πεταξε εξω. Η ερωτηση ειναι η εξης: Υπαρχει προγραμμα που να κανει τετοιο low level format, και να μαρκαρει τα bad clusters σε δισκακι εξωτερικο, ή θα πρεπει να το συνδεσω σε pc για μια τετοια δουλεια;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Eixa paromoio provlima me to diko mou eksoteriko skliro disko,opou mou evgaze to idio akrivos minima.Afto mou to evgaze mono se enan ipologisth me usb 2.0.Otan to evaza sto forhto mou h se allon sto spiti (pali me usb 2.0) douleve kanonikotata.Dokimases na to valeis se allo pc?Se allh periptosh, to provlima to eixame antimetopisei me to kouti, eno o skliros douleve apsoga.Kala tha htan pantos an mporouses na dokimaseis ton skliro se allo ipologisth.An tou kaneis low level mesa sto kouti kai exeis provlima me tis usb, h me tous elegktes tou koutiou kai sou kollhsei, mporei na exeis megalitero provlima.Gnomh mou einai pantos na koitakseis an o skliros doulevei kanonika prota prin kaneis low level, kai istera na to kaneis giati den nomizo oti tha einai kai oti kalitero gia to skliro sou

Δημοσ.

an theleis oposdipote na kaneis low level format, tote katevase to Data Lifeguard Diagnostic for Windows apo to site ths western digital.Leei oti mporei na gemisei to skliro mhdenika akoma kai an einai usb giati to kanei mesa apo windows

Δημοσ.

Λοιπον, επειδη δεν εδωσα ολες τις πληροφοριες. Το δισκακι το δουλεψα σε 2 διαφορετικα κουτια με τα καλωδια τους, και σε 3 διαφορετικα μηχανηματα. Σε ολα μου κανει ακριβως το ιδιο προβλημα. Απλα επειδη φανταζομαι οτι μαλλον ειναι θεμα δισκου, προσπαθωντας να απομονωσω το προβληματικο κομματι, σκεφτηκα να το μαρκαρω ωστε να μη χρησιμοποιηται απο το συστημα. Δεν θελω ντε και καλα low level, αλλα απλα να απομονωσω το bad cluster.

Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν ξερω αν εχει σχεση, αλλα το συγκεκριμενο μηνυμα το βγαζουν τα Win οταν δεν επαρκει το ρευμα του μετασχηματιστη του κουτιου.Μιλαμε για ετοιμη υλοποιηση απο WD ή πηρες χωριστα κουτι-σκληρο?Αυτη η ιστορια με το ρευμα με απετρεψε απο την αγορα του 60αρη Passport της WD.

Δημοσ.

Αυτό που λέει ο S2katana έχει βάση.Και ο δικός μου εξωτερικός 2.5'' σε άλλους υπολογιστές θέλει και το δεύτερο καλώδιο για εξωτερική τροφοδοσία, σε άλλους όχι.

Δημοσ.

παιδιά κι εμένα το ίδιο για την τροφοδοσία, μόνο που συνήθως γίνεται σετην περίπτωση που οι θύρες USB είναι 1.1...Τώρα δεν ξέρω ούτε εγώ αλλά απ'όσο γνωρίζω είναι σύνηθες φαινόμενο

Δημοσ.

Πιστεύω ότι όπως τα λες,είναι πρόβλημα του δίσκου.Καί σε μένα όταν άρχιζε να τα παίζει ο wd τα ίδια μου έκανε.Από θόρυβο ο δίσκος τι λέει?Ακούς τίποτα περίεργα όταν σού λέει ότι καθυστερημένη εγγραφή απέτυχε?

Δημοσ.

Kαλημερα,

Θορυβος φυσιολογικος. Το κουτι αυτο χρησιμοποιηται κυριως στα pcια στο σπιτι, και στη δουλεια, σε μερη που δεν υπαρχει δικτυο, και εχει αναγνωριστει σχεδον απο ολα (δηλαδη, εχουν κανει assign drive letter). H υλοποιηση δεν ειναι ετοιμη, αλλωστε ειναι τζαμπα λεφτα να αγοραζεις ενα τετοιο ετοιμο, ενω το φτιαχνεις με το μισο κοστος. Παντως το προγραμματακι το ψαχνω ηδη, εχω παραγειλλει και ενα adaptor για IDE να το συνδεσω σαν δισκο κανονικο, και φυσικα να μπορω να το πειραξω με κανενα προγραμμα.

Το κακο ειναι οτι μου λυνει τα χερια στη δουλεια, αντι να κουβαλαω ενα σωρο CD, και τωρα αναγκαστικα θα παω για καινουριο μεχρι να βρω τι φταιει σ'αυτον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...