tmjuju Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Η συζήτηση ξέφυγε λίγο από το topic.... Ήθελα να ρωτήσω πως τα πηγαίνετε με το TT (American Edition - για οποιον το έχει). Προσωπικά έχω κάνει μια κάποια πρόοδο είμαι στο 25% περίπου και τα πρώτα μου σχόλια είναι τα έξεις: * Πολύ καλο gameplay - handling * Αρκετές μηχανές * Αλλαγές σε προϋπάρχοντες πιστες * ο βαθμός δυσκολίας είναι εφάμιλλος με του GT4 * Κρίμα που δεν έχει λεφτά και αγοραπωλησίες αλλα με τις μηχανές να είναι πολύ λιγότερες από ότι τα αμαξια μάλλον είναι λογικό * Τα πρώτα 3 licencies είναι πολύ εύκολα (το τέταρτο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα) Περιμένω να ακούσω τα σχόλια σας. Έχει φτάσει κανεις σας σε 90% η και περισσότερο? Είναι το ίδιο δύσκολο με το GT4 να πας από 95% σε 100% ? Ποιές είναι οι κυριες δυσκολίες που αντιμετωπίζεται ?
omnimal Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 κορυφαιο παιχνιδι εξομοιωσης μηχανων ! ρυθμιζεις μεχρι και τη σταση οδηγησης ! η αποκριση αψογη (lol εχω πεσει απειρες φορες) και καθε μηχανη ειναι ξεχωριστη σε χειρισμο κ.τ.λ. μεχρι και πλαγιολισθηση αλα Rossi κανεις ! γαματο , πηρα τις αδειες και παω για events ! :twisted:
tsakonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 VGhkeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!1 twra to dokimasa ekana 10 gurous me diafora 125 k 250 to paixnidi einai to Gran turismo se bikes!!! einai apistefto!!! pragmatika to kalutero gia bikes. edit: twra proseksa ton titlo tou topic!!! kai gw lew giati moiazei tooosooo polu me to GT4??# OLOIDIA EINAI goustarwwww
overclocker Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μάλλον USA/Japan λέει ο φίλος γιατί Ευρωπαικό βγαίνει 26/05/2006
tsakonas Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 μονο σε "επιλεγμενα" καταστηματα σε ολο τον τορρεντοπλανητη.ψαξτε λιγακι ..... παντως εχω μεινει αφωνος, κυριως γιατι δεν ειχα ιδεα οτι βγαινει κατι τετοιο και πραγματικα εχω παθει πλακα ,ειναι το απολυτο bike simulator ,gameplay καταπληκτικο grafics επισης ,μηχανες οτι μπορεις να φανταστεις ,μου θυμισαν τα εφηβικα χρονια με τους καγκουρες με τα tzr125 klp .Επισης εχει και super motard τι να πω αλλο....
Sorath Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Ποπό ζημιά που μου έκανες τώρα!!! Με τον τορρεντοπλανήτη δεν ασχολούμαι, άσε που έχω μαμά PS2. Οπότε περιμένω κανονικά τις 26/05 για αγορά! Ρε γαμώτο, δεν κρατιέμαι με τίποτα. Δεν έχω ξαναλυσάξει έτσι για άλλο παιχνίδι. Κάτι μου λέει οτι θα με χωρίσει η κοπέλα μου... :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.