marios1957 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Τρακόσια γιούργια;Με το 1/3 παίρνει στο Καρφούρ που να δείχνει και divx.Με το avisub μάλιστα δείχνει και GR Subs... Υ.Γ.Πάντα για φορητό μιλάω.
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ναι αλλα ειναι φορητο οπως αυτο ή μιλάς για επιτραπέζιο? (κι εμενα φυσικα ακριβο μου φαινεται 300ε αλλα η φορητοτητα μαλλον κοστιζει)
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Ναι αλλα ειναι φορητο οπως αυτο ή μιλάς για επιτραπέζιο? (κι εμενα φυσικα ακριβο μου φαινεται 300ε αλλα η φορητοτητα μαλλον κοστιζει)
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλα στην αγορα (ψάξε για tablet dvd), απλά αναφέρθηκα σε αυτό επείδή το έχω δεί από κοντα και μου άφησε παρα πολύ καλες εντυπώσεις!
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σίγουρα θα υπάρχουν κι αλλα στην αγορα (ψάξε για tablet dvd), απλά αναφέρθηκα σε αυτό επείδή το έχω δεί από κοντα και μου άφησε παρα πολύ καλες εντυπώσεις!
MinasC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σκεφτηκα να σας ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει την φωνητικη συνομιλια ενος video σε αρχειο κειμενου (κατι σαν αναγνωριση φωνης). Και πχ. να επαιρνα ενα αρχειο σαν txt-.srt(αν το γραφω καλα) με υποτιτλους! (Αλλα υπαρχει τετοια λυση και μαλιστα στα ελληνικα?) ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα που είναι βέβαια φτιαγμένα για άλλους λόγους (κυρίως για την υποστήριξη ανθρώπων με μειωμένη ακουστική ικανότητα ή και τελείως κουφούς που όμως μπορούν να διαβάζουν) αλλά θα σου έκαναν τη δουλειά σου . αυτά ήταν τα καλά νέα ! τα άσχημα νέα είναι τα εξής : 1)δεν μπορείς να τα βρεις και να τα κατεβάσεις μέσω δικτύου . θα πρέπει να βρεις μια τέτοια εταιρία και να το αγοράσεις . 2)από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα καμία ελληνική ή με αντιπροσώπευση στην ελλάδα εταιρία (ωστόσο πολλά προγράμματα στηρίζουν ελληνικά) . 3)δεν ξέρω προς τα που να σε κατευθύνω να ρωτήσεις (υποθέτω όμως πως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο σύλλογο ή υπηρεσία για κουφούς ώστε να σε κατευθύνουν εκείνοι (ξέρεις , σε στυλ : έχω τη γιαγιά μου κουφή αλλά θέλει οπωσδήποτε να βλέπει/ακούει το πρωί τη μενεγάκη . υπάρχει κάτι που να μετατρέπει τις ατάκες της ελένης σε κείμενο ????)) . αφού είναι για τη δουλειά σου ίσως αξίζει να το κοιτάξεις λίγο (χωρίς να αναφέρεις τη μενεγάκη βέβαια !) . ελπίζω να βοήθησα γιατί πιάστηκε το χέρι μου να γράφω !!!
MinasC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Σκεφτηκα να σας ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει την φωνητικη συνομιλια ενος video σε αρχειο κειμενου (κατι σαν αναγνωριση φωνης). Και πχ. να επαιρνα ενα αρχειο σαν txt-.srt(αν το γραφω καλα) με υποτιτλους! (Αλλα υπαρχει τετοια λυση και μαλιστα στα ελληνικα?) ξέρω πως υπάρχουν προγράμματα που είναι βέβαια φτιαγμένα για άλλους λόγους (κυρίως για την υποστήριξη ανθρώπων με μειωμένη ακουστική ικανότητα ή και τελείως κουφούς που όμως μπορούν να διαβάζουν) αλλά θα σου έκαναν τη δουλειά σου . αυτά ήταν τα καλά νέα ! τα άσχημα νέα είναι τα εξής : 1)δεν μπορείς να τα βρεις και να τα κατεβάσεις μέσω δικτύου . θα πρέπει να βρεις μια τέτοια εταιρία και να το αγοράσεις . 2)από το λίγο που έψαξα δεν βρήκα καμία ελληνική ή με αντιπροσώπευση στην ελλάδα εταιρία (ωστόσο πολλά προγράμματα στηρίζουν ελληνικά) . 3)δεν ξέρω προς τα που να σε κατευθύνω να ρωτήσεις (υποθέτω όμως πως θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο σύλλογο ή υπηρεσία για κουφούς ώστε να σε κατευθύνουν εκείνοι (ξέρεις , σε στυλ : έχω τη γιαγιά μου κουφή αλλά θέλει οπωσδήποτε να βλέπει/ακούει το πρωί τη μενεγάκη . υπάρχει κάτι που να μετατρέπει τις ατάκες της ελένης σε κείμενο ????)) . αφού είναι για τη δουλειά σου ίσως αξίζει να το κοιτάξεις λίγο (χωρίς να αναφέρεις τη μενεγάκη βέβαια !) . ελπίζω να βοήθησα γιατί πιάστηκε το χέρι μου να γράφω !!!
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 MinasC ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα δω τι υπαρχει σχετικα, παρα το ...ομιχλωδες τοπια(που, πως, κλπ)
mjmj Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 MinasC ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα δω τι υπαρχει σχετικα, παρα το ...ομιχλωδες τοπια(που, πως, κλπ)
mjmj Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2006 telikiasmenos τελικα μου 'γυαλισε' πολυ αυτη η συσκεουλα. Αραγε υπαρχει κανενα φτηνοτερο dvd player-οθονη σε αυτο το στυλ και που να κοιταξω?
trustfm Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 auto pou sou leei o marios [apo ta carrefour] einai forito !!!
marios1957 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Τάσο,ο karib postάρει μόνο για το post.Επειδή όμως είναι ευγενέστατος και σε καμία περίπτωση δεν χάνει τον έλεγχό του,του κάνουμε καμια φορά τη χάρη και παίζουμε το παιχνίδι του απαντώντας....
mjmj Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2006 Τάσο,ο karib postάρει μόνο για το post.Επειδή όμως είναι ευγενέστατος και σε καμία περίπτωση δεν χάνει τον έλεγχό του,του κάνουμε καμια φορά τη χάρη και παίζουμε το παιχνίδι του απαντώντας.... Αντιπαρερχομαι τα περι karib, λεω μονο οτι δεν με νοιαζουν τα ποστ, αυτη τη στιγμη αμα θελω παυω να ποσταρω ως mjmj και ας αρχισω απο το 0... Μονο απαντηση ζητω, κριμα αν παρανοηθηκε η προθεση μου... Τον αριθμο τον ποστς τον εχω γραμμενο... marios με παρεξηγησες, anyway.
marios1957 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2006 Μπα,άσε με να κρατάω την άποψή μου.Εξ' άλλου δεν σε υποτίμησα,τουναντίον εκθεσίασα το ήθος που διακρίνει τα post σου,καθώς και τον "πιασάρικο" χαρακτήρα τους. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι "κράχτες" και ψαρεύουν απαντήσεις,γιατί αλλοιώς δεν θα υπήρχε ο συνδαυλισμός την ώρα που κάνουν "κοιλιά" και τεχνηέντως αναζωοπυρώνονται. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός του ότι δεν καλύπτεσαι με τις εκάστοτε -πλήρεις- εισηγήσεις των συναγομένων,στα ερωτήματά σου. Αυτά,over+out!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.