^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Φαντάζομαι μόνο trekkers καταλαβαίνουν και το επεισόδειο με το alien trekker νεφέλωμα
Chinaski Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 There you go,there go.Mr Trekker doesnt judge you.Mr Trekker likes you the way you are. :PP
qspock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Να σου κανουμε δωρο κουκλακια φουτουραμα απο τα Jumpo? Ετσι για τα καλα σου λογια και το χιουμορ σου που ειναι και πολυ πρωτο! Εγω σας παω, εσας σους ατιμους, ειστε υπερανω! Παιρνετε στην πλακα την καταντια του τηλεθεατη ανα τον κοσμο που καθεται και βλεπει πυτζαμες και σουβλερα αυτια. Κοιτα τι βλεπει ο κοσμος... Και φυσικα, καλα κανετε και σε οσους μπαινουν εδω και σας παιρνουν στα σοβαρα, τους τη λετε και κανετε πλακα. Ετσι μπραβο, ειστε και πολυ cooooooool 8) Σιγα τωρα μη τους θιξαμε το startrek ε? Μεσα στο ιδιο τους το τοπικ... Υπηρχε καποτε καποιο παλικαρι, εμπαινε στα διαφορα θεματα του insomnia κι ελεγε σε οποιον ειχε προβλημα με καποια συσκευη: ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ, ΠΕΤΑΤΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. Εγω γελουσα παντως με την ψυχη μου. Το διδαγμα? Μερικες φορες δε θελει και πολλα λογια για να προσφερεις κι εσυ κατι, οπως κι ο,τι μπορεις, οπου κι αν βρισκεσαι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.