tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ποπό ζημιά που μου έκανες τώρα!!! Με τον τορρεντοπλανήτη δεν ασχολούμαι' date=' [/quote'] κακως!!!!! άσε που έχω μαμά PS2. ακομα χειροτερα!! τουλαχιστον κανα Swap magic!! αν και τσιπ καλυτερο φυσικα. θα το σκεφτω παντως αν θα το αγορασω γιατι δεν εχει ονλαιν οπως το GT4...το μονο αρνητικο ειναι αυτο συν τις πτωσεις του αναβατη που σηκωνετε γρηγορα και δε σπαει τπτ (ισως να χει πουθενα καμια επιλογη και δεν την βρηκα) Ρε γαμώτο, δεν κρατιέμαι με τίποτα. Δεν έχω ξαναλυσάξει έτσι για άλλο παιχνίδι. Κάτι μου λέει οτι θα με χωρίσει η κοπέλα μου... :D ναι ειναι τρελο κολλημα επαιζα μεχρι το πρωι και με το που ξυπνησα ακομα παιζω!! και γω την δικια μου γραμμενη την εχω
tsakonas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 to termatisa to game sxedon......polu kalo alla borouse kai kalutero an eixe oles tis epiloges tou GT4.......epishs giati den exei online? mhpws h ekdosh tou theiou einai polu freskia?(etsi htan persi to PES5 kai meta otan vghke eixe online)....
tsakonas Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 polu kalo hxo exei kai BGM psychedelic (porwsh gia bikes),house k kana 2 rokies akousa
Sorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Δημοσ. 25 Μαΐου 2006 Αύριο με χάνετε παιδιά.... Κυκλοφόρα τιμημένο.... δεν μπορώ... δεν μπορώ να περιμέεεεενω!!!!
Sorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Βγήκε! Το έχει το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά απο τιμή σκέτη απογοήτευση. 60€ το έχουν το άτιμο! Πολλά ρε γαμώτο.... Τι να κάνω όμως, είμαι καμένος, μόλις σχολάσω απο την δουλειά πάω να το πάρω αμέσως!
tsakonas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 pwpw re paidia maxairia sthn kardia!!!! me tosa lefta vazeis tsipaki
Sorath Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Μάγκες το πήρα απο την Στουρνάρα τελικά! Το βράδυ θα γράψω εντυπώσεις!!! Polyphony rocks!!!
elteo Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δώσε μας ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ εντυπώσεις όταν μπορέσεις. Γραφικά, ήχος, δυσκολία, gameplay κτλ κτλ
p3tran Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 ...καπως ακριβο για ps2, ε? καλογκαζωτοι παντως οσοι το πηρανε 8)
tsakonas Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δώσε μας ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ εντυπώσεις όταν μπορέσεις. Γραφικά' date=' ήχος, δυσκολία, gameplay κτλ κτλ[/quote'] grafika pio kala den ginontai sto PS2..... hxos kaluteros den ginetai... gameplay kalutero den ginetai..... duskolia metria..... genika to game einai telio exei kana 2 meionekthmata alla tpt pou na se xalaei...
Sorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Λοιπόν, οι εντυπώσεις μετά απο ενα 6ωρο συνολικού gameplay είναι μέτριες :-? Όχι γιατί το παιχνίδι δεν είναι οτι καλύτερο έχει βγει ως τώρα αλλά περίμενα αρκετά παραπάνω πράγματα. Βασικά τα γραφικά είναι πολύ καλά, στο όριο για PS2. Αυτό σημαίνει οτι σε μερικές φάσεις θα δείτε λίγο να πέφτουν αισθητά τα FPS. Παρόλαυτά δεν θα σας ενοχλήσει. Σχετικά με τον ήχο, δεν είμαι και ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Οι μοτοσυκλέτες παρόμοιου κυλινδρισμού και διάταξης κινητήρα ακούγοντε το ίδιο. Ακόμα, πιστεύω πως ο ήχος θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο μπάσος τουλάχιστον στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Όσο για την μουσική στο μενού, δυστηχώς πολύ σπαστική! Για μέσα στον αγώνα δεν ξέρω καθώς την κλείνω Το gameplay είναι πολύ καλό, ίσως το καλύτερο που έχω παίξει μέχρι σήμερα μαζί με το GP500 για PC. Δυσκολία στο παιχνίδι δεν νομίζω οτι υπάρχει. Για να καταλάβετε, με το που το ξεκίνησα, αμέσως πήρα όλα τα διπλώματα. Σε ελάχιστες περιπτώσεις χρειάστηκε την ίδια δοκιμασία να την κάνω παραπάνω απο 1 φορά. Περίμενα τουλάχιστον στο τελευταίο δίπλωμα μεγάλες προκλήσεις! Αυτό με χάλασε ιδιαίτερα είναι οτι το παιχνίδι μου δίνει μια εντύπωση demo. Ίσως να ακουστεί τραβηγμένο αυτό, αλλά εκεί που έχει φτάσει το GT4, περίμενα πολλά στοιχεία να έχουν περάσει και στο TT. Μάρκες δεν υπάρχουν πολλές. Μόνο τα μεγάλα γνωστά εργοστάσια. Τα μοντέλα δεν είναι πολλά και δυστηχώς υπάρχει μια ιδιαίτερη εμμονή σε μοντέλα της δεκαετίας του 80'. Ακόμα το 80% των μοντέλων είναι supersport. Πραγματικά περίμενα μια μεγαλύτερη γκάμα και μάλιστα με πιο σύγχρονα μοντέλα. Επίσης δεν υπάρχει ρεαλισμός ταχύτητας στο παιχνίδι και εξηγούμαι. Ακόμα και R1 με 200hp να πάρετε, η επιτάχυνση 0-100 είναι άνω των 5(!!!)sec και 0-200 άνω των 13(!!!)sec. Χρόνοι απίστευτα μεγάλοι δηλαδή. Ακόμα και οι ρεπρίζ απο 80-120 είναι τεράστιοι. Μόνο μετά τα 200χλμ φαίνεται ρεαλιστική η επιτάχυνση. Ακόμα, δεν είναι δυνατόν κάποιες μοτοσυκλέτες να ρίχνουν σε άλλες. Πχ TDM900 να ρίχνει 5sec στον γύρο στην πίστα σε MV AGUSTA 1000!!!!! Άλλο μείον, είναι οτι μόνο τα δυνατά supersport 600άρια και 1000άρια κάνουν σούζα κι αυτό μόνο λόγω γκαζιού. Πολύ δύσκολα θα κάνεις με ένα 250άρι on-off και με τίποτα με κάποιο άλλο μηχανάκι ανεξαρτήτου κυβισμού. Είναι δυνατόν TDM να μην σουζάρει πχ; Τα κουμπιά είναι άσχημα σχεδιασμένα. Είναι δυνατόν το "κόιταξε πίσω" να είναι το δεξί κουμπί αντί το R1? Δεν βουλεύει καθόλου! Ακόμα, δεν υπάρχουν ειδικά κουμπιά για κόλπα (πχ σούζα, ή φρένο και burn-out). Οι αγώνες είναι πολύ λίγοι και εύκολοι. Με 6 ώρες gameplay όπως ανέφερα έχω φτάσει στο 30% του παιχνιδιού!!! Οι επιλογές είναι πραγματικά μόλις 2! Challenge (Που είναι πανεύκολο) και αγώνες (που είναι ελάχιστοι). Φτιάξιμο και Modifing δεν υπάρχει (πέρα απο πολύ βασικά πράγματα), χρήματα δεν υπάρχουν, μόνο αλλαγή εξοπλισμού αναβάτη που προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου! Για αυτό σας λέω οτι κάπως "λίγη" μου φαίνεται η πρώτη έκδοση του TT. Έχω την εντύπωση οτι επίτηδες έχει γίνει αυτό και οτι σύντομα θα βγεί TT2 με πολλές πολλές παραπάνω επιλογές και μοτοσυκλέτες. Απλά οι πορωμένοι τρέξαμε να πάρουμε το 1ο και έτσι θα τρέξουμε να πάρουμε και το 2. Παρόλα τα παραπάνω λοιπόν και παρόλο την τσουχτερή τιμή των 60€, δεν μετανιώνω για την αγορά μου, γιατί είναι αυτή την στιγμή το μοναδικό παιχνίδι 2 τροχών που μου δίνει την δυνατότητα να "οδηγήσω" μερικά πραγματικά μοντέλα όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά. Απλά περίμενα κάτι περισσότερο.....
tsakonas Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 file sumfwnw se merika aposa les alla nomizw oti ligo ta parales kiriws giati opws les perimenes polu perissotera....einai to sundromo pou xoun oloi oi gamers dont worry ... to mono pou me xalaei einai oti den exei online....
Sorath Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Απλά φίλε μου περίμενα μια κόπια του GT4 που αντί για αυτοκίνητα θα είχε μοτοσυκλέτες. Για αυτό ίσως να αδικώ το πρώτο TT. Είμαι σίγουρος όμως πως τα επόμενα σαφώς θα είναι πολύ βελτιωμένα και θα μας ικανοποιήσουν πλήρως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.