Προς το περιεχόμενο

Φλεα!!!!!Συγνωμη


geoland22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

(Επιτελους ενας ανθρωπος με λογικη ανθρωπου(και οχι γουρουνιου οπως πολλοι εδω μεσα).Αν δεν σας αρεσει μην το χρησιμοποιητε πηγαινετε οπου αλλου θελετε μα δεν σας ειπανε να μην πατε γκε γκε!!!!Και κατι αλλο αμα μου το κελισουν και αυτο γιατι τσακωνεστε σαν τα ζωα η μαλλον σαν τα σκυλια θα κανω αιτηση να σας πεταξουν οξω απο την παραγκα για να καθαρισουμε λιγακι απο μερικους που στελνουν 1 μηνυμα καθε εβδομαδα και αποκλειστικα σε θεματα για το Φλεα και εντελως μα εντελως τυχαια λενε μονο κακα λογια(Ρουφ.....)Αντε καντε την λαμογιο και πηγαινετε πουθενα αλλου να παιξετε τα σκυλακια εδω μιλανε ανθρωποι!!!!!!!)

 

 

 

Ζηταω ενα ταπεινο συγνωμη απ'ολους :cry: αλλα δεν αντεξα αλλοκαι πανω απ'ολα δεν τα εννουσα,δεν γινεται δηλαδη καθε φορα που προσπαθουμε να κανουμε μια συζητηση να μπαινουν καποιοι εξυπνοι και να προσβαλουν τον ενα και τον αλλο επειδη δεν συμφωνουμε με τις αποψεις τους.Και παλι συγνωμη(Αμα θελετε κλειστε το κανενα προβλημα απλα δεν ηξερα ουτε εμαθα πως αλλιως να εκφρασω την λυπη μου για οτι εγινε παρολο που προσπαθησα)

Δημοσ.

Eρωτηση .

 

Αν γραψουν πολλοι με μεγαλα , χρωματιστα , bold γραμματακια ''ΟΧΙ αλλο τοπικ σχετικα με το φλεα '' θα πιασουν το ''υποννοουμενο'' οσοι υπερ ή κατα εχουν ποσταρει στα προηγουμενα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...