Προς το περιεχόμενο

Apo toys dhmioyrgoys toy GT4, Tourist Trophy (56k warning)

Slay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
[sorry για το offtopic]

Είναι κόμπλεξ ρε παιδιά' date=' τι να πω...σε οποιο ps2/3-thread και να δείτε, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με το τι κάνουν οι "άλλοι".

Γιατί μπαίνετε στον κόπο και ασχολείστε με το ΧΒΟΧ δεν καταλαβαίνω. Αφού οτιδήποτε έχει σχέση με το ps2/3 είναι τόσο καλύτερο πια. Αν δεν είναι κόμπλεξ, πείτε μου εσείς τι είναι.

[/sorry για το offtopic']

Βασικά αναφερόμουν στο σχόλιο του p3tran σχετικά με το τι θα λέει το Tourist Trophy στο PS2 σε σύγκριση με κάποιο άλλο στο XboX360. Προσωπικά δεν αντιτίθεμαι σε κάποια κονσόλα από κόμπλεξ.

Αν μια κονσόλα διαθέτει τίτλους που μου αρέσουν + είναι πρακτικότερη κ.λπ. δεν έχω κάποιο λόγο να μην ασχοληθώ. Απλά λέω ότι τα games αυτού του είδους σε όσες άλλες κονσόλες (και σε pc) δεν τραβάνε όπως το PS2.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αγαπητε sugoruyo

τα σχολια μου ητανε ενος μηνος πριν.

αρκετα πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι (μιας και επισημα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και σημερα), εξεφρασα την αποψη μου οτι οσο οι εταιρειες-κλειδια (polyphony) ασχολουνται με το ps2, απλως δεν ασχολουνται με το ps3.

ειναι απλα μαθηματικα και απλη λογιστικη.

εγω, που ηδη εχω 360, βλεπω τη διαφορα της δυναμης στο νεο μηχανημα, και αποκλειεται να κατσω να ασχοληθω με racing game προηγουμενης γενιας.

αν ειχες εσυ ps3 και επαιζες gt5 και σου ελεγε καποιος με xbox1 οτι μολις βγηκε το forza2 στο xbox1 και ειναι οτι πιο γαματο υπαρχει, δεν θα το εβλεπες καπως... σχετικα? ;)

εγω περιμενω λοιπον απο την polyphony να μου φτιαξει το gt5 ή το tt εστω, αλλα ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΟΝΣΟΛΑ.

οτι κανει στην παλια ειναι πλεον χασιμο χρονου για μενα.

το να λεμε τωρα οτι το ΤΤ εχει nextgen graphics στο ps2, ε, ειναι καπως..σχετικο.. ;)

δηλαδη τι εκανε η polyphony? πηγε και εφτιαξε και καλα ενα graphics video απο το GT5 στο PS3,

και μετα μου φτιαχνει το ΤΤ και θα μου φτιαξει και το GT4 online στο ps2? :-?

αυτο δεν σημαινει οτι το ΤΤ ειναι κακο παιχνιδι (καθε αλλο), ή οτι το gt4 online που ανακοινωσε (παλι για ps2) οτι θα ετοιμασει,

δεν θα ειναι ο,τι καλυτερο εχει βγει σε ps2.

θα ειναι!!

απλως το ps2 οπως και το xbox1 δεν ειναι πλεον οτι καλυτερο...

αυτο λοιπον ειχα γραψει αγαπητε, και παντοτε ΠΡΙΝ κυκλοφορησει το game ακομα και στα torrentαδικα.

περι του παιχνιδιου σαν παιχνιδι, κανενα σχολιο. περι της στρατηγικης της polyphony/sony, απογοητευμενος.. :(

οπως εχω γραψει αλλωστε στις προηγουμενες σελιδες, εγω περιμενω το gt5 πιο πολυ απο τους περισσοτερους απο εσας...

Δημοσ.

:twisted: den einai dinaton na 'katigoroume' mia etairia san tin polyphony oti ekane m@lakia pou evgale to TT se PS2 afou to ps3 tha einai etoimo se kana xrono apo simera. oute nomizw oti eimaste kai pio e3ipnoi se themata marketing-proothisis proiontwn me tous sxizomatides tis sony + tis polyphony! otan mia etairia exei ti dinatotita na apodei3ei sto agorastiko tis koino (giati apeuthinetai se sigekrimena atoma - logw simulation) oti mporei na ftia3ei mia paixnidara-stathmo oson afora to moto-simulation (kai me tin prwti prospatheia etsi? den to 3exname auto...), me tautoxroni xrisi twn aristwn grafikwn tou gt4, tote den menei para na liwseis mprosta stin konsola, apolamvanontas tin eukairia pou sou dinetai na pai3eis enan tetoio titlo. giati diladi tha prepei na perimeneis ena xrono akoma, pote tha vgei to ps3, pote tha kikloforisei to gt5 kai ante na ftia3oume kai to TT2? opws eipe kai o sugoruyo pio prin, i ntroga einai ntroga kai i preza einai preza...einai kapoioi pou einai arrwstoi kai den antexoun stin ipomoni, ti na kanoume diladi?

ena antipalon deos einai kalo panta na iparxei kai ofelimenoi apo auton ton 'polemo' ton etairiwn einai kata ti gnwmi mou o katanalwtis pou pairnei olo kai pio poiotika proionta sta xeria tou. erxetai p.x. to kainourio moto-gp se xbox360 kai euxomai na einai akoma kalitero apo to TT (xlwmo, alla oso zoume elpizoume). apo grafika, an oi foto pou 'paizoun' sto diktio einai in-game, sigoura einai poli mprosta. to thema einai o xeirismos kai i metafora tou stin konsola. i epitixia tis seiras gran turismo kai tt ofeiletai kata kirio logo sti mixani pou exei anapti3ei i polyphony gia to simulation. apla to ps2 mporei kai steketai akoma psila...einai kako auto?? :twisted:

Δημοσ.

η Sony βγαζει απλα τα καλυτερα παιχνιδια . . . παντα το εκανε . . . αυτος ειναι και ο λογος που κυριαρχησε επι της SEGA ( αν θυμαστε . . . ) , και αποθησε την Nintendo . . . αυτος ειναι και ο λογος που υποστηριζει ακομα την κονσολα της . . . σκεφτεται και αγαπα τους πελατες της . . . σε αντιθεση με την Micro$oft . . . και μην ξεχναμε οτι το ps3 δεν εχει βγει ακομη , μιας και περιμενουν την τελικη αποφαση για τις διεθνεις προδιαγραφες στο οπτικο συστημα blu-ray .

και κατι τελευταιο , η κατασκευη νεων παιχνιδιων δεν ειναι τοσο δυσκολη πια . . .

Δημοσ.
η Sony βγαζει απλα τα καλυτερα παιχνιδια . . . παντα το εκανε . . . αυτος ειναι και ο λογος που κυριαρχησε επι της SEGA ( αν θυμαστε . . . ) , και αποθησε την Nintendo . . . αυτος ειναι και ο λογος που υποστηριζει ακομα την κονσολα της . . . σκεφτεται και αγαπα τους πελατες της . . . σε αντιθεση με την Micro$oft . . . και μην ξεχναμε οτι το ps3 δεν εχει βγει ακομη , μιας και περιμενουν την τελικη αποφαση για τις διεθνεις προδιαγραφες στο οπτικο συστημα blu-ray .
as mazeytoume ligo h sega exei bgalei apisteyta paixnidia opws kai nitendo as exoume ligo epignwsh ti grafoume. tous agapaei kai tous frontizei opws to proderm ena pragma gi ayto tou poulaei psp me kamena pixel kai den ta dexete pisw.
Δημοσ.
as mazeytoume ligo h sega exei bgalei apisteyta paixnidia opws kai nitendo as exoume ligo epignwsh ti grafoume. tous agapaei kai tous frontizei opws to proderm ena pragma gi ayto tou poulaei psp me kamena pixel kai den ta dexete pisw.

Εβγαλαν καλά games αλλά φίλε μου το αποτέλεσμα μετράει...και αυτό έγραψε

ότι η Sony κυριάρχησε. Στο θέμα των pixels υπάρχει κανόνας που λέει από πόσα

και πάνω το αντικαθιστά...και αυτό πάλι δεν είναι απόλυτο γιατί δεν μιλάμε για

TFT οθόνες αλλά για κονσόλα παλάμης.

Δημοσ.
Εβγαλαν καλά games αλλά φίλε μου το αποτέλεσμα μετράει...και αυτό έγραψε

ότι η Sony κυριάρχησε.

to poio denexei na kanei oti h sony ebgaze kalytera paixnidia san etaireia alla se allous 15 parametrous

Στο θέμα των pixels υπάρχει κανόνας που λέει από πόσα

και πάνω το αντικαθιστά

apo e3i kai panw dld an exeis pente exeis kolhsei me ena elatwmatiko proion
...και αυτό πάλι δεν είναι απόλυτο γιατί δεν μιλάμε για

TFT οθόνες αλλά για κονσόλα παλάμης.

thn opoia fysika xrysoplhrwneis kai exeis apaithseis san katanalwths
Δημοσ.

Tώρα ανακάλυψες τον τροχό;

Αυτά γίνονται παντού. Και ναι εάν έχει 5 και σου δικαιολογεί από έξι κ πάνω

εάν θέλει δεν στο αντικαθιστά. Πού είναι το μεμπτό;

Στο θέμα των καλύτερων games...έχει δώσει αρκετά και αξιόλογα δείγματα.

Αλλά εφόσον μιλάς για παραμέτρους...πώς γίνεται μία κονσόλα [PSX] να

επιβληθεί σαφώς ανώτερων και εδραιωμένων αντιπάλων με μέτρια games;

Δεν νομίζεις ότι κάποιο ρόλο έπαιξαν και αυτά; [βλέπε σειρά Gran Turismo]

Δημοσ.
Tώρα ανακάλυψες τον τροχό;
dtou den ton anaklypsa prwtos e?

Αυτά γίνονται παντού. Και ναι εάν έχει 5 και σου δικαιολογεί από έξι κ πάνω εάν θέλει δεν στο αντικαθιστά. Πού είναι το μεμπτό;
to oti an niazotan gia tous katanalwtes 8a sto allaze opws kanoun kapoies etaireies pou bgazoun tft o8ones, aplws ta magkwnei kai sou lew sto telos meneis me ena allatwmatiko proion (mporei akai apo thn kouta)

Στο θέμα των καλύτερων games...έχει δώσει αρκετά και αξιόλογα δείγματα.

Αλλά εφόσον μιλάς για παραμέτρους...πώς γίνεται μία κονσόλα [PSX] να

επιβληθεί σαφώς ανώτερων και εδραιωμένων αντιπάλων με μέτρια games;

nai gia des tous prwtous titlous px pou bghkan gia ps2 kai ti kykloforouse tote gia dreamcast alla poulhse san trelo to ps2 se sxesh me to dc.- Den eipa pou8ena fysika oti h sony ebgale olo xalia kai metrious titlous px to mgs 1 htan paixnidara opws kai to GT alla px kai to N64 eixe to mario 64 to perfect dark to golden eye.- to 8ema einai oti oi alles etaireies ekanan kapoies la8os epiloges.
Sony βγαζει απλα τα καλυτερα παιχνιδια . . . παντα το εκανε . . . αυτος ειναι και ο λογος που κυριαρχησε επι της SEGA ( αν θυμαστε . . . )
opte ayto einai atopo fysika
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, είστε τελείως off-topic. Του έχετε αλλάξει τα φώτα του thread. Μπαίνω να διαβάσω για το Tourist Trophy, και βλέπω απόψεις για το αν η Sony έχει σωστή πολιτική και αν βγάζει καλά παιχνίδια.

Sorry, αλλά αν θέλετε να το συνεχίσετε, ανοίξτε ένα καινούργιο topic βρε σεις!

Στο θέμα μας τώρα. Με το TT, που βρισκόμαστε; Στην Ιαπωνία κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Στην Αμερική βγήκε; Εδώ πέρα έχουμε ιδέα για το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;

Δημοσ.
Στο θέμα μας τώρα. Με το TT, που βρισκόμαστε; Στην Ιαπωνία κυκλοφορεί εδώ και καιρό. Στην Αμερική βγήκε; [/b']Εδώ πέρα έχουμε ιδέα για το πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;

ahhm bghke amerikaniko gia opoion endiaferete
gia eyrwph den 3erw alla nomizw oti opou na nai...
Δημοσ.

Το Tourist Trophy κυκλοφορει επισημα στις 4 Απριλιου στην Αμερικη και τον Μαϊο, δεν ειναι γνωστη η ακριβης ημερομηνια ακομα, στην Ευρωπη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...