Προς το περιεχόμενο

Αγορά KVM switch

sugoruyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους (αν και λίγο καθυστερημένα).

Προσφάτως τα παιξε το k/b+mouse μου και χρειάζομαι νέα.

Το θέμα είναι ότι περιμένω μέσα στην εβδομάδα ένα MacMini με πληκτολόγιο και ποντίκι USB τα οποία μου αρέσανε πολύ σε αίσθηση.

Το ζητούμενο είναι να μην αγοράσω νέο πακέτο για το τσερνομπίλι το PC μου.

Κυρίως γιατί το γραφείο μου είναι το πιο χαοτικό μέρος του πλανήτη και άλλο 1 σετ θα το έκανε το πιο χαοτικό στο γαλαξία.

Σκέφτομαι λοιπόν τιν αγορά KVM switch.

Το ερώτημα είναι από που μπορώ να βρω κάτι σε νορμαλ τιμές και περίπου πως δουλεύουν αυτά.

Το αποτέλεσμα που θέλω να πετύχω είναι να συνδέσω τα k/b+mouse USB της Apple τα οποία από ότι μου λένε δουλεύουν κανονικά στο PC και να βάλω από 1 USB σε κάθε μηχανάκι και να δουλεύω έτσι. Η σύνδεση οθόνης σε αυτό είναι ένα άλλο πρόβλημα καθώς και τα 2 πρέπει να συνδεθούν σε DVI.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γνωστός μου πήρε switch για macmini και το pc του και δεν λειτουργούσε αυτός ο συνδυασμός. λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε αν είναι εφικτή αυτή η σύνδεση με άλλο μοντέλο kvm switch. αν τελικά το δοκιμάσεις καλύτερα πάρε από γνωστό σου μαγαζί αφού κάνεις συμφωνία να το επιστρέψεις αν δεν λειτουργεί.

• 4 μήνες μετά...

ξεθαβω το thread γιατί θέλω και εγώ να έχω δυο pc σε μια οθόνη. το θέμα είναι οτι η οθόνη (sony e-220) έχει αρχίσει εδώ και καιρό να τα παίζει (μερικές δεν ανοίγει με την πρώτη και πρέπει να την ανοιγοκλείσω κλπ,κλπ...) και δεν ξέρω αν η εναλλαγή αυτή από το σήμα των δύο pc την αποτελειώσει. Μιλάω για εναλλαγή ενώ δουλευουν και τα δύο pc και όχι επιλογή του pc πριν τα ανοίξω.

Πήρα εγώ ένα από Ματσούκα Θεσ/νίκη για 2 PC κάπου 30κάτι ευρώ.

Βάζεις σε μία οθόνη, ένα kb και ένα Mouse αλλά ΚΑΙ ένα σετ ηχειάκια σε 2 υπολογιστές. Το δουλεύω καπου ένα εξάμηνο και όλα ΟΚ. Το installation είναι γελοίο. Α, επίσης υπάρχουν και μεγαλύτερα switch για περισσότερους υπολογιστές.

ίσως έπρεπε να ανοιξω καινούργιο thread γιατί ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός, η ερώτηση μου είναι αφορά πιθανα προβλήματα που πιθανόν να προκυψουν σε μία οθόνη που δεν είναι και στα πολύ καλά της (sony e-220) λόγω της εναλλαγής των σημάτων εικόνας

Λοιπον

Για να βάλουμε τα πραγματα στην θεση τους.

Υπάρχει kvm το οποίο μπορείς να συνδέσεις πληκτρολόγιο και ποντικι τα οποία είναι και τα 2 usb και οι συνδέσεις των pc θα γίνουν πάλι με usb καλώδια

Αν σε ενδιαφέρει πεσμου να σου πω περίπου τιμή και απο που θα το προμηθευτείς

Η λύση ειναι μια σε οτι αφορα το θεμα kvm. d-link DKVM-2K.η τιμη του ειναι περιπου 35 ευρω.η δουλειά σου θα γινει οικονομικα και σωστα.οσο για κατι αλλες λύσεις εξωτικές αστο καλύτερα.πάντως θα ειχε ενδιαφερον να μας ελεγες αν δουλεψε το kvm με δυο υπολογιστές που εχουν διαφορετικά λειτουργικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...