Προς το περιεχόμενο

winXPprofessional. poio antivirous einai symbato?

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και δυο μηνεσ το υπολογιστη χωρις antivirus. Μεχρι και ΕΙΤΖ θα εχει κωοησει. Ομως ολες οι εκδοσεις που εχω εγκαταστησει απο το Norton 2002, μου γραφουν οτι δεν ειναι συμβατο με τα winXP. Σας παρακαλω βοηθειστε με γιατι εχω "φαει" πανω απο 3ωρεσ συνολο για να κατεβαζω αχρηστα antivirous (modem 56k).

• Super Moderators
Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by ffilz:

<strong>(...) Ομως ολες οι εκδοσεις που εχω εγκαταστησει απο το Norton 2002, μου γραφουν οτι δεν ειναι συμβατο με τα winXP. (...).</strong><hr></blockquote><p>Προφανώς κατεβάζεις τα demos του Norton Antivirus 2002 τα οποία όντως δεν είναι συμβατά με τα ΧΡ. Πρέπει να κατεβάσεις (από κάπου, δεν ξέρω από πού) ή να αγοράσεις το πλήρες πακέτο Norton Antivirus 2002. Μόνο τότε θα βρεις αντιβιοτικό για τα ΧΡ.<p>Παρεπιπτόντως, το Norton Antivirus 2002 το περιέχουν και τα εξής 'πακέτα':

- Norton SystemWorks 2002

- Norton Internet Security 2002<p>(και τα δύο απόλυτα συμβατά με τα Windows XP)

Δημοσ.

Αυτά ισχυουν και για winXP Professional? Και κατι ακομα. Ολοι αυτοι που εχουν βαλει winXP εχουν αγορασει το antivirus? Πολυ αμφιβαλλω...

Δεν θελω να μου πειτε warez, μονο edition συγκεκριμενη του antivirus.

Αντε ρε παιδια βοηθιστε με σας παρακαλω.

Και να σημειωσω οτι οσες εκδοσεις κατεβασα, εγραφαν οτι ειναι συμβατες με ΧΡ tongue.gif" border="0

• 7 χρόνια αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Του 99?? Φετος? Γιατι καθε χρονο πρεπει να προσθετουμε +1 στο "All time classic φτυαρι".

Δηλαδη αν περσυ ειδαμε ξεθαμα του 1999 (aka 9 χρονια), θα ειναι ισης αξιας με το να δουμε φετος ξεθαμα του 2000 και παει λεγοντας... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...