Προς το περιεχόμενο

Πώς βλέπω ταινίες στο psp?

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και μπορείς. Μόνο που εγώ αρνούμαι να το κάνω πια. Ανήγεις μεγάλο θέμα (ή μήπως το ανοίγω εγώ;...), για το πόσο αξίζει τα λεφτά του σε αυτό το θέμα το psp. Φυσικά, υπάρχουν και umd ταινίες αλλά να δω ποιος θα αγοράσει (ή θα νοικιάσει). Μετατρέψαμε ταινίες divx για τα pc, τις ξαναμετατρέψαμε για τα symbian κινητά μας, ξανά μανά για τα ppc, έ έλεος πια. Πάλι μετατροπή για το psp; Όταν βγει psp που να παίζει dvd (και χαλάλι του το μεγαλύτερο μέγεθος) ή vob και ifo (προϋποθέτει μεγάλες κάρτες και κάνα εσωτερικό δίσκο, microdrive ίσως; ), πείτε το μου να μαζέψω λεφτά. Προς το παρόν, οικονομία!

Δημοσ.

Το play.com πουλάει ταινίες PSP.

Και το shop21.gr πουλάει.

Τώρα όπως άκουσα, γνωστές αλύσίδες videoclub θα νοικιάζουν ταινίες PSP.

Αλλά θα συμφωνήσω με τον kirileman, αξίζει να αγοράσεις μία ταινία?

Ειδικά εάν την έχεις και σε DVD.

Εάν όμως θελήσεις να πάς πουθενά κανένα Σ/Κύριακο τότε χρησιμοποίησε μερικά απο τα προγράμματα που κυκλοφορούν (πολύ καλά της intervideo και ahead/nero) και μετέτρεψε την σε PSP format (mpeg4)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορώ να δουλέψω το dvd psp movie creator.Πάω να γράψω μια ταινία και μου λέει ότι δεν μπορώ να γράψω πάνω από 5 λεπτά.Κάτι για registration code μου λέει να βάλω.Ξέρει κανείς κανά κωδικό?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αγορασα ενα psp slim silver και του εχω βαλει λογισμικο 3.90. ξερει κανεις πως θα καταφερω να παιξω παιχνιδια .ισο η .cso???? καθε πληροφορια ειναι δεκτη!!!! ευχαριστω

Δημοσ.

καταρχην καλωςηρθες

κατα δευτερον συγχαρητηρια μολις ξεθαψες τοπικ 3 ετων

κατα τριτον ψαξε λιγο στα topic για το psp θα βρεις αυτο που ψαχνεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...