Προς το περιεχόμενο

Ti Einai i Mousiki Gia Esena???

evangel23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prosopika gia emena i mousiki einai zoi...

den mporo na fantasto tin zoi xoris mousiki tha itan san mia eikona xoris xromata...san ouranos xoris asteria...

i mousiki ,me taksideyei,me iremei,me kanei xaroumeno alla kai me melagxolei...

einai i dieksodos kai to narkotiko mou....

Δημοσ.

Για μένα είναι ένα μέσο επικοινωνίας..μέσα από τα τραγούδια μπορείς να εκφράσεις και τα πιο κρυφά συναισθήματά σου...ακόμα,ακόμα και τους φόβους σου,τα όνειρά σου,τις σκέψεις,τα προβλήματά σου....Για κοιτάχτε όλοι λιγάκι μέσα σας!Όλο και κάποια στιγμή στην ζωή σας θα είπατε ''αυτό το τράγούδι --ξένο ή ελληνικό--έχει γραφτεί για μένα!''ή''για μας!''Έτσι δεν είναι?...Έρη...

Δημοσ.

polla einai...vasika einai san ousia pou epirreazei ti diathesi...sanevazei,se thimonei,se kanei na xtipiesai san ton trelo,na xoreveis ksefrena i apala, se kanei na klais kai na thimasai,na eplizeis, na xaneis ton ipno sou,se pathiazei,se ksekoufainei,se afinei anavdo koitontas to keno,se parigorei,se katigorei kai se protrinei...

einai genika parea..tin exeis mazi sou sto aftokinito,sto magazi pou pas to vradi einai ekei,to proi otan pineis ton kafe sou leei kalimera,otan xorizeis sou leei den peirazei,otan thes na ekfrasteis kai na fonakseis sou dinei tropous kai logia gia na to kaneis kai otan thes na ksekounitheis sou dinei rithmous gia na xorepseis...kai fisika otan piaseis ena mousiko organo sou dinei ti xara tis dimiourgias pano se kati kata talla apsixo,akinito kai aixo to opoio mexri prin apo ligo itan akoumpismeno kapou stin akri i mesa se mia thiki kai apla epiane xoro...(pali mou vgalate to poiitiko mou a na xatheite pia!!!)

Δημοσ.

Αχ! Τι μου θυμίσατε! Τα 'λευκώματα' που κάναμε στα χρόνια τα δικά μας και μοιράζαμε στους φίλους μας ζητώντας τους να απαντήσουν στις ερωτήσεις του τύπου: τι είναι έρωτας; τι είναι γάμος; τι είναι μουσική και τι σημαίνει για σένα; :D

Απορία το έχω, φτιάχνουν ακόμη τέτοια λευκώματα τα παιδιά; :roll:

Δημοσ.
Αχ! Τι μου θυμίσατε! Τα 'λευκώματα' που κάναμε στα χρόνια τα δικά μας και μοιράζαμε στους φίλους μας ζητώντας τους να απαντήσουν στις ερωτήσεις του τύπου: τι είναι έρωτας; τι είναι γάμος; τι είναι μουσική και τι σημαίνει για σένα; :D

Απορία το έχω' date=' φτιάχνουν ακόμη τέτοια λευκώματα τα παιδιά; :roll:[/quote']

Όντας παιδί των 90'ς εχω να πώ οτι φτάχνανε τέτοια πράγματα και μάλιστα (ναι το παραδέχομαι) έχω συμπληρώσει κανα δυο τέτοια πράγματα κατά τα προγυμνασιακά μου χρόνια!αλλα τέτοια projects φτιάχνανε μόνο τα κοριτσάκια του σχολείου!

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μία ολόκληρη συζήτηση γιαυτό το πράγμα...Μάλλον θα συμφωνήσω με τον απο πάνω... :-P

(Πάντως είναι πολλά ακόμη που ίσως χάνουν σε αξία μόνο και μόνο αν τα αναφέρεις!!)

Δημοσ.

Απορία το έχω' date=' φτιάχνουν ακόμη τέτοια λευκώματα τα παιδιά; :roll:[/quote']

Να'σαι σίγουρη πως ''ναι,τα φιάχνουν ακόμα..αυτά τα υπέροχα ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ''

Ένα μικρό παράδειγμα και οι δύο οι κόρες μου!!!

Η μεγάλη μου,που το έφιαξε όταν ήταν στην πρώτη γυμνασίου

(πριν 7 χρόνια περίπου)και η δεύτερή μου

(13 σήμερα),το έφιαξε ζητώντας την βοήθειά μου,πριν από ένα χρόνο περίπου!!!Είναι το πιο όμορφο αναμνηστικό

που θα μπορούσες να έχεις μαζί σου,από τα πιο τρυφερά νεανικά σου χρόνια!!!Συμφωνείς?

Δημοσ.

rasmi με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!

evangel23 ζητώ συγγνώμη για το off-topic, αλλά ο τρόπος που έθεσες το θέμα σου, μου έφερε αναμνήσεις! :roll:

Κι επ'ευκαιρίας να απαντήσω κι εγώ: είναι το 'φάρμακο' μου! Χωρίς μουσική δεν μπορώ να λειτουργήσω! Από μικρή έτσι είχα συνηθίσει. Τα βράδια να ακούω μουσική με ένα τρανζιστοράκι και να κοιμάμαι έπειτα, αργότερα για να δώσω τις εξεταστικές και την πτυχιακή στην σχολή μου δεν μπορούσα να μελετήσω αν δεν άκουγα μουσική. Κι άλλωστε πάντα ένα τραγούδι συνδέεται με τις πιο ωραίες αναμνήσεις που μπορεί να έχει κανείς! :D

Δημοσ.

Και για μένα θεωρείται τρόπος ζωής, και με όλα τα παρεμφερείς στοιχεία!!!

Ασχέτως αν πέρασαν τα "κάλα χρόνια"…..!!! :wink:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...