rafraf24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, Έχω σε ένα από τα 2 pc την μητρική ASUS A8N SLI και σήμερα αγόρασα μια 2η ASUS 7800GTX για να έχω sli. Το τροφοδοτικό είναι ένα Herolchi 550W. Πιστεύετε επαρκεί για τις 2 κάρτες γραφικών ή θα έχω πρόβλημα? Επίσης χρειάζετε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, γιατί άκουσα ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα σε sli mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 ena 600ari enermax 8a htan kalytero afou exeis kai Dual Core Cpu pou travaei perissotera apo enan single core Athlon 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Κατάλαβα..Βλέπω να γίνετε φούρνος το pc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Italos20v Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 SLI me 7800GTX!!!! Pwwwwww, ti na pei kaneis? Ayta einai... Wraios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wolfidis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Δοκιμάζεις και βλέπεις.... λογικά θα στο σηκώσει...αν όχι (αν αρχίσει να κάνει restart) τότε παίρνεις πιο μεγάλο (αν σου έχουν μεινει καθόλου λεφτά) :twisted: (κακιές) :twisted: (αφου ζηλεύω) :roll: (κλαψ) :sad: :sad: Για ρυθμίσεις δεν ξέρω γιατί ποτέ δεν είχα SLI ούτε πρόκειτε.... (κλαψ) Αχαχαχαχ.....:sad: ΥΣ ΕDΙΤ Εδω πουλάω την προίκα μου (κιθάρες) για να επιβιώσω με τόσες εξελίξεις!!!! (ευτυχώς έχω και άλλες) μπας και μπορέσω να πάρω καινούργιο PC... πρέπει να βάλω καμιά αγγελια σε εφημεριδα γιατί εδώ δεν βλέπω να πουλιούνται (εδώ μιλάμε έχουν σαπίσει οι πάντες με τα games, κανείς δεν ενδιαφέρεται πια για την τέχνη) :-P :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimbrav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2005 ontos ti goysta tha vgoyne!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Eξαρτάται πόσα Amper βγάζει στο +12V. Αν δεις ότι δεν φτάνει πάρε ένα Τagan 580 που βγάζει 38Α στα 12-βολτα και δεν θα σου στοιχίσει μια περιουσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 oraios o nearos.se kalh meria.... re kai ego paromoio provlima exo.Vevaia h cpu mou den einai dual core,in fact den ksero an exei kan core.Thelo na paro alles 3 cirrus logic gia na kano quad sli afou exo 4 pci sth mhtrikh (den einai oi express, alla oi aples).To sistima mou fainetai sthn ipografh.Kamia voitheia?Lete na doulepsei? :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα' date=' Έχω σε ένα από τα 2 pc την μητρική ASUS A8N SLI και σήμερα αγόρασα μια 2η ASUS 7800GTX για να έχω sli. Το τροφοδοτικό είναι ένα Herolchi 550W. Πιστεύετε επαρκεί για τις 2 κάρτες γραφικών ή θα έχω πρόβλημα? Επίσης χρειάζετε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στους drivers, γιατί άκουσα ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα σε sli mode.[/quote'] Πριν το ξεχάσω αν δεν έχεις σετάρει ακόμα το λειτουργικό και χρειαστείς format ούτως ή άλλος, φρόντισε να βάλεις την 1013 έκδοση του BIOS. Εμένα ήρθε με το πανάρχαιο 1006, οπότε κοίταξέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Τα έστησα, όλα καλά με τα παιχνίδια, αλλά δείτε εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.