predator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 και οταν επιλεγω ASPI δεν μου βρισκουν τα CD-ROM/DVD-ROM μου! τι φταιει? εχω περασει τους 4.6 ASPI με force aspi! ξερει κανεις κατι?
ekkli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 δεν εχω ιδεα κ χρησιμοποιω κ τα 2 πολλα χρονια -στην αρχη audiocatalyst, μετα audiograbber. τα κλασσικα τα δοκιμασες ? απεγκατασταση κλπ. άλλα προγραμματα που χρησιμοποιουν aspi εχουν προβλημα ?
predator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 μολις τα εκανα install γιατι πρεπει να ριπαρω κατι cd για την εκπομπη μου. δε ξερω τι μπορει να φταιει. για ριξτε καμια ιδεα ρε παιδια η προτεινετε καναν αλλον καλο ripper.
aliendna51 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Αποδεδειγμένα την καλύτερη ποιότητα αντιγραφής την έχει το (freeware) EAC..Δοκιμάστε το και ξεχάστε όλα τα άλλα..
predator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 τελικα βρηκα τι φταιει! επρεπε να επιλεξω call drive via win NT/2000 calls και τωρα δουλευει ρολοι! ευχαριστω για το χρονο σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.