schumacher_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 mia xara einai kai ta simplified chinese... sickboy, tin kineziki ekdosi exeis? giati exei vgei kai jap
sickboy01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 sickboy, tin kineziki ekdosi exeis? giati exei vgei kai jap tin jap version exw. ase tous kinezous na poulane rouxa stin peiraiws :twisted: :twisted:
schumacher_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 ok, kala katalava... telika egw apla eixa ena provlima me to prog pou xrisimopoiousa kai den to eixa katalavei!! tora eimai sto 40% kai perimenw... logika ayrio tha einai etoimo!
schumacher_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 kala, to paixnidi spernei apla!! exw liwsei sto paixnidi ta MotoGP 2,3,4 kai to Riding Spirits II, alla to Tourist Trophy apla den pianetai!! An vrei kaneis kanena patch gia agglika, as kanei kanena post omws, giati me ta giapwnezika menu, mallon xanoume arketa pragmatakia...
nestorn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 kala' date=' to paixnidi spernei apla!! exw liwsei sto paixnidi ta MotoGP 2,3,4 kai to Riding Spirits II, alla to Tourist Trophy apla den pianetai!![/quote'] Πήρα και εγώ πρόσφατα στα χέρια μου το εν λόγω παιχνίδι και απλά έπαθα πλάκα... Δεν ήξερα και δεν ήθελα να κολήσω τόσο πολύ μαζί του (λόγω περιορισμένου χρόνου) αλλά το παιχνίδι αυτό είναι απλά must για όσους ασχολούνται με μοτοσυκλέτες.... O χειρισμός πολύ πιο εύκολος στην εκμάθηση σε σχέση με το riding spirits,ενώ είναι πολύ εντυπωσιακή η πιστότητα στη συμπεριφορά των μοτοσυκλετών... Για τους γνώστες π.χ. η CBR 1000 είναι με διαφορά το πιο φιλικό χιλιάρι ενώ το zx-10 είναι σχεδόν αγωνιστικό.... Tα γραφικά δεν χρειάζεται να τα σχολιάσω καθώς νομίζω οτι χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών του GT4...Απλά θα πω ότι οι μηχανές έχουν πολύ περισσότερη λεπτομέρεια απο όσα αντίστοιχα games έχω δεί (και δεν είναι λίγα).... Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φίλους του είδους και είναι και μια καλή ευκαιρία να εξασκήσουμε τα ιαπωνικά μας.... :D :D
Slay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ego leo na perimeno ligo thn USA version, logika den tha arghsei na bgei, btw nestorn, mhpos eides an exei to Fazer stis mhxanes poy mporeis na pareis?
nestorn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ...mhpos eides an exei to Fazer stis mhxanes poy mporeis na pareis? Eγω έχω δοκιμάσει ώς τώρα το "arcade mode" μόνο το οποίο όπως και στο GT4 έχει περιορισμένο αριθμό οχημάτων...Στο αντίστοιχο "gran turismo mode" έχει πολλά περισσότερα μηχανάκια, ενώ απο ότι είδα υπάρχουν και πολλά κρυφά... Το Fazer ως τώρα δεν το είδα, αλλα είδα αρκετά άλλα naked μηχανακια της κατηγορίας αυτής οπότε πιθανώς να το έχει κρυφό...
sickboy01 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Oi Fazer-akides mallon tha prepei na aisthanontai disarestimenoi giati kanena Fazer den simperilamvanetai ston katalogo pou eixe diareusei i Polyphony me ta modela pou tha iparxoun sto TT. Exw filo kollito o opoios den paizei to paixnidi giati stravwse gi' auto akrivws to logo (nai, einai katoxos enos Fazer 600cc). Gia olous tous ipoloipous ligotero arrwstous nomizw oti den einai kai kamia spoudaia paralipsi. Exw ftasei sto 40% tou progress kai akoma den exei 3ekleidwsei tipota. Periergo pantws gia ena toso dimofiles modelo... Par' ola auta to game einai xronia mprosta!
Slay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Nai re gamoto, kai exei na fantastei to TW, poio? to TW an einai dynaton, na eixe toylaxiston to CB-1 na parhgoriomoyn , alla oyte ayto to exei.
nestorn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 ... na eixe toylaxiston to CB-1 na parhgoriomoyn ... Ή τουλάχιστον το cbr 400 ... :D :D To περίεργο είναι ότι έχει κάτι fzr και vfr 400 του '89 και δεν έχει πιο δημοφηλή μοντέλα όπως το fazer που αναφέρετε.... Όσο για το tw νομίζω ότι είναι αρκετά δημοφιλές στην ιαπωνία, γι'αυτό το έχουν συμπεριλάβει... Όπως και να έχει πάντως το παιχνίδι λέει απίστευτα, έχω λιώσει στα single race να κυνηγάω r6 και triumph... :D :D
Sorath Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 ΖΗλεύωωωωωω!!!! Πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους εδώ; Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!
kostacurtas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2006 Το Tourist Trophy θα κυκλοφορησει στις 4 Απριλιου 2006 στην Αμερικη, για την Ευρωπη δεν εχει ανακοινωθει ακομα. :-?
sugoruyo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟΟ ΣΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ PS2 rulezzzz Τι φτιάξανε τα καμένα τα σχιστομάτικα πάλιιιι!!! Και μετά προσπαθεί να πουλήσει η M$ τα 360 της... Με τη γρηγορότερη κυκλοφορία των GTA στα μηχανήματα της Sony [η οποία αν μη τι άλλο είναι μια γενιά μπροστά -και τι γενιά...], με αποκλειστικότητες όπως τα πρεζοπαίχνιδα της Polyphony [λαμπάδα θα της ανάψω μου φαίνεται] και της Square-Enix [χανόόόόόόόόόμαστεεεε - Final Fantasy/Kingdom Hearts...] και τόσους τίτλους ακόμα τι να κ.άσει η μικρομαλακή. Στις κονσόλες δε μετράνε τόσο τα hardware και τα γραφικά όσο οι τίτλοι και το gameplay. Αν ο ένας έχει GT3, GT4, FF, TT και τόσα άλλα τρελά games τι μπορείς να αντιτάξεις; Ότι τα μέτρια games σου τρέχουν σε ισχυρότερο hardware; Χέσ.ηκε ο Πολύδωρας. Να παίζω Project Gotham & Juiced αντί για GT4, NFS:HP2 απλώς γιατί το XboX είναι νεώτερη κονσόλα; ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΤΣ. Και σ' όποιον αρέσει. ΥΓ: Θ' αρχίσω πάλι τα μαθήματα τζαπανέζικης αν είναι να παίζω τα πάντα 2 μήνες νωρίτερα...
nzeppos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΚΑΨΙΜΟΟΟΟΟΟ ΣΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩ PS2 rulezzzz Τι φτιάξανε τα καμένα τα σχιστομάτικα πάλιιιι!!! Και μετά προσπαθεί να πουλήσει η M$ τα 360 της... Με τη γρηγορότερη κυκλοφορία των GTA στα μηχανήματα της Sony [η οποία αν μη τι άλλο είναι μια γενιά μπροστά -και τι γενιά...]' date=' με αποκλειστικότητες όπως τα πρεζοπαίχνιδα της Polyphony [λαμπάδα θα της ανάψω μου φαίνεται'] και της Square-Enix [χανόόόόόόόόόμαστεεεε - Final Fantasy/Kingdom Hearts...] και τόσους τίτλους ακόμα τι να κ.άσει η μικρομαλακή. Στις κονσόλες δε μετράνε τόσο τα hardware και τα γραφικά όσο οι τίτλοι και το gameplay. Αν ο ένας έχει GT3, GT4, FF, TT και τόσα άλλα τρελά games τι μπορείς να αντιτάξεις; Ότι τα μέτρια games σου τρέχουν σε ισχυρότερο hardware; Χέσ.ηκε ο Πολύδωρας. Να παίζω Project Gotham & Juiced αντί για GT4, NFS:HP2 απλώς γιατί το XboX είναι νεώτερη κονσόλα; ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΙΤΣ. Και σ' όποιον αρέσει. ΥΓ: Θ' αρχίσω πάλι τα μαθήματα τζαπανέζικης αν είναι να παίζω τα πάντα 2 μήνες νωρίτερα... [sorry για το offtopic] Είναι κόμπλεξ ρε παιδιά, τι να πω...σε οποιο ps2/3-thread και να δείτε, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται με το τι κάνουν οι "άλλοι". Γιατί μπαίνετε στον κόπο και ασχολείστε με το ΧΒΟΧ δεν καταλαβαίνω. Αφού οτιδήποτε έχει σχέση με το ps2/3 είναι τόσο καλύτερο πια. Αν δεν είναι κόμπλεξ, πείτε μου εσείς τι είναι. [/sorry για το offtopic]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.