Προς το περιεχόμενο

Problima me karta tileorasis

BaSiLiS7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thelo na kano mia erotisi sxetika me tin karta tileorasis poy exo tin k-world tv box (plirofories gto parakato link http://www.kworld.com.tw/en/product/analog/006/a06.htm)

stin opoia eno prin parakolouthousa kanonika tileorasi to ra mou petaei to minima USB read error kai sbinei to programa. Exo kanei anabathmisi tis motherboard gia ta USB 1.1 alla exo kai PCI card me USB 2.0 kai pali to idio mou kanei.Exo apenergopoiisei to power managment apo ta properties tou USB alla tipota.Exei kaneis kamia idea ti mporei na einai ? Format kai kainourgious drivers gia karta grafikon kai direct X exo perasei kathos kai to exo dokimasei kai me allo kalodia USB ....

Kamia idea?

Δημοσ.

Τι Windows έχεις; Αν έχεις XP έχεις βάλει και το SP1? Έκανες καμιά αλλαγή στο pc πριν παρουσιάσει το πρόβλημα ή "χάλασε" από μόνο του;

Δημοσ.

Exo XP me SP1 alla to problima to ekane ksafnika.Ego den ekana kamia allagi sta settings tis kartas oute tou ipologisti.Opos egrapsa pio pano to problima to ekane ksafnika kai xoris kanena logo i na peraso kapoio programa.Teleios mistirio....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...