polakis21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μπορούμε να πάρουμε πχ ταινίες από το videoclub dvd, να τις μετατρέψουμε και να τις δούμε στο psp?
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Φυσικά και μπορείς. Μόνο που εγώ αρνούμαι να το κάνω πια. Ανήγεις μεγάλο θέμα (ή μήπως το ανοίγω εγώ;...), για το πόσο αξίζει τα λεφτά του σε αυτό το θέμα το psp. Φυσικά, υπάρχουν και umd ταινίες αλλά να δω ποιος θα αγοράσει (ή θα νοικιάσει). Μετατρέψαμε ταινίες divx για τα pc, τις ξαναμετατρέψαμε για τα symbian κινητά μας, ξανά μανά για τα ppc, έ έλεος πια. Πάλι μετατροπή για το psp; Όταν βγει psp που να παίζει dvd (και χαλάλι του το μεγαλύτερο μέγεθος) ή vob και ifo (προϋποθέτει μεγάλες κάρτες και κάνα εσωτερικό δίσκο, microdrive ίσως; ), πείτε το μου να μαζέψω λεφτά. Προς το παρόν, οικονομία!
burnin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 psp movie creator legetai kai kanei ti zoi mas eukoli sto na metatrepei tainies. dokimase to kai tha me thumitheis. o po eukolos tropos gia na kanes ta dvd mp4
papatrexas! Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Γιατι ρε παιδια υπαρχουν video clubs που νοικιαζουν ταινιες για το psp;Υπαρχουν μαγαζια που πουλανε;
Kraken Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Το play.com πουλάει ταινίες PSP. Και το shop21.gr πουλάει. Τώρα όπως άκουσα, γνωστές αλύσίδες videoclub θα νοικιάζουν ταινίες PSP. Αλλά θα συμφωνήσω με τον kirileman, αξίζει να αγοράσεις μία ταινία? Ειδικά εάν την έχεις και σε DVD. Εάν όμως θελήσεις να πάς πουθενά κανένα Σ/Κύριακο τότε χρησιμοποίησε μερικά απο τα προγράμματα που κυκλοφορούν (πολύ καλά της intervideo και ahead/nero) και μετέτρεψε την σε PSP format (mpeg4)
dreaming123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Video club που νοικιάζουνε ταινίες για psp είναι τα seven. Φυσικά είναι μικρός ο αριθμός ταινιών που υπάρχουν 5-6...
mantzas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 paidia kikloforise edo kai ena mina.. ola tha ginoun..
polakis21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά δεν μπορώ να δουλέψω το dvd psp movie creator.Πάω να γράψω μια ταινία και μου λέει ότι δεν μπορώ να γράψω πάνω από 5 λεπτά.Κάτι για registration code μου λέει να βάλω.Ξέρει κανείς κανά κωδικό?
scorer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 katebaseto apo to emule xreiazete serial number poy tha to breis ekei!
sanitis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 αγορασα ενα psp slim silver και του εχω βαλει λογισμικο 3.90. ξερει κανεις πως θα καταφερω να παιξω παιχνιδια .ισο η .cso???? καθε πληροφορια ειναι δεκτη!!!! ευχαριστω
apaixtos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εκει που εγραψες την αποροια σου,κανενς δεν θα σου απαντησει..Ψαξε στο psp downgrade τοπικ..
Commentator Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2008 καταρχην καλωςηρθες κατα δευτερον συγχαρητηρια μολις ξεθαψες τοπικ 3 ετων κατα τριτον ψαξε λιγο στα topic για το psp θα βρεις αυτο που ψαχνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.