vag3721 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Έχω το Macromedia Dreamweaver MX,και έχω πρόβλημα με τις ελληνικές γραμματοσειρές,μου τα βγάζει(όπως πάντα) κινέζικά.
RedKostas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα (και καλως ήρθες), δοκίμασες να αλλάξεις τις επιλογές από Edit-->Preferences-->Fonts...? Αν όχι, δοκίμασέ το.
vag3721 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δεν γίνεται τίποτα,έβαλα εκεί και ελληνικά και άλλα ,αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Centaur79 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 apo oso exo doulepsei to dreamweaver ksero oti den ypostirizei ellinika. an exeis au8entiki ekdosi koita mipos breis kanena update pou na ta ypostirizei
dtomgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 dokimase stis selides soy sthn arxh na bazeis kodikopoihsh ellhnikh <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253"> opws episeis sto "new document" apo ta edit-->preferencys na valeis "greek windows" Paizoyne mia xara ta ellhnika sto dreamweaver
alerasta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Το Dreamweaver υποστηρίζει μία χαρά Ελληνικά. Απλά κάνε τα εξής: 1. Menu edit -> preferences -> fonts -> font settings -> greek 2. Menu edit -> preferences -> new document -> default encoding -> Greek (ISO) Ξεκίνα νέο document και σιγουρέψου πως πριν το </head> υπάρχει το: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"> και όχι το: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1253"> αφού το τελευταίο θα δουλεύει μία χαρά μόνο σε internet explorer ενώ σε firefox καθώς και σε linux θα φαίνονται Κινέζικα
vag3721 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Έκανα αυτές τις ρυθμίσεις 1. Menu edit -> preferences -> fonts -> font settings -> greek 2. Menu edit -> preferences -> new document -> default encoding -> Greek (ISO) 1)και είναι εντάξει τα νέα αρχεία,τα ανοίγω με explorer και είναι οκ η γραμματοσειρά.Χρειάζεται τίποτα άλλο? 2)Σε αυτά τα αρχεία που έχω ήδη δημιουργήσει με άλλη εκδοση του Dreamweaver,πως να μετατρέψω την γραμματοσειρά?
andrip Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 2)Σε αυτά τα αρχεία που έχω ήδη δημιουργήσει με άλλη εκδοση του Dreamweaver,πως να μετατρέψω την γραμματοσειρά? όταν τρέχεις αυτα τα αρχεία στον browser φαίνονται κανονικά; Αν ναι τότε απλά αλλαξε το encoding. Εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα οστόσο αν τα έχεις δημιουργήσεις πριν αλλαξεις το default encoding Θα πρέπει να κάνεις κάθε φορά αυτη τη διαδικασία
alerasta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Οσο γιά τα παλιά αρχεία απλά σιγουρέψου πως στο κάθε ένα απ' αυτά πριν το </head> υπάρχει το: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-7"> καθώς αυτό δηλώνει τη γλώσσα εμφάνισης της σελίδας. Αν γιά παράδειγμα αντί γιά iso-8859-7 έχει το προεπιλεγμένο iso-8859-1 τότε δε θα βλέπεις Ελληνικά. Και ποτέ μα ποτέ μη βασίζεσαι στο τι σου δείχνει ο δικός σου browser με τις δικές σου ρυθμίσεις, βλέπε τον HTML κώδικα.
Μικευ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Κυρίως αφορά όσους είμαστε στο εξωτερικό και δουλεύουμε με άλλα settings... Control panel > Regional and Language Options> Advanced και στις επιλογές για Νοn-Unicode programmes Greek!!! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σε άλλο thread , αποδείχθηκε ότι το πρόβλημα ήταν κάπως διαφορετικό .
nkprl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέρα δουλεύω dreamweaver και το μόνο πρόβλημα που εχω ειναι το εξής: οταν κάνω insert flash button και βάζω ετικέτα στο button μου γράφει τα ελληνικά κορακίστικα. δοκίμασα preferences greek αλλα τίποτε μπορεί κάποιος να βοηθήσει.......................
Petza Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2007 καλησπέραδουλεύω dreamweaver και το μόνο πρόβλημα που εχω ειναι το εξής: οταν κάνω insert flash button και βάζω ετικέτα στο button μου γράφει τα ελληνικά κορακίστικα. δοκίμασα preferences greek αλλα τίποτε μπορεί κάποιος να βοηθήσει....................... i moni grammatoseira pou sou grafei ellinjkous xaraktires se flash einai i symbol den exei na kanei me rithmjseis tou dreamweaver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.