mjmj Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ειμαι ‘αναγκασμένος’, να παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά, αρκετές ώρες video, ελληνικού περιεχομένου. Αυτο γινεται ειτε στην οθονη του Pc είτε σε Tv-dvd recorder. Πάντως, χρειάζομαι ώρες, είτε σε οθονη TV είτε PC, και το video ειναι συνηθως σε dvd-rw. Αυτό που ψάχνω είναι μια λύση, να μην καταναλώνω τόσες ώρες στην παρακολούθηση. Και σκεφτομαι τις πλεον ‘παραξενες λύσεις’ αλλα χωρις να με ικανοποιει καποια. Μια λυση οταν ειμαι στο dvd player ειναι παιζω το video σε ταχυτητα 2x, οπου ακουω τον ηχο(γρηγορα φυσικα...αλλα τον ακουω εν τελει) και κινουμενη εικονα, αλλα σε πολυ λιγοτερο χρονο. Αυτο ομως προυποθετει οτι ειμαι ...αμετακινητος μπροστα σε μηχανημα/συσκευη. Για δειτε αλλες σκεψεις: - αγορα μικρου gadget που να παιζει video ωστε τουλαχιστον να το παρακολουθω οπουδήποτε - μετατροπη video σε μορφη 3gp και μεταφορα στο κινητο(καρτα μνημης) ωστε να το βλεπω οπουδηποτε (ωρες μετατροπης μαλλον το καθιστουν ασυμφορο) Φυσικα με τα παραπανω, λυνω το θεμα τόπος αλλα κατα τα αλλα το θεμα χρονος μενει ανεγγιχτο. Σκεφτηκα να σας ρωτησω αν υπαρχει προγραμμα που να μετατρεπει την φωνητικη συνομιλια ενος video σε αρχειο κειμενου (κατι σαν αναγνωριση φωνης). Και πχ. να επαιρνα ενα αρχειο σαν txt-.srt(αν το γραφω καλα) με υποτιτλους! (Αλλα υπαρχει τετοια λυση και μαλιστα στα ελληνικα?) Εσεις εχετε καποια ιδεα που θα βοηθουσε την ολη κατασταση? Πως μπορω να συμπιεσω τον ...χρονο παρακολουθησης σε ενα dvd-video ή video σε σκληρό δισκο, οταν μιλαμε για εκπομπες γραμμενες απο την ελληνικη τηλεοραση? Σημείωση: θεώρησα οτι το παρον τοπικ ειναι συναφες με θεματα dvd/video. Αν οι Moderators θεωρουν οτι ανηκει καπου αλλου, ας το μετακινησουν.
cybereddie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ... μια άλλη σκέψη (δεν ξέρω αν υπάρχει) ειναι να γράφεις στα δισκάκια του SONY PSP (εχουν καλή χωρητικότητα) και να το παρακολουθείς στο PSP
screwman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Σκέψου να πάρεις ένα PDA με wifi και το βίντεο που θέλεις να βλέπεις να το κάνεις streaming στο δίκτυό σου και να το βλέπεις στο PDA...
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Εφόσον αυτο που βλέπεις είναι συνύθως DVD-RW ίσως θα σε βοηθόυσε να αγοράσεις ενα tablet DVD και να μπoρεις να το παρακολουθείς όπου κι αν είσαι! http://www.the-gadgeteer.com/review/nextbase_tablet_dvd_player_sdv17_a_review
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Εφόσον αυτο που βλέπεις είναι συνύθως DVD-RW ίσως θα σε βοηθόυσε να αγοράσεις ενα tablet DVD και να μπoρεις να το παρακολουθείς όπου κι αν είσαι! http://www.the-gadgeteer.com/review/nextbase_tablet_dvd_player_sdv17_a_review
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Αν θες να το βρείς στην Αθήνα (είτε να το δείς, είτε να το αγοράζεις), στείλε μου pm να σου πω ένα μαγαζί που το προμηθέυεται!
telikiasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Αν θες να το βρείς στην Αθήνα (είτε να το δείς, είτε να το αγοράζεις), στείλε μου pm να σου πω ένα μαγαζί που το προμηθέυεται!
marios1957 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2006 Τρακόσια γιούργια;Με το 1/3 παίρνει στο Καρφούρ που να δείχνει και divx.Με το avisub μάλιστα δείχνει και GR Subs... Υ.Γ.Πάντα για φορητό μιλάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.