qspock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δηλαδη να μη την κατεβασω ε? Δεν εχω και DSL... :lol:
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Oso gia tin tainia ti na po....e den mporo na po kai polla eida deka lepta kai barethika. ΕΓω ακριβώς το ίδιο έπαθα με το star trek, αν και δε νομίζω να άντεξα 10'
coffeex Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Den kserw posoi apo esas exoun diabasei biblia san to Xroniko toy Xronoy kai alla tetoia giati 8a katalaboun oti h symbolh ths seiras Star Trek sto na asxolh8oun kapoioi me thn fysikh htan 100% katalytikh. Oi poio fanatikoi ths seiras einai oi idioi oi episthmones. PS Kykloforei kai ena biblio pou an 8ymamai kala legetai h Fysikh toy Star Trek ....
^BOOMBOOM Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Εγω πάντως το χρονικό του χρόνου το έχω διαβάσει και με βεβαιότητα μπορώ να δηλώσω πως πυτζάμες και ζουβλερά αυτιά δεν με παρακίνησαν στο ελάχιστο στη πράξη μου αυτή
qspock Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Αυτό μετράει; Αψογο! Star Wars ειναι αυτα?? Νομιζα διαφημιστικο του Τζαμπο! :lol:
Chinaski Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Εγω πάντως το χρονικό του χρόνου το έχω διαβάσει και με βεβαιότητα μπορώ να δηλώσω πως πυτζάμες και ζουβλερά αυτιά δεν με παρακίνησαν στο ελάχιστο στη πράξη μου αυτή LoL Boom Coffeex man kaneis den antilegei gia auta pou les.Prosopika den prospatho na apaksioso to Star Treck me ta legomena mou,apla na to diakomodimo, na gelasoume ligo bre aderfe. Autes oi pitzames bgainoun kai me konto maniki? :PPPP
Dreamstorm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Έλα ρε boomboom , το είπες μια , το είπες δύο, εντάξει δεν σου αρέσει το trek,σεβαστή η γνώμη σου, παράτα μας τώρα. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Άσε τον hawking να ασχολείται και να συμμετέχει σε επεισόδιο trek και εσύ μείνε με τις πυτζάμες και τα σουβλερά αυτιά.
magma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μπορεί να σας ενδιαφέρει η επιστήμη αλλά με το χιούμορ έχετε σίγουρα ψυχρή σχέση
MixalisX Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 magma an eisoun kai esi fan kai megalones me to star treck kai eixes enan asxeto na ta xeftilisei olla oute esi tha gelouses. Tespa ande na to stamatisoume giati sto telos tha mas poune kai geeks....xexexe
magma Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 μα δεν κατακρίνω κάποιον που μεγάλωσε με αυτά ούτε τον λέω geek, αλλά πρέπει να μάθουμε στη ζωή να απομυθοποιούμε τα πράγματα και κυρίως αυτά που είναι πιο σημαντικά για εμάς. Και κυρίως να δεχόμαστε την κριτική ειδικά όταν έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα αυτό λέω μόνο
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 magma άσε τις βλακείες και ετοιμάσου για το μπουρνάζι, εκεί άλλωστε καταλήγουν όσοι δεν είναι trekkers
qspock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον, η αποψη μου στην συγκεκριμενη συζητηση ειναι: STAR TREK rules! ^ΒΟΟΜΒΟΟΜ sucks! magma sucks! Beem them into empty space! Δεν ειμαι geek κι εχω χιουμορ... Φτου και το πατω! :lol:
qspock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εγω πάντως το χρονικό του χρόνου το έχω διαβάσει και με βεβαιότητα μπορώ να δηλώσω πως πυτζάμες και ζουβλερά αυτιά δεν με παρακίνησαν στο ελάχιστο στη πράξη μου αυτή Μηπως αναπηροι επιστημονες που γραφουν βιβλια δηλωνοντας φανατικοι οπαδοι των μπυτζαμων? Και ειναι και guest star σε ενα "μπυτζαμα show"?
^BOOMBOOM Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Οχι, ούτε το οτι είναι ανάπηρος ο επιστήμονας με παρακίνησε ούτε τα πυτζάμα πάρτυ του O Stephen έχει υπάρξει guest star και σε futurama οπότε συγχορείται
MixalisX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Οχι' date=' ούτε το οτι είναι ανάπηρος ο επιστήμονας με παρακίνησε ούτε τα πυτζάμα πάρτυ του O Stephen έχει υπάρξει guest star και σε futurama οπότε συγχορείται[/quote'] to futurama exei parei polla stoixeia apo to star treck kai ta exei diakomodisei me polu exipno tropo, kati pou mono eimeis oi trekies katalabainoume. Opote sssssssssssssssss
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.