tromeros dennis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα σας, εχω ενα προβλημα με το Miranda μου. Καπου καπου.... πολες φορες, κλεινει το connection με το Network. Ετσι στα καλα καθουμενα, χωρις καμια προειδοποιηση. Εχω το MSN, το ICQ, και το Yahoo μεσα, και μερικες φορες κλεινουν ολα, η καμια φορα μονο το ενα απ'αυτα. Οταν το βλεπω, ξανα'νειγω το connection, και αυτο ειταν, μεχρι να μου ξανακλεισει. Εχω ενεργοποιησει κατι "Keep Connection Alive" αλα δεν βοηθεισε σε τιποτα. Και να πεις δεν εχω Bandwith αρκετα, εχω 6Mbit/s... Ελπιζω καπoιος να εχει καπια ιδεα γιατι αρχιζει να με εκνεβριζει... :roll:
Dikemou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 emena pali an pesei i sindesi, to status tou icq/msn paramenei os eixe, kai otan ksanasindetho sinexizei na paramenei os eixe, mono pou ousiastika eimai offline. Xeirotero diladi, giati eno fainetai (kai nomizo) oti eimai online, den perno oute minimata oute tpt... ti na peis... bugs.. :/
tromeros dennis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Bugs... :/ εχεις κι'εσυ την εκδοση 0.4.0.1 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.