hcivil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2002 Φιλοι εχω WIN2000 σειριακο netmod με τους τελευταιους οδηγους και εχω τα εξης προβληματα και θελω την βοηθεια σας οπου μπορειτε 1. Το netmod configuration manager δεν μου βλεπει το netmod καθολου 2. Το yiannis αναγνωριζει κληση μονο στο pots2 οπου εχω το msn αριθμο και καθολου δεν βλεπει κληση στο pots1 οπου εχω συνδεσει αναλογικο τηλεφωνο και συσκευη αναγνωρισης κλησης και εχω τον κυριο αριθμο. Επιπλεον δεν μπορω να βγω γιατι βγαζει μηνημα για BOF και ΕΟF 3.Το Phone collector δεν αναγνωριζει κλησεις ουτε στο Pots1 ουτε στο 2 και επισης ενω δειχνει μοναδες και εχοντας κανει τις σχετικες ρυθμισεις δεν δειχνει κοστος στα στατιστικα στοιχεια 4 To nt contrlol εχει το ιδιο προβλημα στην αναγνωριση με το yiannis 5. Το ιsdn superspy εχει προβληματα με το Netmod (βγαζει διαφορα μηνυματα λαθους). Καμμια φορα οταν το πιανει ειναι οκ αλλα και αυτο δεν εχει αναγνωριση κλησης στο Pots1 6. To judas που δοκιμασα σημερα ολα οκ αλλα και αυτο τις κλησεις στην pots1 δεν τις βλέπει. 7. Το Buddy R εχει διαφορα προβληματα (μηνυματα λαθους και κρεμασματα οποτε του ερθει) αλλα εχει αναγνωρισει και στα δυο Pots 8. To RSV το εβγαλα γιατι μου κολλησε το συστημα ασχημα Καμμια ιδεα ????????? Ειδικα στο γιατι δεν φαινονται στα περισσοτερα προγραμματα εκτος απο το buddy R τις κλησεις στο pots1? Kανενα αλλο προγραμμα εκτος απο τα παραπανω υπαρχει? Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο σημειωμα μου
dirace Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 mporeis na fria3eis ena programataki opos to hyperterminal kai na diabazeis tis kliseis kai meta na tis sozeis se DB h aplo text h tipota .Eixa ftia3ei kapote ena me component gia delphi apo to www.torry.net. ps den to exw pleon.
Burner Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2002 file 8a soy proteina na koitakseis tin selida http://www.freebyte.gr/freesoftware07.html exei oti 8eleis gia to netmod kai polla programmata poy soy dinoyn tin dynatothta na exeis anagnwrish klhsewn. Kai ola ta programmata einai apo Ellhnes, kai fysika dwrean! Epeidh kai egw exw Win2000, xrisimopoihw to Phone Collector kai mexri stigmhs den exw kapoio problimma <p>koita kai olo to site http://www.freebyte.gr exei arketa endiaferonta programmata !<p>Pisteyw na se boh8isa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.